Biteo Retail PVC Tegel

De ideale kliktegel voor uw winkel, pop-up store of supermarkt

De kliktegel voor een winkel, pop-up store of supermarkt

Maak kennis met onze nieuwe pvc kliktegel van Biteo. De ideale kliktegel voor uw winkel, pop-up store of supermarkt. Ons vloersysteem bestaat uit pvc tegels met een verdekt kliksysteem die snel, gefaseerd en zwevend geïnstalleerd kan worden over uw bestaande vloer. De bestaande vloer hoeft dus niet verwijderd te worden. Het voordeel van deze zwevende vloer, is dat hij altijd meegenomen kan worden naar nieuwe locaties. De Biteo pvc kliktegel is dus een duurzame keuze. 

Duurzaam

Snel gelegd

Flexibel inzetbaar

Zwaar belastbaar

Geluiddempend

Ergonomisch verantwoord

Antislip

Milieuvriendelijk

Goed te reinigen

Herbruikbaar

Slijtvast

Slag- en stootvast

Natuurlijke materialen

Zwevend

Geschikt voor vloerverwarming

De voordelen van de Biteo pvc kliktegel

Onze kliktegel is snel en eenvoudig te plaatsen. Hierdoor ondervindt u weinig tot geen overlast van het plaatsen. Na installatie kan de vloer direct belast worden. Naast de standaard duurzame bovenlaag, kunnen wij een extra beschermende toplaag toevoegen. Hierdoor zal de vloer extra lang meegaan, maar ook bestand zijn tegen weekmakers die vrijkomen uit auto- en/of fietsbanden. 

Door de dikte van onze pvc kliktegel kunt u een reductie van wel 16dB verwachten zonder toepassing van ondervloer. Onze Biteo pvc kliktegel heeft naast de geluidsdempende eigenschappen, ook een mogelijkheid om vloeistofdicht te worden. Met een speciale sealer tussen de verbindingen kunnen wij dit mogelijk maken. Ons Biteo pvc kliktegel systeem is geschikt voor pompwagens, winkelkarren of stellingwagens.

Specificaties Biteo pvc kliktegel

Het modern bito systeem is leverbaar in eigentijdse designs en is in zowel tegels als stroken verkrijgbaar. De kliktegel is met een dikte van 8,2mm niet alleen stevig, maar ook geluidsdicht. 

De pvc kliktegel van Biteo is opgebouwd uit een glasvezel sterke onderlaag van gerecycled pvc. Hierop zit een thermisch verlijmde toplaag, wat zorgt voor extra duurzaamheid. Door deze opbouw is de tegen maatvast, stabiel en gemakkelijk in onderhoud. De onderzijde van de tegel is voorzien van een speciaal drainageprofiel, waardoor de tegels vochtregulerend zijn.

Formaat 66 x 33 cm of 61 x 61 cm
Dikte tegel 8,2 mm
Dikte toplaag 0.55 mm
Gewicht 11 kg/m²
Materiaal 100% PVC
Structuur R10 (vlak, antislip)

 

Kies uw design

De Biteo Retail PVC Tegel is er in diverse kleuren en designs. Kies het design dat het beste bij de uitstraling van uw winkel of supermarkt past.

De volgende kleuren zijn beschikbaar in de maat 660 x 330 mm:

 • Concrete - TC 45
 • Concrete - TC 86
 • Country Oak - ICO 25
 • Mountain Oak - IMO 38
 • Mountain Oak - IMO 40
 • Mountain Oak - IMO 70
 • Steel Rock - TSR 32
 • Steel Rock - TSR 34
 • Steel Rock - TSR 40

De volgende kleur is beschikbaar in de maat 610 x 610 mm:

 • Cloud Stone - TCS 34
 • Hoover Stone - THS 26
 • Concrete - TC 76

Schoonmaak & Onderhoud

Wij raden u aan om uw vloer dagelijks schoon te maken met de droge methode. Oftewel, door de vloer te vegen of te stofzuigen. Vlekken verwijderen kan het beste met de producten van James. Het geconcentreerde middel dient te worden verdund met warm water. De verhouding hangt af van de mate waarin de vloer is vervuild met een minimum van 0,2:10 en maximaal 1:10. Breng de oplossing aan op uw vloer en laat dit enkele minuten intrekken. Vervolgens dient de vloer te worden geschrobd en droog gemaakt te worden met een trekker of waterstofzuiger. Maak de vloer niet te nat om te voorkomen dat er vocht tussen de naden kruipt.

Meer informatie over het onderhouden van uw Biteo Retail PVC tegelvloer kunt u vinden op Transform collection - James.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder

Formaat 66 x 33 cm of 61 x 61 cm
Dikte tegel 8,2 mm
Dikte toplaag 0.55 mm
Gewicht 11 kg/m²
Materiaal 100% PVC
Structuur R10 (vlak, antislip)