PVC kliktegels

PVC kliktegels bij Vekavloeren

Klik pvc vloeren zijn goed geschikt voor allerlei zakelijke en particuliere toepassingen. Zoekt u een vloer die goed bestendig is tegen intensief gebruik? De vloeren zijn beschikbaar in allerlei kleuren en dessins, dus specifiek af te stemmen op de warme ontvangst die u wilt bieden. Of bij de rest van het interieur, iets waarover we u graag adviseren.

We leggen twee soorten kliktegels van PVC. In de beide gevallen gaat het om bijzonder hoogwaardige materialen. We leggen een zwevende vloer, die u daardoor zelfs weer mee zou kunnen nemen naar een volgende locatie. De PVC kliktegels zijn daardoor onder andere goed geschikt op huurlocaties, waarvan nog niet duidelijk is hoe lang u daar gebruik van kunt maken.

Twee soorten kliktegels

De PVC tegels die we leggen garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit. We werken met twee merken die zich in de branche meer dan hebben bewezen. Dat geldt voor allerlei professionele toepassingen, met intensief gebruik van de vloer.

Dit zijn de twee merken PVC tegels die we klikken:

Dankzij de twee merken kliktegels in PVC zijn er allerlei dessins, kleuren en stijlen mogelijk. We helpen u graag inspiratie op te doen of adviseren een specifieke keuze binnen de rest van het interieur. We denken graag met u mee, vanuit de ervaring die we hebben op tal van uiteenlopende locaties.

Extra dikke toplaag: weinig slijtage

De PVC kliktegels die we leggen kunnen we leveren met een speciaal dikkere toplaag. Het voordeel daarvan is dat de vloer extra goed bestand is tegen intensief gebruik. Er zal niet of nauwelijks zichtbare slijtage ontstaan, waardoor de vloer zonder problemen jarenlang mee kan.

Bovendien bevat het PVC van zichzelf standaard een aantal andere fijne eigenschappen. Het materiaal is bijvoorbeeld goed bestand tegen vloeistoffen. U hoeft zich daar met dit type vloer geen zorgen over te maken. We vertellen u graag meer over het gebruik van deze vloeren en in welke situaties klik pvc vloeren een uitstekende keuze vormen.

Onze kliktegels

PVC Kliktegels van Biteo voor retail en winkels - Vekavloeren

Maak kennis met onze nieuwe pvc kliktegel van Biteo. De ideale kliktegel voor uw winkel, pop-up store of supermarkt. Ons vloersysteem bestaat uit pvc tegels met een verdekt kliksysteem die snel, gefaseerd en zwevend geïnstalleerd kan worden over uw bestaande vloer. Het voordeel van deze zwevende vloer, is dat hij altijd meegenomen kan worden naar nieuwe locaties. De Biteo pvc kliktegel is dus een duurzame keuze. 

 

Lees verder

PVC kliktegels

Wilt u meer weten over onze PVC kliktegels? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!