Schoonloopmatten

Voor een schone vloer

Schoonloopmatten bij Vekavloeren

Bent u op zoek naar een ondergrond die goed schoon blijft? Dan is de schoonloopmat precies wat u zoekt. U heeft ongetwijfeld wel eens over een schoonloopmat gelopen, onbewust of niet. Schoonloopmatten zijn gemaakt van een synthetische vezel met een soort schrapende functie, wat betekent dat de mat de voetzolen van voorbijgangers schoonmaakt zonder dat zij bewust hun voeten vegen. Schoonloopmatten worden veelal bij de ingang van drukken panden aangelegd, zoals kantoren, scholen of grote winkels. Blijft het meeste vuil in de mat zitten en wordt het niet door het hele pand verspreid. Advies nodig? Neem contact met ons op. Wij weten exact wanneer schoonloopmatten een meerwaarde voor uw pand kunnen zijn.

De voordelen van schoonloopmatten

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Ook onze schoonloopmatten moeten aan de strengste veiligheidseisen voldoen en zijn hierdoor van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het grote voordeel aan schoonloopmatten, is dat zij aan talloze veiligheidseisen voldoen. Behalve het feit dat u pand simpelweg schoner blijft na de aanschaf van een schoonloopmat, heeft de mat nog een aantal wapenfeiten. Zo slijten uw vloeren minder snel, gaat u op algemene schoonmaakkosten besparen en zijn ze leverbaar in verschillende kleuren en designs.

Schoonloopmatten op maat

Bij Vekavloeren kunt u schoonloopmatten op maat laten maken en kiezen uit meerdere soorten matten - los van de keuzes met betrekking tot kleur en design. Het aanbod kan daardoor al gauw als overweldigend worden ervaren. Maakt u zich in zo’n geval geen zorgen. Bij Vekavloeren staan we voor u klaar om u te voorzien van een gedegen en deskundig advies. Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw schoonloopmat hangt af van twee factoren: de oppervlakte en het type mat. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.