Horecavloeren waar mensen van zullen smullen

Horeca is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan horecavloeren zijn groot. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert horecaondernemers en hoe het gesteld is met hun hygiëne in de zaak. De FNV wil een veilige werkomgeving voor werknemers creëren. Gasten willen een optimale beleving en sfeer. Kortom veel aspecten om rekening mee te houden. Vekavloeren heeft ideale horecavloeren die aan al deze eisen voldoen. Zowel op technisch vlak, voor bijvoorbeeld keukens en voorraadruimtes, als sfeer- en design vloeren voor een warm en smaakvol ontvangst van uw gasten. Van vloeistofdichte vloeren als de Veka Original, sfeervolle design PVC stroken tot zwevende vloeren of een robuuste betonlook gietvloer. Vekavloeren levert dé totaaloplossing voor Horeca Nederland.

 

Vloeistofdichte vloer voorzien van de hoogste eisen

In de horeca is het vereist om een vloer te plaatsen die voldoet aan de hoogste hygiëne eisen, oftewel de vloer moet aan de HACCP eisen voldoen. Dit houdt onder andere in dat de vloer eenvoudig te reinigen is, geen vocht door laat en niet glad mag worden. Bij Vekavloeren kennen wij de HACCP vloer eisen als geen ander en kunnen u dan ook de juiste keuze laten maken in uw zoektocht naar de geschikte vloer in uw horecakeuken.

Geschikte vloer voor in uw marktkraam of foodtruck

De vloer in uw marktkraam of foodtruck heeft het meestal zwaar te verduren. Er wordt meestal gebruik gemaakt van vloeistoffen en de foodtruck moet na gebruik uiteraard weer goed schoongemaakt worden. Dat betekent dat de vloer in een foodtruck bestand moet zijn tegen vloeistoffen en chemische stoffen. Benieuwd waar een foodtruck vloer nog meer aan moet voldoen? Neem dan contact op met onze vloerspecialisten.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.