Ik zoek een vloer voor

Uw onderneming heeft een  nieuwe vloer nodig. Wij hebben de oplossing

Welke vloer?

Bij Veka hebben we ruime ervaring met uiteenlopende branches. Wij begrijpen de eisen die aan een vloer gesteld worden. Van hygiëne, comfort en antislip tot belastbaarheid en HACCP.  Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gedegen advies  zodat u de meest geschikte vloer voor uw organisatie krijgt.

Ik zoek een vloer voor

Retailvloeren

Winkelend publiek kijkt als eerste naar uitstraling en daar is de vloer een onderdeel van. Kortom: elke retailer heeft andere wensen. Veka vloeren heeft retailvloeren die aan al alle eisen voldoen. Van vloeistofdichte vloeren als de Veka Original en de snel drogende gietvloer (in 1 dag) tot sfeervolle design PVC stroken of een robuuste betonlook gietvloer. Vekavloeren levert dé (totaal)oplossing!

Lees verder

Werkplaatsvloeren

Wanneer u met zware machines of heftig gereedschap werkt, dan is het van belang dat de ondergrond stevig en robuust is. De minimale eisen waar een werkplaatsvloer aan moet voldoen, gaan over zware mechanische en chemische belasting. Bij Vekavloeren hebben wij tal van verschillende soorten vloeren: werkplaatsvloeren tot gespecialiseerde garagevloeren. Deze voldoen allen aan de hoge kwaliteitseisen die we aan onze producten stellen, zodat uw bedrijf zo veilig mogelijk is.

Lees verder