Autoshowroom vloeren

Autoshowroom vloeren | Functioneel en technisch

Autoshowroom vloeren moeten functioneel zijn én er geweldig uitzien. Hoe combineert u die twee belangrijke eigenschappen? We leggen bijvoorbeeld een Veka Original™-vloer waar de auto’s staan en draaien. Dat kunnen we prachtig combineren met een designvloer bij de entree, waar u klanten en andere bezoekers verwelkomt.

Dus zoekt u naar de ideale vloer in een autoshowroom? We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. En vertellen u graag over de belangrijke eigenschappen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat de vloer loskomt als auto’s daarop draaien en rijden.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Met coating tegen weekmakers

Onze vloeren voor in de autoshowroom zijn bestand tegen de zware druk en belasting door auto’s die erop staan. Bovendien kunt u daar zonder problemen mee rijden en draaien, terwijl de vloer geen krimp zal geven.

Bovendien kunnen we een speciale coating op de vloeren toepassen. Die voorkomt dat de weekmakers in de autobanden de vloer kunnen aantasten. In plaats daarvan blijft de vloer veel langer beschermd. De autoshowroom behoudt de professionele uitstraling, zodat u een goede indruk maakt op iedereen die binnenkomt.

Vloeistofdichte vloer: Veka Original™

Met een Veka Original™-vloer kiest u voor een zowel vloeistofdichte vloer als een afwerking met antislip. Dat betekent dat vloeistoffen niet de kans krijgen om door te dringen in de onderliggende bodem.

Bovendien is de vloer voorzien van een afwerking met antislip. Dat garandeert een veilige omgeving om in te werken en om bezoekers te ontvangen. Zelfs op plekken waar u met de auto’s rijdt en staat te draaien ontstaan er niet zomaar gladde plekken op de vloer.

In plaats daarvan voldoet de vloer voor de autoshowroom aan alle belangrijke wensen en eisen. Uiteraard adviseren we u graag over de kleuren, stijlen en dessins die er mogelijk zijn. Op die manier creëren we samen de ideale autoshowroom vloer, bijvoorbeeld met Veka Original™.

Autoshowroom vloeren

Wilt u meer weten over onze autoshowroom vloeren? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!