Sport & recreatie

Een Vekavloer om lekker op te bewegen

Een vloer geschikt voor kantines, fitnesszalen, kleedkamers, dug-outs, sportvelden, schaatsbanen, dojo’s, materialenhokken, doucheruimtes

Sport is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan sportvloeren zijn divers. Bij een honkbalvereniging moet alles hufterproof zijn, zelfs de vloer. In de voetbalkantine moet de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden na een gezellige derde helft. Bij de fysiotherapeut speelt ergonomie een belangrijke rol in het herstel van het lichaam. In de kleedkamers wil men een vloer hebben die goed geïsoleerd is. Tevens moet deze hygiënisch zijn. Kortom een op hoop uiteenlopende redenen om te kiezen voor een bepaald type vloer. Vekavloeren heeft de ideale sportvloer die aan al deze eisen voldoet, de Veka Original™.

Geschikte sportvloeren voor iedere gelegenheid

Sport is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan sportvloeren bij sport toepassingen zijn zéér divers. Zo vragen ze bij een honkbalvereniging om een hufterproof sportvloer. Maar, in de voetbalkantine moet de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden na een gezellige derde helft. Bij de fysio speelt ergonomie een belangrijke rol in het herstel van het lichaam en is een ergonomische sportvloer gewenst. In de kleedkamers wil men een vloer hebben die goed geïsoleerd is, tevens moet deze hygiënisch zijn.

Kortom: een hoop uiteenlopende redenen om te kiezen voor een bepaald type vloer. Vekavloeren levert vloeren die aan al deze eisen van de verschillende sport toepassingen voldoen. Onze sportvloeren zijn geschikt voor kantines, fitnesszalen, kleedkamers, dug-outs, sportvelden, schaatsbanen, dojo’s, materialenhokken, doucheruimtes en nog veel meer.

Voor welke (sport)toepassing heeft u een sportvloer van Vekavloeren nodig?

De voordelen van een sportvloer van Vekavloeren

Bent u benieuwd naar de voordelen van een sportvloer van Vekavloeren? Dan is het belangrijk dat deze aan uw wensen en aan de eisen van uw sportvereniging voldoen. Vekavloeren heeft de oplossing die aansluit op uw behoeften: de Veka Original. De Veka Original is een PVC vloer die volledig vloeistofdicht en antislip is. Deze is daarom perfect te gebruiken in doucheruimtes en waarborgt de veiligheid van uw klanten, sporters of medewerkers. Daarnaast is deze vloer slijtvast, zwaar belastbaar en geluiddempend. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken met zware gewichten of sportapparaten. Wanneer u voor deze vloer kiest, hoeft u niet lang te wachten voordat u hiervan gebruik kunt maken. De sportvloer kan in korte tijd worden gelegd: zo kunt u snel profiteren van de beste sportvloer en wordt het sporten niet geremd. De PVC vloer van Vekavloeren is eenvoudig schoon te maken, zodat hygiëne altijd op één blijft staan. Profiteer van de vele voordelen van de sportvloeren van Vekavloeren!

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

De unieke uitstraling van Vekavloeren

De Veka Original is in verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt de uitstraling eenvoudig combineren met de rest van uw interieur. Zo kunt u kiezen uit de basiskleuren zwart, antraciet en grijs. De lasnaden, waarvan de PVC vloer is voorzien, bieden wij aan in 50 verschillende kleuren. U kunt deze kleuren ook functioneel gebruiken en door de kleuren bijvoorbeeld een bepaald gebied aanduiden of een looproute visualiseren. Welke kleur sportvloer past er binnen uw vereniging?

De beste kwaliteit

Wij van Vekavloeren vinden efficiëntie en kwaliteit essentieel. Wij zorgen er graag voor dat wij u als klant volledig helpen bij de sportvloer naar uw wens. Hierbij richten we onze aandacht op innovatie en streven we altijd naar efficiënt werken. Naast advies, kunt u ook voor de installatie van uw sportvloer bij ons terecht. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Onze deskundige adviseurs adviseren u graag
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Vraag vrijblijvend een staaltje aan