Werkplaatsvloeren

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbare werkplaatsvloeren

Wanneer u met zware machines of heftig gereedschap werkt, dan is het van belang dat de ondergrond stevig en robuust is. Als werkgever staat u garant voor de veiligheid van uw werknemers. Deze kan (deels) gegarandeerd worden met de juiste werkplaats vloertegels. De minimale eisen waar een werkplaatsvloer aan moet voldoen, gaan over zware mechanische en chemische belasting. Bij Vekavloeren hebben wij tal van verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor uw werkplaats of garage. Deze vloeren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die we aan onze producten stellen, zodat uw bedrijf zo veilig mogelijk is.

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook onze werkplaats vloertegels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Omdat in werkplaatsen de kans op heftige ongelukken relatief groot is, is een goede ondergrond belangrijk. Alle werkplaats tegels in ons assortiment zijn daarom antislip, vloeistofdicht, slijtvast en ergonomisch verantwoord. Afhankelijk van uw wensen, heeft u keuze uit meerdere vloeren. Is het zaak om zo snel mogelijk een vloer te leggen? Denk dan aan onze Veka Original. Deze is ontzettend snel gelegd en hoeft niet lang te drogen. De werkplaats kan hierdoor snel weer open. Liever een andere vloer in uw werkplaats, eentje die flexibeler is? Een PVC vloer is ideaal in uw werkplaats: ook deze voldoet aan al onze kwaliteitseisen en die van u.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Werkplaatsvloeren bij Vekavloeren

Dus welke eisen u ook stelt aan een werkplaatsvloer, bij Vekavloeren zit u goed. We zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: van horecavloeren tot schoolvloeren. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen, vandaar dat veel van onze klanten uit de industrie of horeca komen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik.

Een werkplaatsvloer op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe werkplaatsvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Werkplaatsvloeren in de praktijk

Onze deskundige adviseurs adviseren u graag
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Vraag vrijblijvend een staaltje aan