Gietvloer Betonlook

Een gietvloer met een industriële uitstraling

Een betonnen gietvloer is ongelofelijk populair geworden de afgelopen jaren. Een gietvloer met betonlook ziet er strak, industrieel doch netjes uit. Het is een kunststof vloer die relatief weinig onderhoud vereist, waardoor hij voor een fijne sfeer zorgt in menig kantoorpand. Toch is het een vloer die in een grote verscheidenheid van panden prima tot zijn recht komt. Een gietvloer betonlook is de perfecte vloer voor uw kantoorruimte, restaurant, winkel of showroom. Het creëert rust en geeft de ruimte een professionele en moderne uitstraling – hij zorgt écht voor sfeer. Advies nodig? Bij Vekavloeren weten wij exact welke type vloer geschikt is voor uw bedrijf en toepassing.

Vloeistofdicht

Geschikt voor vloerverwarming

Naadloos

Duurzaam

Slijtvast

Zwaar belastbaar

Bestand tegen vetten & chemicaliën

Elke gewenste kleur

Antislip

Conform HACCP

Warmte en geluid isolerend

Slag- en stootvast

Voordelen gietvloer betonlook

De uitstraling staat bij een gietvloer betonlook centraal. Met deze vloer bent u verzekerd van een mooi en professioneel resultaat, maar er zijn nog andere voordelen:

 • Duurzaamheid: de vloer wordt van kunststof gemaakt en heeft daardoor een lange levensduur.
 • Toepasbaar met vloerverwarming: kunststof is bestand tegen hitte, waardoor de vloerverwarming aan kan blijven staan en u altijd met warme voeten over de nieuwe vloer loopt.
 • Volledig vloeistofdicht: houten vloeren zuigen vloeistof op, met het risico dat deze kan vervormen. Bij een kunststof vloer is dit onmogelijk. Hij is volledig vloeistofdicht.
 • Volledig naadloos: hij wordt zoals de naam al doet vermoeden, gegoten. Er is geen enkele naad te vinden.
 • Slijtvast en krasbestendig: de samenstelling van het kunststof dat we gebruiken voor de vloer, maakt de vloer slijtvast en krasbestendig.
 • Zwaar belastbaar: een gietvloer betonlook is bestand tegen een hoge druk. U kunt zware meubels of bedrijfsapparatuur plaatsen, zonder dat deze in de vloer zakken.
 • Uv-bestendig: de vloer is uv-bestendig. Verkleuring door de zon is verleden tijd.
 • Natuurlijke materialen: in de samenstelling van deze vloer gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke materialen.
 • Goed te reinigen: het oppervlak is vlak en naadloos. Dat maakt het makkelijk te reinigen en te onderhouden. Met onze VekaCleaner bent u met weinig inspanning in een mum van tijd klaar.
 • Bestand tegen chemicaliën: geen paniek bij het morsen van chemische stoffen. Deze vloer is goed bestand tegen chemicaliën.
 • Oplosmiddelvrij en emissiearm: we dragen ons steentje bij aan het milieu, want de vloer bevat geen oplosmiddelen en is daarnaast emissiearm.

Gietvloer met betonlook toepassingen

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Ook onze gietvloeren met betonlook moeten aan de strengste veiligheidseisen voldoen en zijn hierdoor van zeer hoogwaardige kwaliteit.

De vloeren zijn namelijk slijtvast en eenvoudig schoon te maken, plus u kunt er vloerverwarming in installeren. Omdat het een gietvloer is, is de gietvloer naadloos, vloeistofdicht, zwaar belastbaar en antislip. En natuurlijk voldoet hij aan de HACCP, zoals u van ons gewend bent. Twijfelt u? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Hoe wordt een gietvloer met betonlook gemaakt?

De gietvloer betonlook is een duurzame kunststof gietvloer die in meerdere lagen wordt aangebracht op een bestaande ondervloer. De gietvloer betonlook heeft, net als een minerale gietvloer, de uitstraling van een robuuste betonvloer en de voordelen van een kunststof vloer. De betonlook maakt met zijn moderne industriële uitstraling van iedere ruimte een eyecatcher.

Kies de gewenste kleur

De betonlook wordt gecreëerd door het combineren van twee verschillende kleuren. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, net als bij een minerale gietvloer. Daarnaast zijn er ook opties om vormen, lijnen of zelfs uw logo in de vloer te laten gieten. Zo wordt een gietvloer betonlook niet alleen mooi en professioneel, maar ook nog eens uniek.

Bekijk ook eens de unikleur gietvloeren.

PU gietvloer

Arturo Color Collection

In de Arturo Color Collection krijgen kleur en creativiteit alle ruimte. We presenteren je diverse stijlen, trends en mogelijkheden in de Arturo Color Collection brochure. Lees de brochure en ontdek welke stijl bij jou past, kortom get inspired!

Betonlook vloer op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende betonlook vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe gietvloer met betonlook hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.