Werkplaatsvloeren

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbare werkplaatsvloeren

Wanneer u met zware machines of heftig gereedschap werkt, dan is het van belang dat de ondergrond stevig en robuust is. Als werkgever staat u garant voor de veiligheid van uw werknemers. Deze kan (deels) gegarandeerd worden met de juiste werkplaats vloertegels. De minimale eisen waar een werkplaatsvloer aan moet voldoen, gaan over zware mechanische en chemische belasting. Bij Vekavloeren hebben wij tal van verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor uw werkplaats of garage. Deze vloeren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die we aan onze producten stellen, zodat uw bedrijf zo veilig mogelijk is.

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook onze werkplaats vloertegels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Omdat in werkplaatsen de kans op heftige ongelukken relatief groot is, is een goede ondergrond belangrijk. Alle werkplaats tegels in ons assortiment zijn daarom antislip, vloeistofdicht, slijtvast en ergonomisch verantwoord. Afhankelijk van uw wensen, heeft u keuze uit meerdere vloeren. Is het zaak om zo snel mogelijk een vloer te leggen? Denk dan aan onze Veka Original. Deze is ontzettend snel gelegd en hoeft niet lang te drogen. De werkplaats kan hierdoor snel weer open. Liever een andere vloer in uw werkplaats, eentje die flexibeler is? Een PVC vloer is ideaal in uw werkplaats: ook deze voldoet aan al onze kwaliteitseisen en die van u.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Werkplaatsvloeren bij Vekavloeren

Dus welke eisen u ook stelt aan een werkplaatsvloer, bij Vekavloeren zit u goed. We zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: van horecavloeren tot schoolvloeren. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen, vandaar dat veel van onze klanten uit de industrie of horeca komen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik.

Een werkplaatsvloer op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe werkplaatsvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Werkplaatsvloeren in de praktijk

Project: Jumbo-Visma

Een nieuwe werkplaatsvloer voor de fietsenmakers van Team Jumbo-Visma. Dat was de klus die Vekavloeren mocht klaren. Met alle gebruikerseisen op een rij, kwamen onze experts uit op de Veka Original. Een vloersysteem dat bestaat uit pvc-tegels die slijtvast, vloeistofdicht én antislip zijn. Nieuwsgierig? Lees hier meer over het project dat wij hebben uitgevoerd voor Jumbo-Visma.

Lees verder
Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.