Ik zoek een vloer voor

Uw onderneming heeft een  nieuwe vloer nodig. Wij hebben de oplossing

Welke vloer?

Bij Veka hebben we ruime ervaring met uiteenlopende branches. Wij begrijpen de eisen die aan een vloer gesteld worden. Van hygiëne, comfort en antislip tot belastbaarheid en HACCP.  Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gedegen advies  zodat u de meest geschikte vloer voor uw organisatie krijgt.

Ik zoek een vloer voor

Horeca

Horeca is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan horecavloeren zijn groot. Vekavloeren levert dé (totaal)oplossing voor horeca Nederland.

Lees verder

Garage

De automotivebranche is één van de branches waar veel wordt gevraagd van de vloer. De eisen die gesteld worden aan garagevloeren zijn dan ook divers. Een vloer mag niet beschadigen wanneer tientonners eroverheen rijden. Tevens moeten automonteurs kunnen werken zonder gebruikssporen achter te laten met het sleutelen.

Lees verder

Retail

Winkelend publiek kijkt als eerste naar uitstraling en daar is de vloer een onderdeel van. Kortom: elke retailer heeft andere wensen. Veka vloeren heeft retailvloeren die aan al alle eisen voldoen. Van vloeistofdichte vloeren als de Veka Original en de snel drogende gietvloer (in 1 dag) tot sfeervolle design PVC stroken of een robuuste betonlook gietvloer. Vekavloeren levert dé (totaal)oplossing!

Lees verder

School

Schoolvloeren krijgen veel te verduren: van rennende leerlingen tot vallende drankjes en schuivende stoelen. Als schoolbestuur sta je garant voor de veiligheid van de leerlingen, docenten en andere werknemers. Een betrouwbare vloer in uw schoolgebouw is daarom van groot belang.

Lees verder

HACCP vloeren

De HACCP is geen specifiek type vloer, het is juist een ‘risico-inventarisatie’ in de voedingsmiddelenindustrie. Het staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is bedoeld om hygiëne en veiligheid te garanderen.

Lees verder

Sport & Recreatie

Bij de fysiotherapeut speelt ergonomie een belangrijke rol in het herstel van het lichaam. In de kleedkamers wil men een vloer hebben die goed geïsoleerd is. Tevens moet deze hygiënisch zijn. Kortom een op hoop uiteenlopende redenen om te kiezen voor een bepaald type vloer. Vekavloeren heeft de ideale sportvloer die aan al deze eisen voldoet.

Lees verder

Industrie & Productie

Diverse instanties controleren op veiligheid van gebouwen waar massaal wordt geproduceerd of wordt opgeslagen. De Arbo inspecteert de werkomgeving zodat werknemers ergonomisch kunnen werken. Vanuit maatschappelijk oogpunt wordt verwacht dat er steeds duurzamer wordt geproduceerd. Kortom, een hoop aspecten om rekening mee te houden.

Lees verder

Gezondheidszorg & Welzijn

Ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken stellen hoge eisen aan hun vloeren. Bij Veka vloeren houden we daar rekening mee. Wij begrijpen dat in deze branche de vloer extreem hygiënisch moet zijn, maar ook zeer intensief gebruik moet aankunnen. Bovendien staan veiligheid, comfort en slijtvastheid net zo hoog in het vaandel.

Lees verder

Kantoren & Bedrijfspanden

Er zijn tal van verschillende opties met elk hun eigen kenmerken en karakters. Zo moet de ene vloer bestand zijn tegen rollende bureaustoelen, terwijl een andere ondergrond misschien veel naaldhakken te verduren krijgt. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste beslissing.

Lees verder

Werkplaats

Wanneer u met zware machines of heftig gereedschap werkt, dan is het van belang dat de ondergrond stevig en robuust is. De minimale eisen waar een werkplaatsvloer aan moet voldoen, gaan over zware mechanische en chemische belasting. Bij Vekavloeren hebben wij tal van verschillende soorten vloeren: werkplaatsvloeren tot gespecialiseerde garagevloeren. Deze voldoen allen aan de hoge kwaliteitseisen die we aan onze producten stellen, zodat uw bedrijf zo veilig mogelijk is.

Lees verder