Schoonmaak & onderhoud

Alle Veka vloeren zijn eenvoudig te onderhouden

Onderhoud

Het onderhouden van uw vloer is net zo belangrijk als de aanschaf ervan. De vloeren van Veka vloeren hebben een strak uiterlijk en blijven dit behouden als ze goed worden onderhouden. Om deze reden nemen wij schoonmaken en onderhoud dan ook serieus.

De intensiteit waarmee de vloer wordt bevuild is bepalend voor het schoonmaakadvies. Een vloer die te maken krijgt met vetten, oliën en etensresten zoals een horecakeuken of werkplaatsvloer moet vaker worden schoongemaakt dan een vloer in een magazijn. Voor onze vloersystemen hebben wij speciaal een schoonmaakmiddel laten ontwikkelen, de Veka Cleaner. Dit middel heeft een hoge ph-waarde waardoor de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kan worden.

Wij raden u aan om uw vloer schoon te maken met de Veka Cleaner. Het geconcentreerde middel dient te worden verdund met warm water. De verhouding hangt af van de mate waarin de vloer is vervuild met een minimum van 1:10 en maximaal 1:1. Breng de oplossing aan op uw vloer en laat dit enkele minuten intrekken. Vervolgens dient de vloer te worden geschrobd en droog gemaakt te worden met een trekker of waterstofzuiger.

Kosten onderhoudsmiddelen

VekaCleaner €65,- per doos
VekaPolish €120,- per doos

De prijs is inclusief verzendkosten en exclusief btw.

In een doos zitten 2 cans á 5 liter.
De producten worden per doos verstuurd.