Forbo Colorex

Een veilige vloer voor onder andere ESD-ruimtes, laboratoria en productielocaties

De Forbo Colorex is een veilige vloer voor onder andere ESD-ruimtes, laboratoria en productielocaties. Met een gesloten oppervlak dat eenvoudig te reinigen is en zo optimale hygiëne biedt. Forbo Colorex is verkrijgbaar als een zwevende vloer zonder lijm en te monteren als een vaste vloer met lijm. Er zijn drie verschillende varianten op deze vloer. Daarover leest u op deze pagina meer.

Forbo Colorex SD

De Forbo Colorex SD is de perfecte vloer voor ESD en het beheersen van uitstoot van onder meer gassen. Speciaal ontworpen voor gecontroleerde omgevingen, zoals gevoelige ruimtes in de zorg, maar ook productielocaties voor bijvoorbeeld elektronica en life sciences. Dankzij de speciale opbouw van onderdelen, behoudt de vloer zijn vorm en krijgen geleidende eigenschappen geen kans om te verslechteren. Relatief snel en eenvoudig te installeren dankzij de tegelstructuur. Voor ESD-toepassingen met koperstrip, geleidende lijm, ondervloer en aders. Anders ook los te leggen.

Forbo Colorex EC

De Forbo Colorex EC is voorzien van een dicht netwerk van geleidende aders over de gehele dikte van de tegel, die statische ladingen veilig afvoert. Een natuurlijk principe, zonder antistatische chemische toevoegingen. Daardoor bieden wij de hoogste veiligheid. Gemakkelijk te monteren dankzij de tegelstructuur, ook in ruimtes met afwijkende vormen. De vloer is van superieure kwaliteit, krimpt niet en voorkomt verslechtering van geleidende eigenschappen. Met de juiste toepassingen geschikt voor gebruik in ESD-ruimtes, maar ook los te installeren voor andere doeleinden.

Forbo Colorex Plus

Forbo Colorex Plus is een zwevende vloer en biedt de ideale oplossing voor ruimtes waar dure voorbereiding of te lange onderbreking van de werkzaamheden tot problemen kan leiden. Verkrijgbaar als EC met permanente geleiding, R10 met extra antislip en Basic wanneer geleiding geen rol speelt. De Colorex Plus kan direct geïnstalleerd worden zonder specifieke voorbehandeling of het plaatsen van een ondervloer. De Forbo Colorex Plus is direct na installatie te gebruiken en bestand tegen zware belasting. Zelfs heftrucks vormen voor deze vloer geen enkel probleem.

Meer over de Colorex-vloer van Forbo

Wilt u meer weten over de Colorex-lijn van Forbo? Onze adviseurs voorzien u graag van deskundig en geheel vrijblijvend advies, zodat u de juiste keuze maakt. Bel ons op telefoonnummer 010 437 14 10, stuur een e-mail naar [email protected], of gebruik het online contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en zorgen we samen voor een veilige vloer.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.