Leisure & Cultuur

Vind de ideale evenementenvloer bij Vekavloeren

Evenementenvloer

Of het nu gaat om een museumvloer, podiumvloer, discovloer of dansvloer: een evenementenvloer wordt intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor het juiste materiaal. Een evenementenvloer moet geschikt zijn voor grote belasting. Het moet sterk zijn, praktisch en er natuurlijk ook representatief uitzien. Wij helpen u bij Vekavloeren graag aan de juiste evenementenvloer. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Voordelen van een goede evenementenvloer

 • Lange levensduur
  Een goede evenementenvloer is voorzien van een flinke slijtlaag. Daardoor kan de vloer wel tegen een stootje en gaat die extra lang mee. 
 • Makkelijk in onderhoud
  Door het gladde oppervlak is een goede evenementenvloer makkelijk te onderhouden. Stofzuigen of dweilen is voldoende.
 • Vochtbestendig
  Een feest met drankjes? Dan kan er wel eens wat op de podium- of dansvloer terechtkomen. Met vochtbestendig materiaal is dat geen probleem. 
 • Geluiddempend
  Met name bij museumvloer is het fijn dat de geluiddemping op orde is. Zo blijven loopgeluiden beperkt en kunnen bezoekers ongestoord genieten.
 • Makkelijk te vervangen
  Is er een stuk van je evenementenvloer beschadigd? Met een modulaire vloer kun je precies dat stuk vernieuwen waar de nood het hoogst is.

Duurzaam

Goed te reinigen

Vloeistofdicht

Geluiddempend

Modulair

Voorbeelden van vloeren voor musea, poppodia & discotheken

Design pvc-stroken

Een dansvloer maken van vinyl is een veelgemaakte keuze. Onze design pvc-stroken, oftewel luxe vinyltegels - zijn hiervoor zeer populair. Deze vloer is sterk, onderhoudsarm en waterbestendig. Bovendien zijn de tegels dankzij het modulaire systeem makkelijk te plaatsen. De perfecte combinatie tussen praktisch en stijlvol met een strak resultaat. Kortom: alles wat een evenementenvloer moet zijn.

Wala kliktegel

De Wala kliktegel is een modulaire vloer die je als een soort puzzel in elkaar kunt schuiven. Snel te leggen en eenvoudig weer te vervangen als het nodig is. Slijtvast, milieuvriendelijk en duurzaam. Dus ideaal voor gebruik op de lange termijn. Maar ook perfect als tijdelijke oplossing wanneer je bijvoorbeeld slechts een weekend een dansvloer of evenementenvloer nodig hebt.

R-Tek Kliktegel

Een andere pvc-kliktegel die zich perfect leent als dansvloer, discovloer of evenementenvloer voor bijvoorbeeld een beurs, is de R-Tek kliktegel. Deze tegel kun je snel, gefaseerd en zwevend installeren op een bestaande vloer zonder dat deze verwijderd hoeft te worden. Daardoor is de R-Tek kliktegel flexibel inzetbaar en te gebruiken op meerdere locaties. Herbruikbaar en dus hartstikke duurzaam.

Advies over de perfecte evenementenvloer

Benieuwd welke type evenementenvloer het beste past bij uw wensen? Laat u adviseren door een van onze experts. Bij Vekavloeren weten wij precies welk type vloer geschikt is voor uw museum, poppodium of discotheek. Vul onderstaand formulier in, voeg bij voorkeur een aantal foto’s toe om ons een beter beeld te geven van de huidige situatie en vraag met één klik op de knop vrijblijvend een offerte aan. Dan helpen wij u gericht verder en zorgen we ervoor dat u de juiste evenementenvloer kiest.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.