Dé vloer voor in een museum

Een neutrale vloer speciaal voor uitbundige exposities

Veka museum vloer: perfect voor uw museum

In een museum vindt u bijna altijd een kleurrijke collectie kunst of een uitbundige expositie met veel verschillende objecten en vormen. In een ruimte waarin veel kleur te vinden is, is het van belang dat de vloer niet afleidend is van de kunst. Daarnaast lopen er ook nog eens ontzettend veel mensen over de vloer heen en moet de vloer eenvoudig schoon te maken zijn. Houdt er ook rekening mee dat bezoekers van een expositie niet struikelen over randen of dat ze kunnen uitglijden. Veel dingen om rekening mee te houden, maar waar Vekavloeren u bij kan helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect aan welke eisen uw vloer moet voldoen en wat er goed past in een museum ruimte. Onze experts kunnen dan ook goed met u meedenken welke vloer voor uw expositieruimte het meest geschikt is.

PVC vloertegels voor uw museumvloer

Een geschikte vloer voor uw museumvloer zijn de PVC kliktegels van Veka Original. De Veka Original brengt verschillende voordelen met zich mee, waaronder dat de kliktegels onderhoudsvriendelijk zijn en dus eenvoudig schoon te maken. Daarnaast gaat de vloer lang mee (duurzaam), is deze geluiddempend en antislip. Een geluiddempende vloer is voor een museumvloer erg belangrijk, omdat de bezoekers meestal graag in stilte naar kunst willen komen kijken en niet afgeleid willen worden door het geluid van voetstappen. Lees over hoe geluidsdempend de vloer precies is. Uiteraard wilt u ook geen gevaarlijke situaties in uw expositieruimte en is het van belang dat de vloer antislip is. De Veka Original vloer is tevens ergonomisch verantwoord.

Neutrale gietvloer in uw expositieruimte

Vindt u een gietvloer beter passen in uw expositieruimte dan is dit ook een uitstekende keuze. Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en dus eenvoudig om schoon te maken. Ook zijn gietvloeren, net als PVC kliktegels, antislip, ergonomisch verantwoord, geluiddempend en gaat een gietvloer lang mee. Hier heb je ook ruime keuze uit het soort gietvloer. Wil je een gietvloer met betonlook of ga je bijvoorbeeld voor een epoxy grindvloer? U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat u een geschikte vloer van perfecte kwaliteit kiest die voor u wordt gelegd door onze experts.

 

Expert advies op maat

Heeft u een expositie ruimte gehuurd en wilt u daarin een geschikte vloer leggen waar uw bezoekers overheen kunnen lopen, maar heeft u hulp nodig bij uw zoektocht naar een passende vloer? Wat uw wensen ook zijn, de experts van Vekavloeren kunnen u hierbij helpen. Desnoods komen wij bij u op bezoek om samen naar de mogelijkheden te kijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op