Autoshowroom vloeren

Autoshowroom vloeren | Functioneel en technisch

Vloeren in een showroom moeten niet alleen functioneel zijn, ze moeten er ook nog eens geweldig uitzien. Hoe u die twee eigenschappen met elkaar combineert? Met de hulp van VekaVloeren hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Van PVC tot epoxy vloeren in de showroom. Met onze deskundige raad weet u zeker dat u de juiste vloer kiest voor uw automotive showroom.

Geschikte showroom vloeren

PVC-vloer in een showroom

Een vloeistofdichte vloer die slijtvast is, antislip én zwaar belastbaar. De Veka Original vloer bestaat uit PVC-tegels, die volledig aan de ondergrond worden gelijmd. De tegels worden zowel aan de onderzijde chemisch als aan de bovenzijde thermisch aan elkaar gelast. Die combinatie maakt deze vloer erg sterk en perfect voor een showroom. Snel te installeren en direct te gebruiken, waardoor de werkzaamheden in uw showroom na een korte onderbreking meteen weer hervat kunnen worden.

Veka Original vloer

Epoxyvloeren in de showroom

Een epoxyvloer met troffel in de showroom is een goed idee. Het is één van de sterkste kunststofvloeren op de markt. Gemaakt van gekleurd zand en transparante epoxyhars, dat na het uitharden zó sterk is dat het zelfs tegen de meest extreme mechanische en chemische belasting kan. Epoxyvloeren in de showroom zien er zo strak uit als een gietvloer, maar worden niet gegoten. De vloer wordt ‘gemorteld’, oftewel uitgesmeerd over de ondervloer, en afgewerkt zoals u wenst.

Epoxyvloer met troffel

Designvloeren in de showroom

Een vloer die niet alleen prachtig staat in de entree, maar ook in de rest van de showroom, is een design PVC-vloer. Een sterke vloer met een flinke slijtlaag die wel tegen een stootje kan. Bovendien makkelijk in onderhoud en eenvoudig te reinigen. Ook fijn: PVC design-vloeren zijn geluiddempend, wat zorgt voor een prettige akoestiek in uw automotive showroom. Met keuze uit diverse designs, zoals hout-, steen-, of betonlook, geven deze vloeren uw showroom meteen een stijlvolle uitstraling.

PVC design-vloeren

Een speciale coating voor elke showroom vloer

Of u nu gaat voor een troffelvloer in de showroom of toch gaat voor pvc-kliktegels. Al onze showroom vloeren zijn bestand tegen de zware druk en belasting door de auto’s die erop staan. U kunt er zonder problemen overheen rijden en scherpe bochten maken met de banden. Onze showroom vloer zal geen krimp geven. Zeker weten dat ook weekmakers in de autobanden de vloer niet aantasten? Hiervoor hebben we een speciale coating die de vloer beschermt, zodat die langer meegaat.

Showroom automotive vloeren en meer

Heeft u een bedrijf in de automotive? Dan bent u naast onze showroomvloeren wellicht ook geïnteresseerd in onze garage vloeren. Vloeistofdicht, antislip en ergonomisch verantwoord. Maar bovenal slijtvast en bestand tegen zware belasting. Wilt u meer informatie ontvangen? Bijvoorbeeld over de voor- en nadelen van showroom gietvloeren? Of ontvangt u graag een advies op maat? Onze adviseurs denken graag met u mee. 

Bel ons op telefoonnummer 010 437 14 10, stuur een e-mail naar [email protected], of gebruik het online contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.