Ik zoek een vloer voor

Uw onderneming heeft een  nieuwe vloer nodig. Wij hebben de oplossing

Welke vloer?

Bij Veka hebben we ruime ervaring met uiteenlopende branches. Wij begrijpen de eisen die aan een vloer gesteld worden. Van hygiëne, comfort en antislip tot belastbaarheid en HACCP.  Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gedegen advies  zodat u de meest geschikte vloer voor uw organisatie krijgt.

Ik zoek een vloer voor

Retailvloeren

Bent u op zoek naar een goede winkelvloer? Dan zit u bij Vekavloeren helemaal goed. Wij hebben een aantal hele mooie vloeren die zeer geschikt zijn voor vele toepassingen in de retail. Dus of u nu op zoek bent naar een supermarktvloer of een winkelvloer voor in een bakkerij. Als specialist in bedrijfsvloeren voorzien wij u graag van een goed advies. Zo vindt u bij Vekavloeren altijd wel een winkelvloer die aan alle eisen voldoet.

Lees verder

Werkplaatsvloeren

Wanneer u met zware machines of heftig gereedschap werkt, dan is het van belang dat de ondergrond stevig en robuust is. De minimale eisen waar een werkplaatsvloer aan moet voldoen, gaan over zware mechanische en chemische belasting. Bij Vekavloeren hebben wij tal van verschillende soorten vloeren: werkplaatsvloeren tot gespecialiseerde garagevloeren. Deze voldoen allen aan de hoge kwaliteitseisen die we aan onze producten stellen, zodat uw bedrijf zo veilig mogelijk is.

Lees verder