Vloeren voor in de tandarts- of huisartspraktijk

Vloeren in een tandarts- of huisartspraktijk moeten hygiënisch, duurzaam en slijtvast zijn.

Bent u op zoek naar de juiste vloer voor in uw huisarts- of tandartspraktijk? Bekijk het aanbod op Vekavloeren.nl en maak de juiste keuze. Van een design PVC-vloer met de uitstraling van echt hout tot en met een gietvloer in betonlook. Dankzij ons ruime aanbod vindt u altijd wel iets dat aan al uw wensen voldoet.

De beste vloeren voor in een huisarts- of tandartspraktijk

Linoleum 

Een bijzonder hygiënische vloer met een bacteriostatisch karakter. Dat is lineum. Een 100% natuurproduct dat is gemaakt van lijnzaadolie. Goed te reinigen, duurzaam en slijtvast. Bovendien zijn linoleum vloeren verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare patronen en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van linoleum in betonlook in uw huisarts- of tandartspraktijk? Het oog wil natuurlijk ook wat.

Ontdek alle mogelijkheden met een linoleum vloer

PU Gietvloer

Het populairste alternatief voor een linoleumvloer in de tandarts- of huisartspraktijk? Dat is de PU gietvloer. Vloeistofdicht, slijtvast én bestand tegen zuren, waardoor u het met stevig schoonmaakmiddel kunt reinigen om de hygiëne te garanderen. Gietvloer PU is verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren die u kunt combineren. Onze favoriet: de PU gietvloer in betonlook. 

Bekijk meer informatie over PU gietvloeren

PVC design stroken

Design vloeren van PVC zijn de perfecte combinatie tussen praktisch en stijlvol. De PVC stroken vloer heeft een strakke uitstraling en prettige ambiance, maar is ook ergonomisch verantwoord, slijtvast en goed te reinigen. Dat maakt onze design PVC-vloeren uitermate geschikt voor de wachtkamer in de tandarts- of huisartspraktijk. Tevens een zeer goede optie voor de spreekkamer. 

Lees hier meer over de PVC design stroken

De perfecte vloer voor uw huisarts- of tandartspraktijk? Vraag vrijblijvend advies

Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de mooiste afwerking, zoals doorgezette plinten tegen de wanden? Of heeft u een speciaal verzoek, zoals een logo in de PU gietvloer? Vekavloeren kan u voor iedere ruimte in uw tandarts- of huisartspraktijk het beste advies geven. Of het nu gaat om een vloer voor de wachtruimte, voor de behandelkamer, het administratiekantoor, of een combinatie van alles. Met onze deskundigheid op het gebied van vloeren krijgt u zeker weten de perfecte vloer aangemeten. 

 

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie