Blog

Waarom een gietvloer?

Waarom kiezen voor een gietvloer? Ontdek de voordelen! In dit artikel laten wij u in een oogopslag zien wat de voordelen zijn van een gietvloer. Een vloer die werkelijk voor iedere ruimte geschikt is.

Lees verder

Welke vloer leg ik in mijn koelcel?

Bij de aanleg van een koelcel komt van alles kijken. Denk aan: hoe groot wordt de koelruimte? Wat voor een producten dienen er opgeslagen te worden? Welke koelcapaciteit heb ik nodig? Maar ook: welke vloer moet ik in mijn koelcel leggen?

Lees verder

Is mijn gietvloer compatibel met vloerverwarming?

Het is winter. Dus het is koud. De verwarming staat hoog, maar wanneer u opstaat om koffie te halen is het nog altijd fris. Hoe dat komt? Door de vloer. Een ondergrond kan verrassend veel kou vasthouden, zeker wanneer een ruimte niet optimaal geïsoleerd is. De oplossing is gelukkig relatief simpel: vloerverwarming.

Lees verder

Hoe een gietvloer schoonmaken?

Een gietvloer is makkelijk in onderhoud. Maar dan komt het moment dat u deze moet schoonmaken. In dit artikel leggen we uit hoe u dat nou eigenlijk doet. Een gietvloer schoonmaken vraagt alleen om een stofzuiger, een dweil en onze CaluClean ECO F1. Zo gepiept!

Lees verder