Projecttapijt

Een trendy vloeroplossing voor op de zaak

Projecttapijt bij Vekavloeren

Een van de meest voorkomende vloeren in kantoren is projecttapijt. In de jaren negentig symboliseerde projecttapijt de werkvloer, en de afgelopen jaren is project tapijt bezig met een grote comeback; het is weer hip! Projecttapijt is een veelzijdige en flexibele vloer die bestaat uit tapijttegels, waardoor hij eenvoudig te onderhouden is. Project tapijt is van vele malen betere kwaliteit dan regulier tapijt, wat je vaak in woningen aantreft: het vuil-werend en brandvertragend. Ook past projecttapijt bij nagenoeg ieder interieur, wat hartstikke handig is in commerciële ruimtes en kantoorpanden. Advies nodig? Bij Vekavloeren weten wij exact welke type vloer geschikt is voor uw bedrijf en toepassing.

Vloeren van projecttapijt

Bent u op zoek naar een nieuwe ondergrond? Dan zit u goed, want Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Al onze vloeren voldoen aan de strengste veiligheidseisen, waardoor zij van topkwaliteit zijn. Dus ook ons projecttapijt. Project tapijt maakt u leven aanzienlijk eenvoudiger en comfortabeler: het is slijtvast, geluiddempend en isoleert warmte en geluid. Verder is projecttapijt zeer snel gelegd. Het bestaat weliswaar uit allerlei kleine, stoffen tegels, maar deze zijn binnen no-time geïnstalleerd in uw ruimte.

Goed te reinigen

Elke gewenste kleur

Flexibel inzetbaar

Snel gelegd

Geluiddempend

Warmte en geluid isolerend

Warmte en geluid isolerend

Voordelen tapijttegels

Een groot voordeel van projecttapijt of tapijttegels is de veelzijdigheid en flexibiliteit. Uiteraard zijn er meer voordelen:

  • Sterk: tapijttegels zijn sterker dan normaal tapijt in woonhuizen, want het wordt gelegd op plekken waar veel wordt gelopen.
  • Brandwerend: tapijttegels voldoen aan alle brandeisen.
  • Goed te reinigen: iedere tegel afzonderlijk verwijderd worden. Iets gemorst op een tegel? Een beschadiging? Met gemak verwijdert en plaatst u een nieuwe tegel.
  • Verhuisbaar: als u ervoor kiest de tapijttegels los te plaatsen op de ondervloer, is een verhuizing een fluitje van een cent. Tegels eruit en op de nieuwe locatie er weer in.
  • Gemakkelijk en snel te leggen: de tegels zijn gemakkelijk en snel te leggen.
  • Geluiddempend: tapijtvezels absorberen geluid. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsdemping.
  • Extra isolerende werking: tapijt isoleert warmte, daarmee kan de thermostaat een stukje lager en bespaart u energie.
  • Beschikbaar in (bijna) alle kleuren en patronen: met projecttapijt kunt u verschillende patronen in verschillende kleuren leggen. U bepaalt zelf hoe de tegels komen te liggen en welke kleuren u wilt gebruiken.

Een tapijtsoort met hoge eisen

Projecttapijt is gemaakt voor intensief gebruik en voldoet aan hoge eisen. Het is sterker en strakker dan tapijt in woonhuizen. Het is gemaakt van polyamidevezels en daardoor zeer slijtvast. Het heeft een vuilwerende functie en is daardoor makkelijk te onderhouden. Het is brandvertragend en voldoet aan de regels van de brandweer en overheid. Projecttapijt is er in allerlei soorten en maten. Wij specialiseren ons in tapijttegels, maar specialiseren betekent bij ons niet weren. We kunnen ook kamerbreed tapijt op rol en karpetten leveren en leggen. U vraagt, wij leggen.

Tapijttegels

Een groot voordeel van tapijttegels is dat deze, in tegenstelling tot tapijt op rol en karpetten, los gelegd worden. Heeft u iets gemorst, dan verwijdert u gemakkelijk de tegel voor een grondige schoonmaak of is deze bij blijvende schade vervangbaar. Tapijttegels zijn verkrijgbaar in 50 x 50 cm, rechthoekig formaat en zelfs in plankformaat.

Projecttapijt en zijn gebruiken

De hoogwaardige versie van projecttapijt, die wij natuurlijk verkopen, kan terecht in talloze ruimtes – zoals kantoren, scholen, hotels en winkels. Met projecttapijt kunt u uw eigen creativiteit op de vrije loop laten en creëert u een sfeervolle en professionele uitstraling. Wat dacht u van uw huiskleuren of logokleuren met projecttapijt benadrukken, zodat alles een persoonlijke uitstraling krijgt? Dit is allemaal mogelijk dankzij hip projecttapijt!

Projecttapijt op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw project tapijt hangt af van één factor: de oppervlakte. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.