Keukenvloeren binnen hotels

Hotelvloeren krijgen veel te verduren, dus vragen om de hoogste kwaliteit. In de keukens van hotels leggen we vooral onze Veka Original™-vloer. De vloer is snel gelegd, heeft een antislip-toplaag en is bovendien vloeistofdicht.

Een bijkomend voordeel van onze hotelvloeren op basis van Veka Original™ is het ergonomische ontwerp daarvan. Dat draagt vanuit de basis bij aan een betere ervaring als u heel de dag moet staan of over de vloer loopt.

De keukenvloer dient natuurlijk ook goed gereinigd te worden. Dankzij de holplinten blijft er geen vuil in de hoeken en naden achter. In plaats daarvan kunt u de vloer met een beetje water eenvoudig reinigen. Het vuil voert u af via de afvoerputten die we in de hotelvloer kunnen integreren.

Snel gelegd en met antislip

Met name de keukenvloeren in hotels vragen om specifieke functionele eigenschappen. We begrijpen heel goed dat u de keuken niet te lang dicht kunt houden. Daarom kunnen we de hotelvloer in de meeste gevallen gewoon binnen 1 dag leggen.

Onze vloeren hebben standaard een antislip-afwerking. Dat garandeert een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Het risico op uitglijden wordt een stuk kleiner, zelfs als er nood aan de man is of als de stress toeneemt.

Tip: wilt u ook in de algemene ruimte van uw hotel een mooie nieuwe vloer leggen? Onze designvloeren zijn daarvoor goed geschikt. Ze creëren de look en feel van PVC en tapijt, terwijl ze natuurlijk allerlei professionele en functionele eigenschappen bieden.

Vloeistofdichte vloer

In de keuken van het hotel leggen we onze vloeistofdichte vloeren. Dit is de meest hygiënische oplossing, waarmee u bovendien voldoet aan de belangrijke en strenge richtlijnen die er gelden.

Onze vloeren combineren de hoogste kwaliteit met fijne eigenschappen die schoonmaken en schoon houden eenvoudig maken. Op die manier is bijvoorbeeld onze Veka Original™-vloer een uitstekende keuze voor de keukenvloer in uw hotel.

Hotelvloeren

Wilt u meer weten over onze hotelvloeren? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar info@vekavloeren.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!

Hotelvloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Hotelvloeren en keukenvloeren:

✓ Antislip en vloeistofdicht

✓ Specialist in bedrijfsvloeren

✓ Vrijblijvend advies en offerte op maat.