Soorten vloeren

Bij Vekavloeren zijn wij gespecialiseerd in technische vloeren die worden gebruikt in ruimtes waar extreem veel van een vloer gevraagd wordt. Ruimtes die intensief gebruikt worden en een speciale benadering nodig hebben. Dagelijks installeren wij verschillende soorten vloeren. Van PVC vloeren tot linoleum en van gietvloeren tot designvloeren. In keukens, koelcellen, werkplaatsen, magazijnen en productieruimtes. Bekijk de vloeren alvast online, vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vloeistofdichte vloeren

Werkt u in uw bedrijf met gevaarlijke vloeistoffen, dan is het belangrijk dat de vloer waterdicht is. Stoffen als oliën, chemicaliën en zuren mogen niet doordringen tot de bodem. Bij Vekavloeren hebben wij verschillende soorten vloeistofdichte vloeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een PVC vloer, epoxyvloer, of kunststof gietvloer?

Bekijk alle vloeistofdichte vloeren

Veka Original

De meest gekozen vloer is onze Veka Original. Geschikt voor allerlei sectoren: van horeca tot industrie. Veka Original is een systeem dat bestaat uit gerecyclede PVC tegels die onderling aan elkaar worden gelijmd en aan de bovenzijde thermisch worden afgewerkt. Een vloeistofdichte vloer die slijtvast is, zwaar belastbaar en antislip.

Ontdek meer voordelen van de Veka Original

Gietvloer

Werkt u met gevaarlijkere stoffen of met grote machines? Overweeg dan een epoxy gietvloer. Bestand tegen vloeistoffen, zuurstof én overweldigende druk van de industrie. Daarnaast hebben we ook de waterdichte PU Kunststof Gietvloeren, die geschikt is voor net iets minder intensieve werkzaamheden.

Ontdek meer voordelen van een PU gietvloer

Zwevende vloeren

Wala kliktegel

Ook PVC vloeren tegels zijn een veelgemaakte keuze. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen direct in gebruik worden genomen. Zo kunnen uw werkzaamheden na een minimale onderbreking weer worden hervat. Net als de PVC stroken zijn kliktegels verkrijgbaar in diverse designs. Ze zijn slijtvast, onderhoudsarm en waterbestendig wanneer de naden zijn gelast.

Zie de opties

R-Tek Flooring

Een duurzame pvc-vloer die is gemaakt van gerecycled pvc. Met standaard een duurzame toplaag die ervoor zorgt dat deze vloer extra lang meegaat. Ook interessant met het oog op duurzaamheid: deze R-Tek Flooring kliktegels worden zwevend gemonteerd. Daardoor kunt u ze eenvoudig weer losmaken en op een andere plek nog eens hergebruiken. Helemaal passend binnen de circulaire economie.

Lees meer over de R-Tek kliktegel

Sfeer- en designvloeren

Naast onze technische vloeren, hebben we bij Vekavloeren ook een ruim aanbod van sfeer- en designvloeren. De perfecte vloeren voor commerciële ruimtes waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan. Van een strakke gietvloer met betonlook tot een prachtige PVC vloer in houtdesign en mooie tapijttegels.

Linoleum

Onder onze verschillende soorten vloeren zitten ook linoleum vloeren. Zeer hygiënische vloeren die vooral bekendstaan om hun oersterke karakter. Linoleum vloeren zijn duurzaam, slijtvast en verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur. Kortom: een praktische keuze die ook nog eens veel mogelijkheden heeft qua vorm en design.

Lees meer over linoleum

PVC stroken

PVC stroken zijn één van de populairste vloeren van dit moment. Niet alleen vanwege de fantastische designs, zoals hout, beton of natuursteen. Maar ook vanwege de hoge kwaliteit. Onze PVC stroken vormen samen een sterke vloer, die makkelijk te plaatsen is en weinig onderhoud vraagt.

Bekijk de mogelijkheden

Vloeren voor verschillende toepassingen

Specifiek op zoek naar een werkplaatsvloer? Of juist een vloer voor in uw horecakeuken of autoshowroom? Heeft u een vloer nodig die voldoet aan de HACCP vloer eisen, of juist één die bestand is tegen zware machines, heftig gereedschap en (chemische) vloeistoffen. Bij Vekavloeren hebben wij verschillende vloeren die geschikt zijn voor vele toepassingen waarbij we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bekijk alle toepassingen

Vloer op maat

Wilt u graag meer informatie over een bepaalde vloer? Bent u benieuwd hoeveel een vloer in uw bedrijfsruimte kost? Of zou u graag advies ontvangen? Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee en kijken op basis van uw wensen welke van alle soorten vloeren het beste bij u past. Ook fijn om te weten: wij leveren al onze vloeren op maat. Zo weet u niet alleen zeker dat u het juiste materiaal kiest, maar ook dat de vloer perfect past in uw ruimte. 

Lees ook ons blog

Een vloer voor vloerverwarming moet zoveel mogelijk warmte doorlaten. Wij hebben diverse soorten vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming.