Industrie & productie

Veka vloeren voor iedere soort industrie

Een vloer nodig voor het zwaardere werk? Veka vloeren heeft uiteenlopende industrievloeren

De industrie is één van de branches waar de vloer veel te verduren krijgt. De eisen die gesteld worden aan industrievloeren lopen daarom uiteen. Diverse instanties controleren op veiligheid van gebouwen waar massaal wordt geproduceerd of wordt opgeslagen. De Arbo inspecteert de werkomgeving zodat werknemers ergonomisch kunnen werken. Vanuit maatschappelijk oogpunt wordt verwacht dat er steeds duurzamer wordt geproduceerd. Kortom, een hoop aspecten om rekening mee te houden. Veka vloeren heeft ideale industrievloeren die aan al deze eisen voldoen: een Veka Original™ of een Veka Gietvloer.

Voordelen van een industrievloer

In de afgelopen jaren worden er steeds meer pvc-vloeren op de werkplaats gebruikt. Deze sterke opkomst is niet vreemd te noemen wanneer de voordelen op een rijtje worden gezet. Het belangrijkste voordeel zit hem in het praktische aspect. Een belangrijk voordeel is dat pvc-vloeren weinig tot geen droogtijd hebben en minimale overlast met zich meebrengen. In veel situaties kan de vloer zelfs tijdens de dagelijkse werkzaamheden geplaatst worden, omdat dit proces zo vlot verloopt. Dit voorkomt dat de werkzaamheden niet stop hoeven worden gezet en er geen onnodig verlies wordt gecreëerd. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld om budgettaire redenen de pvc-vloer in meerdere fases te leggen. Hierdoor kan de investering over verschillende begrotingsperiodes worden verdeeld en kunt u hier op de korte termijn uw voordeel uit halen.

Veka Original - Traanplaat

De antislipwaarde is één van de belangrijkste eigenschappen van een traanplaat. Kiest u voor de traanplaat van Vekavloeren? Dan kunt u rekenen op de hoogste antislipwaarde op de markt. De structuur is R12, wat staat voor ‘zeer antislip’. En de verdringingswaarde is V10 op een schaal van 4 tot 10. Dit betekent dat de vloeistoffen eenvoudig van het oppervlak af glijden en het uitglijgevaar tot een minimum wordt beperkt.

Lees verder

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Veka Original™

Een Veka Original™ is een pvc-vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw business wat aanzienlijk scheelt in kosten. Naast dit voordeel zijn er nog diverse andere voordelen die dit systeem een van de beste industrievloeren maken. Deze voordelen zorgen ervoor dat er weer massaal geproduceerd kan worden zonder dat u zorgen heeft over de vloer.

Veka gietvloeren

Gietvloeren zijn naadloze vloeren die in meerdere lagen worden aangebracht op een bestaande ondervloer. Een gietvloer kan rust creëren of een ruimte eruit laten springen, afhankelijk van het ontwerp en het aantal kleuren dat wordt gebruikt. Dit type vloer kan na uitharding functioneren als industrievloer waar zelfs de zwaarste heftrucks overheen kunnen rijden. Een kunststof gietvloer of coating is geschikt voor de verschillende industrieën. Een gietvloer is opgebouwd uit meerdere lagen. Deze worden vloeibaar aangebracht op uw bestaande ondervloer. In het mengsel kan gekozen worden voor een of meerdere kleuren. De toplak kan mat of glimmend zijn, wat voor een groot gedeelte het eindresultaat bepaalt. Gegoten vloeren hebben de volgende voordelen:

 • Duurzaam
 • Toepasbaar met vloerverwarming
 • Volledig vloeistofdicht
 • Volledig naadloos
 • Slijtvast en krasbestendig
 • UV bestendig
 • Zwaar belastbaar
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Oplosmiddelvrij en emissiearm

Wanneer u een industrievloer laat leggen door Veka vloeren bent u ervan verzekerd dat de vloer door ervaren vakmensen wordt aangebracht én dit in een vlot tempo gebeurt. Wilt u uw werkplaats voorzien van een functionele vloer met een professionele uitstraling? Doe dit dan met Veka vloeren!

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.