Zwevende vloeren

Zwevende PVC vloeren tegels bij Vekavloeren

Klik PVC vloeren zijn eenvoudig te installeren, makkelijk te onderhouden en bestendig tegen intensief gebruik. Bovendien zijn PVC kliktegels beschikbaar in allerlei kleuren en designs en kunnen ze zwevend gelegd worden. Daardoor is er altijd een passende keuze voor de ambiance die u wilt creëren. Ontdek hier de verschillende kliktegels van Vekavloeren en vind uw favoriet.

Verschillende kliktegels

Bij Vekavloeren hebben we verschillende soorten klik PVC vloeren. Stuk voor stuk PVC vloeren tegels waarmee we de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Daarom werken wij ook enkel en alleen met merken die zich in de branche al ruimschoots hebben bewezen. Voor allerhande professionele toepassingen, met zeer intensief gebruik van de vloer. We lichten er hieronder een aantal voor u uit.

Onze zwevende vloeren

Forbo Allura Flex

De Forbo Allura Flex is een zwevend vloersysteem dat u direct installeert op uw ondervloer. Bij deze vinyltegels heeft u keuze uit maar liefst 50 verschillende hout -of steenlooks die haast niet van echt te onderscheiden zijn. Zo legt u met de Allura Flex niet alleen een rechtlijnige laminaatvloer maar bijvoorbeeld ook een prachtig visgraatdesign. In kleuren die variëren van licht tot donker.

 

Lees verder

PVC tegels voor een zwevende vloer

Vrijwel al onze PVC vloeren zijn te leggen als een zwevende vloer bovenop een bestaande vloer. Dat heeft als voordeel dat u de vloer kunt verplaatsen van locatie. Een zwevende PVC klikvloer is ideaal voor een huur locatie, waarvan nog niet duidelijk is hoe lang u daar gebruik van kunt maken. Maar u kunt een dergelijke vloer ook goed gebruiken op een evenementen locatie. Ook handig: raakt er onverhoopt een keer een kliktegel beschadigd? Dan kunt u eenvoudig deze enkele tegel eruit halen en vervangen door een nieuwe. Zo hoeft u niet de hele vloer open te breken. En wilt u de PVC vloer liever toch vastleggen? Dan is het bij enkele vloeren ook mogelijk om het zwevende systeem aan de ondervloer te bevestigen met lijm.

Klik PVC vloer op maat

Dankzij de verschillende type kliktegels zijn er allerlei dessins, kleuren en stijlen mogelijk. Wij helpen u bij Vekavloeren graag inspiratie op te doen of adviseren een specifieke keuze binnen de rest van het interieur. Onze deskundige verkoopadviseurs denken graag met u mee, vanuit de ervaring die ze hebben opgedaan op tal van uiteenlopende locaties. Zo zijn wij in staat om voor elke bedrijfsruimte een passende klik PVC vloer te leveren, die aan al uw wensen voldoet. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.