Vloeistofdichte vloeren

HACCP vloersysteem / Vloeistofdicht / Antislip / Extreem slijtvast

Betrouwbare vloeistofdichte vloeren bij Vekavloeren

Als uw bedrijf veel met gevaarlijke vloeistoffen werkt, dan is het belangrijk dat de vloer waterdicht en solide is. Stoffen als oliën, chemicaliën en zuren zijn een gevaar voor uw werknemers én voor uw vloer. Onze technische, vloeistofdichte vloeren worden gebruikt in ruimtes waar extreem veel van een vloer gevraagd wordt. Het zijn ruimtes die intensief gebruikt worden en een speciale benadering nodig hebben. Bij Vekavloeren weten wij exact welke type vloer geschikt is voor uw bedrijf en toepassing.

Vloeistofdichte vloer toepassingen

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Onze vloeistofdichte vloeren moeten aan strenge eisen voldoen en zijn hierdoor van hoogwaardige kwaliteit. We hebben vloeren voor allerlei soorten bedrijven en gebruiken. Of u nu een waterdichte horecavloer, een garagevloer, een vloer voor in de retail of industrie zoekt; wij hebben het in huis. Geniet bijvoorbeeld van ons Veka Original™  PVC-vloer met waterdichte eigenschappen: ideaal voor horecaondernemers. Deze vloer is tevens antislip, waardoor werknemers niet uitglijden

Werkt u met gevaarlijkere stoffen of met grote machines? Overweeg dan een epoxy gietvloer. Bestand tegen vloeistoffen, zuurstof én overweldigende druk van de industrie. Daarnaast hebben we ook de waterdichte PU Kunststof Gietvloeren, die geschikt is voor net iets minder intensieve werkzaamheden. Denk hierbij aan een kantoorvloer of werkplaatsvloer.

Waterdichte vloeren bij Vekavloeren

De allerbeste vloeistofdichte vloeren vindt u bij Vekavloeren. Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: van vloeistofdichte vloeren tot designvloeren. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen, vandaar dat veel van onze klanten uit de industrie of horeca komen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Voor elke sector bieden wij (vloeistofdichte) technische vloeren, PVC klikvloeren, designvloeren of stevige gietvloeren.

Vloeistofdichte vloeren op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe vloeistofdichte vloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies bijvoorbeeld een WALA PVC tegelvloer – of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Onze vloeistofdichte vloeren

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.