Sport & recreatie

Een Vekavloer om lekker op te bewegen

Een vloer geschikt voor kantines, fitnesszalen, kleedkamers, dug-outs, sportvelden, schaatsbanen, dojo’s, materialenhokken, doucheruimtes

Sport is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan sportvloeren zijn divers. Bij een honkbalvereniging moet alles hufterproof zijn, zelfs de vloer. In de voetbalkantine moet de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden na een gezellige derde helft. Bij de fysiotherapeut speelt ergonomie een belangrijke rol in het herstel van het lichaam. In de kleedkamers wil men een vloer hebben die goed geïsoleerd is. Tevens moet deze hygiënisch zijn. Kortom een hoop uiteenlopende redenen om te kiezen voor een bepaald type vloer. Vekavloeren heeft de keuze uit verschillende soorten sportvloeren die aan al deze eisen voldoen, bijvoorbeeld de Veka Original™ en de R-Tek Urban Tiles.

Geschikte sportvloeren voor iedere gelegenheid

Sport is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan sportvloeren bij sport toepassingen zijn zéér divers. Zo vragen ze bij een honkbalvereniging om een hufterproof sportvloer. Maar, in de voetbalkantine moet de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden na een gezellige derde helft. Bij de fysio speelt ergonomie een belangrijke rol in het herstel van het lichaam en is een ergonomische sportvloer gewenst. In de kleedkamers wil men een vloer hebben die goed geïsoleerd is, tevens moet deze hygiënisch zijn.

Kortom: een hoop uiteenlopende redenen om te kiezen voor een bepaald type vloer. Vekavloeren levert vloeren die aan al deze eisen van de verschillende sport toepassingen voldoen. Onze sportvloeren zijn geschikt voor kantines, fitnesszalen, kleedkamers, dug-outs, sportvelden, schaatsbanen, dojo’s, materialenhokken, doucheruimtes en nog veel meer.

Voor welke (sport)toepassing heeft u een sportvloer van Vekavloeren nodig?

De voordelen van een sportvloer van Vekavloeren

Bent u benieuwd naar de voordelen van een sportvloer van Vekavloeren? Dan is het belangrijk dat deze aan de wensen en eisen van uw sportvereniging voldoen. Vekavloeren heeft verschillende oplossingen die aansluiten op uw behoeften. Kies bijvoorbeeld voor het Veka Original vloersysteem of de design PVC tegels van R-Tek Flooring.

Veka Original

Een volledig vloeistofdichte en antislip PVC vloer. Veka Original is daarom perfect te gebruiken in uw fitnessruimte en waarborgt de veiligheid van uw klanten, sporters en medewerkers. De vloer is slijtvast, zwaar belastbaar en geluiddempend. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken met zware gewichten of sportapparaten. Wanneer u voor deze vloer kiest, hoeft u niet lang te wachten voordat u gebruik kunt maken van de ruimte. De sportvloer kan, afhankelijk van de grootte van de ruimte, in korte tijd worden gelegd. Zo kunt u snel profiteren van de beste sportvloer en wordt het sporten niet geremd. De pvc vloer van Vekavloeren is eenvoudig schoon te maken met behulp van ons schoonmaakadvies, zodat hygiëne altijd op één blijft staan. Profiteer van de vele voordelen van de sportvloeren van Vekavloeren!

R-Tek Urban Tiles

Onze R-Tek Urban Tiles zijn design PVC tegels die ook prima fungeren als fitnessvloer. De R-Tek vloertegels komen goed tot hun recht als sportvloer. De Urban Tiles zijn stevig genoeg om de apparatuur te dragen. Ze zijn bovendien slijtvast, slag- en stootvast en eenvoudig te onderhouden en te reinigen. U kunt de R-Tek schoonmaken met de droge methode. U hoeft de tegels alleen maar even te vegen of stofzuigen - dweilen is niet nodig. Ook is de R-Tek snel gelegd, geschikt voor vloerverwarming en ergonomisch verantwoord. Extra fijn: de geluiddempende werking. Met de R-Tek Urban Tile kunt u een reductie van wel 16dB verwachten zónder gebruik van een ondervloer.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

De unieke uitstraling van Vekavloeren

De Veka Original is in verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt de uitstraling eenvoudig combineren met de rest van uw interieur. Zo kunt u kiezen uit de basiskleuren zwart, antraciet en grijs. De lasnaden, waarvan de PVC vloer is voorzien, bieden wij aan in 50 verschillende kleuren. U kunt deze kleuren ook functioneel gebruiken en door de kleuren bijvoorbeeld een bepaald gebied aanduiden of een looproute visualiseren. Welke kleur sportvloer past er binnen uw vereniging?

De beste kwaliteit

Wij van Vekavloeren vinden efficiëntie en kwaliteit essentieel. Wij zorgen er graag voor dat wij u als klant volledig helpen bij de sportvloer naar uw wens. Hierbij richten we onze aandacht op innovatie en streven we altijd naar efficiënt werken. Naast advies, kunt u ook voor de installatie van uw sportvloer bij ons terecht. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.