Supermarkten en groothandels

Een passende vloer die aan al uw wensen voldoet.

Supermarkten en groothandels

Een praktische slijtvaste vloer die er ook nog eens stijlvol uitziet. Dat is de ideale vloer voor een groothandel, winkel of magazijn. Een goede vloer speelt op deze plekken zowel voor als achter de schermen een belangrijke rol. Waar uw klanten kijken naar de uitstraling van uw winkelvloer. zijn voor uw leveranciers vooral de praktische voordelen van een goede magazijnvloer van belang. Bij Vekavloeren kunt u terecht voor een totaaloplossing. Een vloer in de groothandel die aan alle eisen voldoet.

Geschikte vloeren voor winkels en groothandels

Op zoek naar een vloer voor de groothandel of het magazijn? We tonen u graag een aantal geschikte opties. Legt u binnenkort een pvc vloertegel in de winkel? Of verwelkomt u uw leveranciers op een epoxy grindvloer? Ontdek de mogelijkheden.

 

Biteo-kliktegels

Biteo-klik tegels worden snel, gefaseerd en zwevend geïnstalleerd boven de bestaande vloer. Deze vloertegels voor winkels zijn verkrijgbaar in verschillende designs en in zowel tegels als stroken. Het materiaal is stevig, geluidsdicht en duurzaam. Bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud. Dat maakt de biteo-klik van Vekavloeren de ideale vloer voor een groothandel, winkel of magazijn.

Lees meer over Biteo-kliktegels

Epoxy grindvloer

Grindvloeren zijn harde vloeren met een warme uitstraling. Ze zijn naadloos, slijtvast en onderhoudsarm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse toplagen. En dus passend te maken bij iedere ruimte en voor iedere toepassing. Een epoxy grindvloer is bij uitstek geschikt als vloer in groothandels en magazijnen, waar leveranciers af en aan rijden. Praktisch én stijlvol.

Bekijk de mogelijkheden

Pvc-kliktegels

Goed bestand tegen intensief gebruik en verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. Pvc-kliktegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden zwevend gelegd. Ideaal als snelle oplossing voor vloeren in groothandels, winkels en magazijnen. Maar ook voor gehuurde panden waarvan niet zeker is hoe lang u er zal blijven: na de huurperiode neemt u de winkelvloer gewoon weer mee.

Lees meer

 

Vloer voor magazijn, groothandel of leveranciers? Vraag advies!

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw groothandel, winkel of magazijn? Laat u door Vekavloeren adviseren over de mogelijkheden. Onze experts denken graag met u mee. Zo vinden we altijd een passende vloer die aan al uw wensen voldoet. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.