Gezondheidszorg en welzijn

Vloeren Gezondheidszorg en welzijn

Vloer voor gezondheidszorg en welzijn

Op zoek naar een goede vloer voor in de gezondheidszorg en welzijnssector? Van ziekenhuisvloer tot dierenarts vloer en van huisarts vloer tot tandarts vloer. Bij Vekavloeren vindt u een groot aanbod aan vloeren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. Bovendien allemaal vloeren die ook veilig, comfortabel en slijtvast zijn. Bekijk alvast een aantal van onze topvloeren en laat u adviseren door onze experts. 

Betonlook gietvloer

Een mooie vloer die niet alleen zeer goed te reinigen, naadloos en volledig vloeistofdicht is. Maar ook bestand tegen chemicaliën, slijtvast, krasbestendig en zwaar belastbaar. Dat is onze betonlook gietvloer. De perfecte vloer om voor zowel sfeer als een professionele uitstraling te zorgen in iedere ruimte. Dat maakt het bijzonder geschikt als bijvoorbeeld dierenarts vloer of tandarts vloer.

Veka Original

Veka Original is een pvc-vloertegel met vloeistofdichte naden. Daardoor kunnen bacteriën zich niet tussen de tegels hechten en is ook deze vloer zeer hygiënisch. Ze zijn ergonomisch verantwoord om als arts op te werken, dempen het geluid van bijvoorbeeld voetstappen, stemmen of geblaf en zijn zeer slijtvast. Bovendien zijn ze in diverse kleuren leverbaar. Van kanariegeel tot zilvergrijs.

Linoleum

Door zijn oersterke karakter en uitermate hygiënische eigenschappen, is linoleum bij uitstek dé ziekenhuisvloer en huisarts vloer. De vloer is goed te reinigen, slijtvast en geluiddempend. Bovendien is linoleum dankzij zijn bacteriostatisch karakter ideaal voor mensen met luchtwegproblemen. Ook fijn: ze zijn beschikbaar in bijna alle denkbare patronen en kleuren. Zo fleurt u de ruimte meteen een beetje op. 

Forbo Colorex

De Forbo Colorex is een veilige vloer voor onder andere ESD-ruimtes, laboratoria en productielocaties. Met een gesloten oppervlak dat eenvoudig te reinigen is en zo optimale hygiëne biedt. Forbo Colorex is verkrijgbaar als zwevende vloer zonder lijm en te monteren als een vaste vloer met lijm. Er zijn drie verschillende varianten op deze vloer: SD, EC en Plus. De Forbo Colorex SD en Forbo Colorex EC zijn het meest geschikt als vloer in de zorgsector. 

 

Tip: 2 vloeren combineren

Veel praktijken van bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen of dierenartsen, hebben een aparte wachtkamer en één of meerdere behandelkamers. Wij adviseren om voor deze indeling ook twee vloeren te combineren. Zo kunt u beide ruimtes een andere uitstraling geven. Maak de wachtkamer bijvoorbeeld wat sfeervoller met PVC kliktegels. Terwijl u de behandelkamer steriel en hygiënisch houdt met bijvoorbeeld een gietvloer.

 

Medische vloeren in verschillende praktijken

Ziekenhuisvloer

Een ziekenhuisvloer wordt zwaar belast door rollende bedden, apparaten en de voetstappen van honderden mensen per dag. Het is van groot belang dat de vloer slijtvast, hygiënisch en duurzaam is. Ook andere kwaliteitseisen, zoals antistatische eigenschappen (ESD), anti-allergeen en slipresistentie zijn zeer belangrijk. Bij Vekavloeren begrijpen wij wat u nodig heeft. Laat ons u daarom adviseren over de meest geschikte optie.

Huisarts vloer

Een huisarts vloer moet voldoen aan allerlei hygiënische en praktische eisen. Maar zeker in de wachtkamer mag een huisarts vloer er ook stijlvol uitzien. Daarmee zorgt u voor een aangename sfeer, waar elke patiënt zich prettig voelt. Bij Vekavloeren helpen wij u graag aan de perfecte vloer voor uw huisartspraktijk. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en leveren de vloer die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Tandarts vloer

Gaatjes vullen, kiezen trekken en kronen zetten. U doet het als tandarts allemaal in een hygiënische omgeving. Een goede vloer is daarbij van onmiskenbaar belang. Als dé vloerexpert van Nederland weten wij bij Vekavloeren precies aan welke eisen uw vloer moet voldoen. Van de hygiëne tot de belastbaarheid en de vloeistofdichtheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend advies bij onze experts. 

Dierenarts vloer

Met iedere dag weer tientallen bezoekjes van viervoeters en hun baasjes, krijgt een dierenarts vloer het flink te verduren. Al die angstplasjes, krassende nagels en zenuwachtige geluiden. Daar móet een goede vloer weerstand tegen kunnen bieden. Bent u op zoek naar een goede hygiënische en slijtvaste dierenarts vloer? Dan bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.