Een veilige schoolvloer dankzij Vekavloeren

Een veilige schoolvloer bij Vekavloeren

Schoolvloeren krijgen veel te verduren: van rennende leerlingen tot vallende drankjes en schuivende stoelen. Als schoolbestuur sta je garant voor de veiligheid van de leerlingen, docenten en andere werknemers. Een betrouwbare vloer in uw schoolgebouw is daarom van groot belang – helemaal omdat kinderen voor nogal veel schade kunnen zorgen. Daarom heeft Vekavloeren een groot aanbod aan vloeren die perfect binnen scholen passen, van tapijt tot PVC-schoolvloeren. Vlek of schade? Geen probleem, veel schoolvloeren zijn makkelijk te vervangen of te herstellen.

Wat voor een schoolvloer u ook zoekt, bij Vekavloeren zit u goed. Op zoek naar een zachtere vloer voor bijvoorbeeld de lerarenkamer? Ook onze vloeren van projecttapijt passen uitstekend binnen scholen én zijn relatief goedkoop. Daarnaast zijn PVC-vloeren in (bijna) elke situatie een succes, dankzij sterke, veelzijdige PVC-tegels of PVC-kliktegels. We zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: linoleum tot tapijt. Daarnaast zijn we actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Schoolvloeren in de praktijk

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook onze schoolvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn sterk, stijlvol en passen bij ieder interieur. Zo hebben wij bijvoorbeeld schoolvloeren van design PVC-stroken, ook wel luxe vinylstroken (LVT). Ze hebben een luxueuze uitstraling, van bijvoorbeeld hout, beton of natuursteen. Ze zijn robuust en onderhoudsarm, waardoor ze perfect zijn in een dynamische omgeving als een school. Daarnaast kunt u ook voor een schoolvloer van linoleum kiezen: samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, milieuvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Ook is dit een vloer die uitermate geschikt is voor mensen met allergieën of astma, omdat er geen stof in blijft zitten.

Schoolvloeren op maat bij Vekavloeren

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe schoolvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies zelf uit een vloer van projecttapijt – of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.