Projecttapijt

Een trendy vloeroplossing voor op de zaak

Projecttapijt

Wie op zoek is naar een veelzijdige en flexibele vloer, denkt al gauw aan tapijttegels. Past in elk interieur en doet geen afbreuk aan stijl en kwaliteit. Zeker in commerciële ruimtes die intensief gebruikt worden, vormen tapijttegels de ideale vloer. Snel te plaatsen, makkelijk in onderhoud en relatief goedkoop.

Projecttapijt heeft een hogere kwaliteit dan het tapijt dat in een gemiddelde woning wordt gelegd. Dit slijtvaste, vuilwerende en brandvertragende tapijt is daardoor zeer geschikt voor kantoren, scholen, hotels en winkels. Met projecttapijt kunt u uw eigen creativiteit op de vrije loop laten en creëert u een sfeervolle en professionele uitstraling. Wat dacht u van uw huiskleuren of logokleuren met projecttapijt benadrukken, zodat alles een persoonlijke uitstraling krijgt? Tapijt is weer helemaal terug en daar is niets stoffigs aan!

Goed te reinigen

Elke gewenste kleur

Flexibel inzetbaar

Snel gelegd

Geluiddempend

Warmte en geluid isolerend

Warmte en geluid isolerend

Voordelen tapijttegels

Een groot voordeel van projecttapijt of tapijttegels is de veelzijdigheid en flexibiliteit. Uiteraard zijn er meer voordelen:

  • Sterk: tapijttegels zijn sterker dan normaal tapijt in woonhuizen, want het wordt gelegd op plekken waar veel wordt gelopen.
  • Brandwerend: tapijttegels voldoen aan alle brandeisen.
  • Goed te reinigen: iedere tegel afzonderlijk verwijderd worden. Iets gemorst op een tegel? Een beschadiging? Met gemak verwijdert en plaatst u een nieuwe tegel.
  • Verhuisbaar: als u ervoor kiest de tapijttegels los te plaatsen op de ondervloer, is een verhuizing een fluitje van een cent. Tegels eruit en op de nieuwe locatie er weer in.
  • Gemakkelijk en snel te leggen: de tegels zijn gemakkelijk en snel te leggen.
  • Geluiddempend: tapijtvezels absorberen geluid. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsdemping.
  • Extra isolerende werking: tapijt isoleert warmte, daarmee kan de thermostaat een stukje lager en bespaart u energie.
  • Beschikbaar in (bijna) alle kleuren en patronen: met projecttapijt kunt u verschillende patronen in verschillende kleuren leggen. U bepaalt zelf hoe de tegels komen te liggen en welke kleuren u wilt gebruiken.

Een tapijtsoort met hoge eisen

Projecttapijt is gemaakt voor intensief gebruik en voldoet aan hoge eisen. Het is sterker en strakker dan tapijt in woonhuizen. Het is gemaakt van polyamidevezels en daardoor zeer slijtvast. Het heeft een vuilwerende functie en is daardoor makkelijk te onderhouden. Het is brandvertragend en voldoet aan de regels van de brandweer en overheid. Projecttapijt is er in allerlei soorten en maten. Wij specialiseren ons in tapijttegels, maar specialiseren betekent bij ons niet weren. We kunnen ook kamerbreed tapijt op rol en karpetten leveren en leggen. U vraagt, wij leggen.

Tapijttegels

Een groot voordeel van tapijttegels is dat deze, in tegenstelling tot tapijt op rol en karpetten, los gelegd worden. Heeft u iets gemorst, dan verwijdert u gemakkelijk de tegel voor een grondige schoonmaak of is deze bij blijvende schade vervangbaar. Tapijttegels zijn verkrijgbaar in 50 x 50 cm, rechthoekig formaat en zelfs in plankformaat.

Mogelijkheden

De veelzijdigheid en flexibiliteit van tapijttegels is oneindig; zonder stijl, kwaliteit en waarde te verliezen. De mogelijkheden aan kleuren, stoffen, patronen en plaatsing, zorgen ervoor dat u uw creativiteit de vrije loop kan geven. Met tapijttegels kunt u bijvoorbeeld uw vloer als persoonlijk visitekaartje gebruiken. Stelt u zich eens voor, u bezoekt het hoofdkantoor van de NS en stapt binnen op een grijze vloer. Of u wandelt over een geel met blauw tapijt dat u aan een NS trein doet denken. Met uw interieur kunt u een positieve eerste indruk achterlaten en tapijttegels bieden daar talloze mogelijkheden voor.

Onze experts staan voor u klaar

Zoekt u een sterke slijtvaste vloer die volledig is aan te passen aan uw wensen? Niet alleen goed te reinigen is, maar ook brandwerend en gemakkelijk en snel te leggen? Kies dan voor projecttapijt of tapijttegels en geef uw ruimte een persoonlijke en sfeervolle uitstraling. Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.