Een veilige schoolvloer dankzij Vekavloeren

Een veilige schoolvloer bij Vekavloeren

Schoolvloeren krijgen veel te verduren: van rennende leerlingen tot vallende drankjes en schuivende stoelen. Als schoolbestuur sta je garant voor de veiligheid van de leerlingen, docenten en andere werknemers. Een betrouwbare vloer in uw schoolgebouw is daarom van groot belang – helemaal omdat kinderen voor nogal veel schade kunnen zorgen. Daarom heeft Vekavloeren een groot aanbod aan vloeren die perfect binnen scholen passen, van tapijt tot PVC-schoolvloeren. Vlek of schade? Geen probleem, veel schoolvloeren zijn makkelijk te vervangen of te herstellen.

Wat voor een schoolvloer u ook zoekt, bij Vekavloeren zit u goed. Op zoek naar een zachtere vloer voor bijvoorbeeld de lerarenkamer? Ook onze vloeren van projecttapijt passen uitstekend binnen scholen én zijn relatief goedkoop. Daarnaast zijn PVC-vloeren in (bijna) elke situatie een succes, dankzij sterke, veelzijdige PVC-tegels of PVC-kliktegels. We zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: linoleum tot tapijt. Daarnaast zijn we actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Schoolvloeren in de praktijk

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook onze schoolvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn sterk, stijlvol en passen bij ieder interieur. Zo hebben wij bijvoorbeeld schoolvloeren van design PVC-stroken, ook wel luxe vinylstroken (LVT). Ze hebben een luxueuze uitstraling, van bijvoorbeeld hout, beton of natuursteen. Ze zijn robuust en onderhoudsarm, waardoor ze perfect zijn in een dynamische omgeving als een school. Daarnaast kunt u ook voor een schoolvloer van linoleum kiezen: samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, milieuvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Ook is dit een vloer die uitermate geschikt is voor mensen met allergieën of astma, omdat er geen stof in blijft zitten.

Schoolvloeren op maat bij Vekavloeren

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe schoolvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies zelf uit een vloer van projecttapijt – of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.