Kantoor Vekavloeren

Admiraal Trompstraat 3
3115 HK Schiedam 
(010) 4374170
[email protected]

KvK: 53944887
IBAN: NL65 ABNA 0574530681

 

Let op, wij hebben geen showroom

Benieuwd naar ons werk?

Voor elke sector bieden wij (vloeistofdichte) technische vloeren, PVC-klikvloeren, designvloeren of stevige gietvloeren.

Bekijk onze Instagram pagina Volg ons op Facebook Bekijk onze projecten-pagina

Meer informatie, stalen ontvangen of een vrijblijvende prijsindicatie?

Vult u geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op

Wat kost het Veka Original™ Vloersysteem?
De prijs van ons vloersysteem is sterk afhankelijk van het aantal m2, afmetingen/vorm van de ruimte en de eventueel benodigde voorbewerkingen aan de ondervloer. Bij het opstellen van een vrijblijvende offerte zullen wij bij u de noodzakelijke informatie opvragen of één van onze medewerkers zal vrijblijvend bij u langskomen op locatie om de werkzaamheden op te nemen.

Hoelang duurt het om een vloer te leggen na opdracht?
Wij doen altijd ons uiterste best om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen qua levertijden, in de regel houden wij een levertijd aan van circa 2-4 weken na opdracht.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?
Het vloersysteem is standaard leverbaar in drie kleuren; zwart, antraciet en grijs. Bij bestellingen vanaf 250m2 kunnen wij elke gewenste kleur produceren, houdt u wel rekening met een langere levertijd hiervan.

Is de vloer vloeistofdicht?
Het Veka Original™ Vloersysteem leveren wij vloeistofdicht op. Dat wil zeggen dat wij alle naden thermisch aflassen en de vloer rondom afkitten.

Welke voorbereidingen moet ik zelf treffen voordat jullie de vloer komen installeren?
De ruimtes moeten leeg & schoon zijn als wij starten met de werkzaamheden, tevens zijn de omstandigheden in de ruimte belangrijk, dat wil zeggen; aanwezige werkverlichting, minimaal vloer- en ruimte temperatuur van 15 graden Celsius.

Kunnen er tijdens het installeren van de ruimtes nog andere werkzaamheden plaatsvinden?
Nee, gedurende onze werkzaamheden kunnen er geen werkzaamheden door derden plaatsvinden in de betreffende ruimte, dit in verband met het voorbereiden van de ondervloer en het inlijmen hiervan.

Op wat voor ondervloeren kan de vloer geplaatst worden?
Onze vloeren kunnen in principe op elke vloer geplaatst worden, echter zijn er een aantal basisregels waaraan deze moet voldoen: de vloer vlak, vormvast (geen beweging), (blijvend) droog en vrij van eventueel onthechtende residuen (b.v. olie, vettigheid).

Hoelang duurt het voordat wij weer op de vloer kunnen werken?
Zodra de vloer gereed is is deze weer beloopbaar, wij adviseren zware belasting na 16uur na aanbrengen in verband met de uitharding van de 2K-PU lijm, deze is dan op zijn topsterkte.

Hoeveel m2 vloer kan er op één dag geïnstalleerd worden?
Het aantal m2 dat wij in één dag kunnen leggen is sterk afhankelijk van de ruimtes en het aantal medewerkers dat wij voor de werkzaamheden inplannen. Gemiddeld kunt u uitgaan dat een koppel van 2 medewerkers maximaal 50m2 op één dag gebruiksklaar kan installeren. Wij zullen altijd in overleg met u kijken wat hierin de mogelijkheden zijn om de stagnatie van uw primaire bedrijfsproces zoveel als mogelijk te beperken.

Voor welke ruimtes is het Veka Original™ Vloersysteem geschikt?
Het vloersysteem voelt zicht helemaal thuis in omgevingen waar de eindgebruiker extreem hoge eisen steldt aan de vloerafwerking; slijtvast, vloeistofdicht, antislip en heftruckbestendig. Tevens is de vloer eenvoudig en goed te reinigen, daarom is het vloersysteem in veel gebieden toepasbaar; Horeca, Automotive, Industrie, Praktijkonderwijs, Poppodia, Werkplaatsen et cetera.