Supermarktvloeren

Supermarktvloeren | Functioneel en technisch

Supermarktvloeren vragen om een stevige en duurzame vloer, die zich bovendien heel flexibel laat inzetten. Dus wilt u de indeling veranderen, verhuist de volledige supermarkt of heeft u andere plannen? Een zwevende vloer neemt u gewoon mee. Tijdens het gebruik is de vloer ondertussen bijzonder slijtvast en voorkomt antislip dat medewerkers of klanten makkelijk kunnen uitglijden.

Voor vloeren in supermarkten gebruiken we standaard de R-Tek Flooring. Het is een slijtvaste en duurzame keuze die bovendien beschikbaar is in allerlei ontwerpen, stijlen en dessins. Dus zoekt u naar een praktische vloer zonder opvallende uitstraling? Of wilt u uw klanten graag met een warme stijl welkom heten? In de beide gevallen vertellen we u graag meer over deze PVC kliktegels.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Retail PVC-kliktegel

De Retail PVC-kliktegels van R-Tek bieden een aantal belangrijke voordelen voor supermarkten. Het is de ideale keuze voor supermarktvloeren:

 • Snel gelegd
  We kunnen de vloer razendsnel zwevend leggen. Dus wilt u de supermarkt zo kort mogelijk sluiten? Afhankelijk van de oppervlakte kunnen we de vloer in de meeste gevallen gewoon in 1 dag leggen.
   
 • Flexibel inzetbaar
  De vloertegels zijn flexibel inzetbaar. En weer te verplaatsen als dat nodig is, bijvoorbeeld omdat de indeling van de supermarkt verandert. Zo zorgt u altijd voor een hoogwaardige en nette vloer, die geweldig aansluit.
   
 • Herbruikbaar
  De vloeren die we leggen zijn zelfs herbruikbaar. Dus verhuist de supermarkt naar een andere locatie? Het is mogelijk om de vloer daar gewoon mee naartoe te nemen.
   
 • Slijtvast
  Ondertussen zijn de supermarktvloeren op basis van PVC-kliktegels bijzonder slijtvast en dus duurzaam. Zelfs bij intensieve belasting behoudt de vloer de functionele eigenschappen en mooie uitstraling.
   
 • Antislip
  De vloeren hebben een antislip-afwerking. Dat voorkomt uitglijden door medewerkers en klanten, zodat u hen een veilige omgeving kunt bieden om in te werken en te winkelen.

Project: De Mèkkerstee

Vekavloeren heeft voor Landwinkel Mèkkerstee in Goeree-Overflakkee een HACCP-vloer verzorgd die voldoet aan de strengste hygiënenormen. De bestaande winkel en de uitbreiding zijn in 4 dagen voorzien van een vloeistofdichte epoxy vochtschermlaag met daar bovenop antislip PVC-tegels met dichtgelaste naden. Zo realiseerden wij een stijlvolle vloer voor in de winkel, die aan de strengste hygiënenormen voldoet. We vertellen u er graag meer over.

Lees verder

Supermarktvloeren

Wilt u meer weten over onze vloeren voor supermarkten en groothandels? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!