Leisure & Cultuur

Vind de ideale evenementenvloer bij Vekavloeren

Evenementenvloer

Of het nu gaat om een museumvloer, podiumvloer, discovloer of dansvloer: een evenementenvloer wordt intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor het juiste materiaal. Een evenementenvloer moet geschikt zijn voor grote belasting. Het moet sterk zijn, praktisch en er natuurlijk ook representatief uitzien. Wij helpen u bij Vekavloeren graag aan de juiste evenementenvloer. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Voordelen van een goede evenementenvloer

 • Lange levensduur
  Een goede evenementenvloer is voorzien van een flinke slijtlaag. Daardoor kan de vloer wel tegen een stootje en gaat die extra lang mee. 
 • Makkelijk in onderhoud
  Door het gladde oppervlak is een goede evenementenvloer makkelijk te onderhouden. Stofzuigen of dweilen is voldoende.
 • Vochtbestendig
  Een feest met drankjes? Dan kan er wel eens wat op de podium- of dansvloer terechtkomen. Met vochtbestendig materiaal is dat geen probleem. 
 • Geluiddempend
  Met name bij museumvloer is het fijn dat de geluiddemping op orde is. Zo blijven loopgeluiden beperkt en kunnen bezoekers ongestoord genieten.
 • Makkelijk te vervangen
  Is er een stuk van je evenementenvloer beschadigd? Met een modulaire vloer kun je precies dat stuk vernieuwen waar de nood het hoogst is.

Duurzaam

Goed te reinigen

Vloeistofdicht

Geluiddempend

Modulair

Voorbeelden van vloeren voor musea, poppodia & discotheken

Design pvc-stroken

Een dansvloer maken van vinyl is een veelgemaakte keuze. Onze design pvc-stroken, oftewel luxe vinyltegels - zijn hiervoor zeer populair. Deze vloer is sterk, onderhoudsarm en waterbestendig. Bovendien zijn de tegels dankzij het modulaire systeem makkelijk te plaatsen. De perfecte combinatie tussen praktisch en stijlvol met een strak resultaat. Kortom: alles wat een evenementenvloer moet zijn.

Wala kliktegel

De Wala kliktegel is een modulaire vloer die je als een soort puzzel in elkaar kunt schuiven. Snel te leggen en eenvoudig weer te vervangen als het nodig is. Slijtvast, milieuvriendelijk en duurzaam. Dus ideaal voor gebruik op de lange termijn. Maar ook perfect als tijdelijke oplossing wanneer je bijvoorbeeld slechts een weekend een dansvloer of evenementenvloer nodig hebt.

Biteo Kliktegel

Een andere pvc-kliktegel die zich perfect leent als dansvloer, discovloer of evenementenvloer voor bijvoorbeeld een beurs, is de Biteo kliktegel. Deze tegel kun je snel, gefaseerd en zwevend installeren op een bestaande vloer zonder dat deze verwijderd hoeft te worden. Daardoor is de Biteo kliktegel flexibel inzetbaar en te gebruiken op meerdere locaties. Herbruikbaar en dus hartstikke duurzaam.

Advies over de perfecte evenementenvloer

Benieuwd welke type evenementenvloer het beste past bij uw wensen? Laat u adviseren door een van onze experts. Bij Vekavloeren weten wij precies welk type vloer geschikt is voor uw museum, poppodium of discotheek. Vul onderstaand formulier in, voeg bij voorkeur een aantal foto’s toe om ons een beter beeld te geven van de huidige situatie en vraag met één klik op de knop vrijblijvend een offerte aan. Dan helpen wij u gericht verder en zorgen we ervoor dat u de juiste evenementenvloer kiest.

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie