Keukenvloeren binnen hotels

Hotelvloeren krijgen veel te verduren, dus vragen om de hoogste kwaliteit. In de keukens van hotels leggen we vooral onze Veka Original™-vloer. De vloer is snel gelegd, heeft een antislip-toplaag en is bovendien vloeistofdicht. Oftewel een ideale vloer voor horeca gelegenheden.

Een bijkomend voordeel van onze hotelvloeren op basis van Veka Original™ is het ergonomische ontwerp daarvan. Dat draagt vanuit de basis bij aan een betere ervaring als u heel de dag moet staan of over de vloer loopt.

De keukenvloer dient natuurlijk ook goed gereinigd te worden. Dankzij de holplinten blijft er geen vuil in de hoeken en naden achter. In plaats daarvan kunt u de vloer met een beetje water eenvoudig reinigen. Het vuil voert u af via de afvoerputten die we in de hotelvloer kunnen integreren.

Snel gelegd en met antislip

Met name de keukenvloeren in hotels vragen om specifieke functionele eigenschappen. We begrijpen heel goed dat u de keuken niet te lang dicht kunt houden. Daarom kunnen we de hotelvloer in de meeste gevallen gewoon binnen 1 dag leggen.

Onze vloeren hebben standaard een antislip-afwerking. Dat garandeert een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Het risico op uitglijden wordt een stuk kleiner, zelfs als er nood aan de man is of als de stress toeneemt.

Tip: wilt u ook in de algemene ruimte van uw hotel een mooie nieuwe vloer leggen? Onze designvloeren zijn daarvoor erg geschikt. Ze creëren de look en feel van PVC en tapijt, terwijl ze natuurlijk allerlei professionele en functionele eigenschappen bieden.

Vloeistofdichte vloer

In de keuken van het hotel leggen we eigenlijk altijd vloeistofdichte vloeren. Dit is de meest hygiënische oplossing, waarmee u bovendien voldoet aan de belangrijke en strenge HACCP vloer richtlijnen die er gelden in de horeca.

Onze vloeren combineren de hoogste kwaliteit met fijne eigenschappen die schoonmaken en schoon houden eenvoudig maken. Op die manier is bijvoorbeeld onze Veka Original™-vloer een uitstekende keuze voor de keukenvloer in uw hotel.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.