Snackbar vloeren

Snackbar vloeren moeten voldoen aan belangrijke eisen. Bovendien hebben ze heel interessante eigenschappen te bieden, om daar zowel functioneel als praktisch gebruik van te maken.

Voorkom bijvoorbeeld slipgevaar en zorg voor een vloer die goed bestand is tegen vetten en chemicaliën die eventueel kunnen lekken of omvallen. Wij kennen de risico’s in de snackbar en op vergelijkbare plekken, dus adviseren wij u graag over de meest geschikte horeca vloer die daarvoor het best geschikt is.

Veka Original™

Een goede keuze is onze Veka Original™-vloer. U kiest daarmee voor een vloer die we standaard voorzien van een antislip-afwerking. Het garandeert veilig gebruik, omdat het risico op uitglijden een stuk kleiner is.

Bovendien zorgen we met de vloer voor de snackbar voor een goede bestendigheid tegen vetten en chemicaliën. Ze krijgen niet de kans om erin door te dringen. Bovendien is de vloer daardoor makkelijk te reinigen, zowel aan het eind van de dag als alvast tussendoor.

Tip: voorkomen dat er vocht en vuil achter zal blijven? We kunnen de snackbarvloer voorzien van een schrobput en holplinten. Dat maakt het nog makkelijker om de vloer in de snackbar hygiënisch schoon te houden.

Vloeistofdichte vloer

De snackbarvloer is een vloeistofdichte vloer. We adviseren u graag over de specifieke mogelijkheden, waar ook andere horecagelegenheden graag gebruik van maken.

Dus zoekt u naar een vloer specifiek voor de snackbar? Wij weten wat er belangrijk is, vanwege de manier waarop u werkt. We kennen de risico’s en zorgen voor een vloer die daar goed aan beantwoordt. Dit betekent dat u zowel veilig als hygiënisch kunt werken, precies zoals de belangrijke voorschriften in de branche dat voorschrijven. En heeft u specifieke wensen? Ook daar vinden we een passende oplossing voor.

Snackbar vloeren

Wilt u meer weten over onze snackbar vloeren? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het onderstaande contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Snackbar vloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Snackbar vloeren met schrobputten en holplinten:

✓ Antislip en vloeistofdicht

✓ Specialist in bedrijfsvloeren

✓ Vrijblijvend advies en offerte op maat.