Van grote tot kleine projecten, wij zorgen voor een mooie vloerafwerking

Onze projecten

Project: Jumbo-Visma

Een nieuwe werkplaatsvloer voor de fietsenmakers van Team Jumbo-Visma. Dat was de klus die Vekavloeren mocht klaren. Met alle gebruikerseisen op een rij, kwamen onze experts uit op de Veka Original. Een vloersysteem dat bestaat uit pvc-tegels die slijtvast, vloeistofdicht én antislip zijn. Nieuwsgierig? Lees hier meer over het project dat wij hebben uitgevoerd voor Jumbo-Visma.

Lees verder

Project: Tandartspraktijk A. Re

Vekavloeren legde onlangs een stijlvolle design PVC-vloer voor Tandartspraktijk A. Re. Een vloer die niet alleen bijdraagt aan een prettige sfeer voor alle patiënten en medewerkers. Maar die ook nog eens aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Zo is de vloer sterk, hygiënisch én zeer slijtvast. Meer weten? We vertellen u graag alles over dit project. Van het egaliseren van de vloer tot het plaatsen van de design PVC-stroken.

Lees verder

Project: De Mèkkerstee

Vekavloeren heeft voor Landwinkel Mèkkerstee in Goeree-Overflakkee een HACCP-vloer verzorgd die voldoet aan de strengste hygiënenormen. De bestaande winkel en de uitbreiding zijn in 4 dagen voorzien van een vloeistofdichte epoxy vochtschermlaag met daar bovenop antislip PVC-tegels met dichtgelaste naden. Zo realiseerden wij een stijlvolle vloer voor in de winkel, die aan de strengste hygiënenormen voldoet. We vertellen u er graag meer over.

Lees verder

Project: Het Johannes Glerum gemaal Kruiningen

Een vloeistofdichte vloer voor het gemaal in Kruiningen. Dat was de wens waarmee de Nederlandse Gemalen Stichting aanklopte bij Vekavloeren. Wij legden hier een PVC-vloer. Het gaat om een HACCP-vloer die naast vloeistofdicht ook nog eens eenvoudig te reinigen, antislip en zwaar belastbaar is. Meer weten? We vertellen u op deze pagina alles over dit unieke project.

Lees verder