Foodtruck vloeren

De perfecte vloer voor in uw marktkraam

Onderhoudsvriendelijke marktkraamvloer

Dankzij het grote aanbod van de vloeren van Vekavloeren, heeft u keuze uit verschillende vloeren die perfect zijn voor in uw marktkraam, bbq foodtruck, foodtruck op locatie of andere soort foodtrailer. Uw foodtruck vloer heeft het vaak zwaar te verduren, omdat er in een foodtruck meestal gebruik wordt gemaakt van vloeistoffen. Het is daarom aan te raden om een vloeistofdichte vloer in uw marktkraam te leggen. Een vloer die vloeistofdicht is, is namelijk eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Dit is ideaal voor als u een onderhoudsvriendelijke vloer zoekt. Als u voor een vloeistofdichte vloer kiest, zult u rekening moeten houden met de eisen waaraan een vloeistofdichte vloer moet voldoen. Bij Vekavloeren leveren wij vloeren van hoogwaardige kwaliteit die zeer geschikt zijn in allerlei ruimtes binnen de horeca. Bent u op zoek naar een bepaalde horecavloer en komt u er even niet uit, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer is een vloeistofdichte vloer verplicht

Een vloeistofdichte vloer is verplicht in verschillende sectoren, bijvoorbeeld wanneer er activiteiten worden uitgevoerd die tot bodemverontreiniging kunnen leiden. Denk hierbij aan plekken waar met chemicaliën, zuren en oliën wordt gewerkt.

In een marktkraam wordt niet met deze vloeistoffen gewerkt, echter moet een vloer die wordt gebruikt in de levensmiddelenindustrie toch ook aan hoge vloer eisen voldoen. Zo is het van belang dat de vloer voldoet aan de HACCP-regelgeving. Een vloeistofdichte vloer is geen verplichting in een marktkraam als het gaat om bepaalde vloeistoffen, maar wel als het gaat om hygiëne. Als de vloer in een foodtruck of marktkraam namelijk niet vloeistofdicht is, kunnen er bacteriën nestelen onder de vloer. Een HACCP vloer moet eenvoudig te onderhouden zijn en overmatig gebruik van water mag geen probleem zijn. 

Vloeistofdichte vloer in foodtruck

Staat u met een foodtruck op een bruiloft op locatie, heeft u een pizza foodtruck of een bbq foodtruck? Voor iedere soort vloer voor in uw truck kunt u terecht bij Vekavloeren. Let wel op, niet iedere vloer is geschikt in een foodtrailer. Heeft u daarom advies nodig of heeft u vragen met betrekking tot een geschikte horeca vloer? Onze experts zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in alle soorten en maten bedrijfsvloeren en het installeren daarvan. Wat uw wensen ook zijn, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het onderstaande contactformulier invult, zullen onze experts contact met u zoeken.

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Foodtruck vloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Foodtruck vloeren I De perfecte HACCP vloer voor in uw marktkraam

✓ Antislip en vloeistofdicht

✓ Eenvoudig te onderhouden

✓ Specialist in bedrijfsvloeren

✓ Vrijblijvend advies en offerte op maat.