Vloeistofdichte vloeren

HACCP vloersysteem / Vloeistofdicht / Antislip / Extreem slijtvast

Betrouwbare vloeistofdichte vloeren bij Vekavloeren

Als uw bedrijf veel met gevaarlijke vloeistoffen werkt, dan is het belangrijk dat de vloer waterdicht en solide is. Stoffen als oliën, chemicaliën en zuren zijn een gevaar voor uw werknemers én voor uw vloer. Onze technische, vloeistofdichte vloeren worden gebruikt in ruimtes waar extreem veel van een vloer gevraagd wordt. Het zijn ruimtes die intensief gebruikt worden en een speciale benadering nodig hebben. Bij Vekavloeren weten wij exact welke type vloer geschikt is voor uw bedrijf en toepassing.

Vloeistofdichte vloer toepassingen

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Onze vloeistofdichte vloeren moeten aan strenge eisen voldoen en zijn hierdoor van hoogwaardige kwaliteit. We hebben vloeren voor allerlei soorten bedrijven en gebruiken. Of u nu een waterdichte vloer voor de horeca, een garage, de retail of industrie zoekt; wij hebben het in huis. Geniet bijvoorbeeld van ons Veka Original™  PVC-vloer met waterdichte eigenschappen: ideaal voor horecaondernemers. Deze vloer is tevens antislip, waardoor werknemers niet uitglijden

Werkt u met gevaarlijkere stoffen of met grote machines? Overweeg dan een epoxy gietvloer. Bestand tegen vloeistoffen, zuurstof én overweldigende druk van de industrie. Daarnaast hebben we ook waterdichte PU Kunststof Gietvloeren en Sneldrogende (Hybride) Gietvloeren, die geschikt zijn voor net iets minder intensieve werkzaamheden – zoals kantoren of werkplaatsen.

Waterdichte vloeren bij Vekavloeren

De allerbeste vloeistofdichte vloeren vindt u bij Vekavloeren. Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: van vloeistofdichte vloeren tot designvloeren. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen, vandaar dat veel van onze klanten uit de industrie of horeca komen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Voor elke sector bieden wij (vloeistofdichte) technische vloeren, PVC-klikvloeren, designvloeren of stevige gietvloeren.

Vloeistofdichte vloeren op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe vloeistofdichte vloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies zelf uit een Sneldrogende (Hybride) Kunstvloer of een WALA PVC-tegelvloer – of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Onze vloeistofdichte vloeren

Veka Original

De Veka Original™ is geschikt voor allerlei sectoren, van horeca tot industrie. Het systeem bestaat uit gerecyclede pvc-tegels die we zowel onderling chemisch als  aan de bovenzijde thermisch aan elkaar lassen. Een vloeistofdichte vloer die slijtvast en antislip is en zwaar belast kan worden. Tevens voldoet de vloer aan de eisen van HACCP.

Lees verder

PU Kunststof Gietvloer

PU staat voor polyurethaan: een kunststof gietvloer die steeds vaker ingezet wordt als naadloos alternatief voor de traditionele linoleumvloer. Een sterke, slijtvaste vloer die bestand is tegen zuren en taai elastisch is. Zeer geschikt voor scholen, kantoren en restaurants.

Lees verder

Sneldrogende (Hybride) Gietvloer

Een sneldrogende (hybride) kunststof vloer die zowel als gietvloer als rolcoating kan worden aangebracht binnen slechts één dag. Zeker in ruimtes waar u minimale onderbreking van productie- en logistieke processen wilt ervaren, is onze sneldrogende gietvloer zeer geschikt.

Lees verder

Epoxy Gietvloer

Een sterke no-nonsense gietvloer die we vaak leggen in magazijnen en bedrijfsruimtes. Het heeft vloeistofdichte eigenschappen, kan goed tegen chemicaliën & zuren en is stoot- en slagvast. Een epoxy gietvloer is bestand tegen de zware druk van machines en voertuigen. 

Lees verder

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op