Een vloer van PVC kliktegels

PVC-kliktegels bij Vekavloeren

PVC-tegels zijn bijna niet meer weg te denken uit de meeste kantoorpanden. Ze zijn relatief goedkoop, stevig en stijlvol. Kliktegels van PVC zijn voorzien van, zoals de naam doet vermoeden, een kliksysteem. De tegels kunnen als een soort puzzel in elkaar worden geschoven. Hiermee is de vloer veilig en snel aan te leggen, zodat er geen tijd verloren gaat. Daarnaast zijn PVC-kliktegels in de horeca en in garages populair, omdat zij makkelijk vervangen kunnen worden. Ook in tijdelijke ruimtes en magazijnen vindt u vaak PVC-kliktegels: de vloer kan vlug en tegen een lage prijs worden gelegd en weggehaald, waardoor zij erg aantrekkelijk zijn als beursvloeren.

PVC kliktegels in de praktijk

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook vloeren met PVC-kliktegels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een PVC-kliktegelvloer, dan zit u dus bij Vekavloeren goed. Het is bij ons zelfs mogelijk om een eigen print op de tegels te laten drukken, zo is er voor ieder wat wils. Kies uit onze WALA kliktegelvloer: slijtvast, milieuvriendelijk, ergonomisch verantwoord, zwaar belastbaar, flexibel inzetbaar en eenvoudig om schoon te maken. Daarnaast is het dus een klikvloer, waardoor u hem zelf heel eenvoudig in elkaar kan zetten.

Een klikvloer op maat bij Vekavloeren

Wat voor een vloer u maar wilt, bij Vekavloeren hebben we het in huis. We zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: van technische vloeren tot sfeer- en designvloeren. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. De prijs van uw nieuwe PVC-klikvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies een Veka Original Klikvloer – of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in, en wij nemen contact met u op.