Epoxy Grindvloer

Een vloer die een leven lang mee gaat.

Grindvloeren zijn harde vloeren met een warme uitstraling. Naadloos, slijtvast en onderhoudsarm. Dat maakt een epoxy grindvloer de perfecte vloer voor bijvoorbeeld musea, showrooms en retailers. Meer weten over de voor- en nadelen, het reinigen van grindvloeren en de toepassingen? Ontdek de mogelijkheden bij Vekavloeren.

Naadloos

Slijtvast

Goed te reinigen

Geschikt voor vloerverwarming

Duurzaam

Voordelen van grindvloer

Een grindvloer is een harde en tegelijkertijd sfeervolle vloer. 

  • Naadloos: grindvloeren zijn met een speciale coating naadloos dicht te maken. Daardoor kan er geen vuil tussen de grindkorrels vast komen te zitten. 
  • Duurzaam: grindvloeren zijn slijtvast en grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen. Dat maakt de vloer dubbel zo duurzaam.
  • Sfeervol: een grindvloer is niet alleen praktisch, maar ziet er ook mooi uit. Een epoxy grindvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft altijd sfeer. 
  • Voor elke ondervloer geschikt: grindvloeren kunnen op elke grond, mits de ondervloer vlak, droog en stabiel is. Enkel houten ondervloeren moeten eerst verstevigd worden.

Epoxy grindvloer

Een epoxy grindvloer is een naadloze korrelvloer. De vloer bestaat uit grindkorrels gemengd met epoxyhars. Deze mix wordt met de hand op de ondervloer aangebracht. Dat kan op iedere ondervloer en ook in combinatie met vloerverwarming. Epoxy grindvloeren zijn verkrijgbaar in alle kleuren en daarom zeer geschikt voor ruimtes die een harde vloer nodig hebben, maar er ook mooi uit moeten zien. Denk bijvoorbeeld aan musea, showrooms, winkels en fietsenmakers.

 

Grindvloer reinigen

Een grindvloer gaat een leven lang mee als je het op de juiste manier onderhoudt. Bijvoorbeeld door de grindvloer regelmatig grondig schoon te maken. Voor de reguliere poetsbeurt kun je gewone schoonmaakmiddelen gebruiken. Maar eens in de zoveel tijd is het verstandig om een grindvloer te reinigen met een speciaal middel, die de vloer goed ontvet. Raadpleeg hiervoor uw specialist. Let op: reinig een grindvloer nooit met middelen waarin zuren of bijtende bestanddelen zitten. Dit kan de vloer beschadigen.

 

Op maat gemaakte grindvloer leggen

Grindvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij u de keuze hebt uit kleur en korrelgrootte van het zand. Wilt u een grindvloer leggen die aan al uw wensen voldoet? Wij vinden voor iedereen een passende vloer en denken graag met u mee. Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.