Snackbar vloeren

Snackbar vloeren moeten voldoen aan belangrijke eisen. Bovendien hebben ze heel interessante eigenschappen te bieden, om daar zowel functioneel als praktisch gebruik van te maken.

Voorkom bijvoorbeeld slipgevaar en zorg voor een vloer die goed bestand is tegen vetten en chemicaliën die eventueel kunnen lekken of omvallen. Wij kennen de risico’s in de snackbar en op vergelijkbare plekken, dus adviseren wij u graag over de meest geschikte horeca vloer die daarvoor het best geschikt is.

Veka Original™

Een goede keuze is onze Veka Original™-vloer. U kiest daarmee voor een vloer die we standaard voorzien van een antislip-afwerking. Het garandeert veilig gebruik, omdat het risico op uitglijden een stuk kleiner is.

Bovendien zorgen we met de vloer voor de snackbar voor een goede bestendigheid tegen vetten en chemicaliën. Ze krijgen niet de kans om erin door te dringen. Bovendien is de vloer daardoor makkelijk te reinigen, zowel aan het eind van de dag als alvast tussendoor.

Tip: voorkomen dat er vocht en vuil achter zal blijven? We kunnen de snackbarvloer voorzien van een schrobput en holplinten. Dat maakt het nog makkelijker om de vloer in de snackbar hygiënisch schoon te houden.

Vloeistofdichte vloer

De snackbarvloer is een vloeistofdichte vloer. We adviseren u graag over de specifieke mogelijkheden, waar ook andere horecagelegenheden graag gebruik van maken.

Dus zoekt u naar een vloer specifiek voor de snackbar? Wij weten wat er belangrijk is, vanwege de manier waarop u werkt. We kennen de risico’s en zorgen voor een vloer die daar goed aan beantwoordt. Dit betekent dat u zowel veilig als hygiënisch kunt werken, precies zoals de belangrijke voorschriften in de branche dat voorschrijven. En heeft u specifieke wensen? Ook daar vinden we een passende oplossing voor.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.