Horecavloeren waar mensen van zullen smullen

Horeca is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan horecavloeren zijn groot. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert horecaondernemers en hoe het gesteld is met hun hygiëne in de zaak. De FNV wil een veilige werkomgeving voor werknemers creëren. Gasten willen een optimale beleving en sfeer. Kortom veel aspecten om rekening mee te houden. Vekavloeren heeft ideale horecavloeren die aan al deze eisen voldoen. Zowel op technisch vlak, voor bijvoorbeeld keukens en voorraadruimtes, als sfeer- en design vloeren voor een warm en smaakvol ontvangst van uw gasten. Van vloeistofdichte vloeren als de Veka Original tot sfeervolle design PVC stroken of een robuuste betonlook gietvloer. Vekavloeren levert dé (totaal)oplossing voor Horeca Nederland.

Vloeistofdichte vloer voorzien van de hoogste eisen

In de horeca is het vereist om een vloer te plaatsen die voldoet aan de hoogste hygiëne eisen, oftewel de vloer moet aan de HACCP eisen voldoen. Dit houdt onder andere in dat de vloer eenvoudig te reinigen is, geen vocht door laat en niet glad mag worden. Bij Vekavloeren kennen wij de HACCP vloer eisen als geen ander en kunnen u dan ook de juiste keuze laten maken in uw zoektocht naar de geschikte vloer in uw horecakeuken.

Geschikte vloer voor in uw marktkraam of foodtruck

De vloer in uw marktkraam of foodtruck heeft het meestal zwaar te verduren. Er wordt meestal gebruik gemaakt van vloeistoffen en de foodtruck moet na gebruik uiteraard weer goed schoongemaakt worden. Dat betekent dat de vloer in een foodtruck bestand moet zijn tegen vloeistoffen en chemische stoffen. Benieuwd waar een foodtruck vloer nog meer aan moet voldoen? Neem dan contact op met onze vloerspecialisten.

Onze adviseurs nemen graag contact met u op voor een uitgebreid advies
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie