Supermarkten en groothandels

Een passende vloer die aan al uw wensen voldoet.

Supermarkten en groothandels

Een praktische slijtvaste vloer die er ook nog eens stijlvol uitziet. Dat is de ideale vloer voor een groothandel, winkel of magazijn. Een goede vloer speelt op deze plekken zowel voor als achter de schermen een belangrijke rol. Waar uw klanten kijken naar de uitstraling van uw winkelvloer. zijn voor uw leveranciers vooral de praktische voordelen van een goede magazijnvloer van belang. Bij Vekavloeren kunt u terecht voor een totaaloplossing. Een vloer in de groothandel die aan alle eisen voldoet.

Geschikte vloeren voor winkels en groothandels

Op zoek naar een vloer voor de groothandel of het magazijn? We tonen u graag een aantal geschikte opties. Legt u binnenkort PVC kliktegels in de winkel? Of verwelkomt u uw leveranciers op een epoxy grindvloer? Ontdek de mogelijkheden.

R-Tek Flooring

Het R-Tek vloersysteem bestaat uit pvc-tegels die u snel, gefaseerd en zwevend in elkaar kunt klikken. Veelal boven uw bestaande vloer. Daardoor hoeft u uw oude vloer niet te verwijderen en neemt u de R-Tek eenvoudig weer mee als u van locatie verandert. Een zeer duurzame keuze dus en ook nog eens multi-inzetbaar. Het materiaal is stevig en geluidsdicht. Bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud. Dat maakt de R-Tek Flooring van Vekavloeren de ideale vloer voor een groothandel, winkel of magazijn.

Lees meer over R-Tek Flooring

Epoxy grindvloer

Grindvloeren zijn harde vloeren met een warme uitstraling. Ze zijn naadloos, slijtvast en onderhoudsarm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse toplagen. En dus passend te maken bij iedere ruimte en voor iedere toepassing. Een epoxy grindvloer is bij uitstek geschikt als vloer in groothandels en magazijnen, waar leveranciers af en aan rijden. Praktisch én stijlvol.

Bekijk de mogelijkheden

PVC-kliktegels

Goed bestand tegen intensief gebruik en verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. PVC kliktegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden zwevend gelegd. Ideaal als snelle oplossing voor vloeren in groothandels, winkels en magazijnen. Maar ook voor gehuurde panden waarvan niet zeker is hoe lang u er zal blijven: na de huurperiode neemt u de winkelvloer gewoon weer mee.

Meer over PVC kliktegels

 

Vloer voor magazijn, groothandel of leveranciers? Vraag advies!

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw groothandel, winkel of magazijn? Laat u door Vekavloeren adviseren over de mogelijkheden. Onze experts denken graag met u mee. Zo vinden we altijd een passende vloer die aan al uw wensen voldoet. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.