Forbo Allura Flex

Ideaal voor op een kantoor of in een bedrijfspand, waar u met een minimale onderbreking de werkzaamheden wilt voorzetten. 

De Forbo Allura Flex is een zwevende vloer die bestaat uit luxe vinyltegels. Snel te installeren dankzij de zelfklevende kleefpasta en ook weer gemakkelijk te demonteren. Dat maakt de Allura Flex Forbo-vloer de ideale vloer voor projecten waarbij een snelle installatie van belang is en waar ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt. U kunt de Allura Forbo-vloer namelijk ook eenvoudig weer hergebruiken op een andere plek. Meer weten over de Forbo Allura Flex? Lees dan snel verder.

Duurzaam

Snel gelegd

Flexibel inzetbaar

Geluiddempend

Ergonomisch verantwoord

Warmte en geluid isolerend

Milieuvriendelijk

Goed te reinigen

Herbruikbaar

Slijtvast

Slag- en stootvast

Zwevend

Geschikt voor vloerverwarming

Modulair

Verschillende designs

De Forbo Allura Flex is een zwevend vloersysteem dat u direct installeert op uw ondervloer. Het systeem bestaat uit luxe vinyltegels die worden gemaakt in een fabriek in Coevoorden. De combinatie van materiaal, installatie en afwerking levert een aantal aantrekkelijke voordelen op:

  • Snelle installatie: Allura Flex Forbo-vloer is eenvoudig te installeren en kan direct in gebruik genomen worden. Perfect als evenementenvloer op bijvoorbeeld een beurs. Maar ook op een kantoor of in een bedrijfspand, waar u met een minimale onderbreking de werkzaamheden wilt voorzetten. 
  • Duurzaam: de vloer wordt phthalate vrij geproduceerd in een Nederlandse fabriek die voor 100% draait op groene stroom. Bovendien wordt er zoveel mogelijk van het restproduct weer hergebruikt door de producent. 
  • Herbruikbaar: Omdat de Forbo Allura Flex een zwevende vloer is, kunt u hem eenvoudig verwijderen en weer ergens anders monteren. Deze vloer is dus perfect voor circulair gebruik en reist indien nodig overal mee naartoe. 
  • Slijtvast: De extra dikke toplaag van wel 1 mm biedt de best mogelijk bescherming voor een sterke en duurzame zwevende vloer, als de Forbo Allura Flex. Vlekken, krassen en slijtage worden zo tot een minimum beperkt. 
  • Geluiddempend: Dankzij een speciale backing zorgt de Forbo Allura Flex voor goede geluiddemping. Het reduceert het contactgeluid van voetstappen en zorgt voor een prettige akoestiek. 

De Forbo Allura Flex vinyltegels met houtlook zijn beschikbaar in 3 formaten: 20x100cm, 20x120cm en 28x150 cm. 

De tegels met steenlook, zijn beschikbaar in 3 andere formaten: 50x50, 50x75 en 80x80 cm. De tegels zijn 4 of 5 mm dik voorzien van een sterke slijtlaag van 0,55 of 1 mm. 

De Forbo Allura Flex-vloer kunt u zwevend leggen op een bestaande ondervloer. De tegels zijn speciaal ontworpen voor installatie met een kleefpasta, in plaats van een permanente lijm. Doordat u de vloer niet met echte lijm bevestigt, kunt u hem eenvoudig verwijderen en weer ergens anders gebruiken. 

 

 

Kies uw design

De Allura Flex van Forbo is verkrijgbaar in 50 verschillende hout- en steendesigns die haast niet van echt te onderscheiden zijn. Zo heeft u keuze uit een houtlook die doet denken aan een rechtlijnige laminaatvloer, maar zijn er ook visgraatdesigns verkrijgbaar. Daarnaast zijn er houtlooks met duidelijke contrasten en juist designs met een wat egaler effect. Ook bij de designs met een steenlook variëren de kleuren van licht tot donker en de contrasten van sterk tot licht. Zo vindt u altijd wel een design dat past in uw bedrijfspand.

 

Meer over de zwevende vloer Forbo Allura Flex

Wilt u meer weten over de Forbo Allura Flex? Onze adviseurs voorzien u graag van deskundig en vrijblijvend advies. Bel ons op telefoonnummer 010 437 14 10, stuur een e-mail naar [email protected], of gebruik het online contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.