Supermarktvloeren

Supermarktvloeren | Functioneel en technisch

Supermarktvloeren vragen om een stevige en duurzame vloer, die zich bovendien heel flexibel laat inzetten. Dus wilt u de indeling veranderen, verhuist de volledige supermarkt of heeft u andere plannen? Een zwevende vloer neemt u gewoon mee. Tijdens het gebruik is de vloer ondertussen bijzonder slijtvast en voorkomt antislip dat medewerkers of klanten makkelijk kunnen uitglijden.

Voor vloeren in supermarkten gebruiken we standaard de Biteo Retail PVC-kliktegel. Het is een slijtvaste en duurzame keuze die bovendien beschikbaar is in allerlei ontwerpen, stijlen en dessins. Dus zoekt u naar een praktische vloer zonder opvallende uitstraling? Of wilt u uw klanten graag met een warme stijl welkom heten? In de beide gevallen vertellen we u graag meer over deze PVC-kliktegels.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Retail PVC-kliktegel

De Retail PVC-kliktegels van Biteo bieden een aantal belangrijke voordelen voor supermarkten. Het is de ideale keuze voor supermarktvloeren:

 • Snel gelegd
  We kunnen de vloer razendsnel zwevend leggen. Dus wilt u de supermarkt zo kort mogelijk sluiten? Afhankelijk van de oppervlakte kunnen we de vloer in de meeste gevallen gewoon in 1 dag leggen.
   
 • Flexibel inzetbaar
  De vloertegels zijn flexibel inzetbaar. En weer te verplaatsen als dat nodig is, bijvoorbeeld omdat de indeling van de supermarkt verandert. Zo zorgt u altijd voor een hoogwaardige en nette vloer, die geweldig aansluit.
   
 • Herbruikbaar
  De vloeren die we leggen zijn zelfs herbruikbaar. Dus verhuist de supermarkt naar een andere locatie? Het is mogelijk om de vloer daar gewoon mee naartoe te nemen.
   
 • Slijtvast
  Ondertussen zijn de supermarktvloeren op basis van PVC-kliktegels bijzonder slijtvast en dus duurzaam. Zelfs bij intensieve belasting behoudt de vloer de functionele eigenschappen en mooie uitstraling.
   
 • Antislip
  De vloeren hebben een antislip-afwerking. Dat voorkomt uitglijden door medewerkers en klanten, zodat u hen een veilige omgeving kunt bieden om in te werken en te winkelen.

Supermarktvloeren

Wilt u meer weten over onze vloeren voor supermarkten en groothandels? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!