Kantinevloeren

Kantinevloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Kantinevloeren voor bijvoorbeeld sportverenigingen moeten voldoen aan diverse strenge eisen. Als het gaat om de keuken gelden er HACCP-richtlijnen. De rest van de kantine moet er vooral sfeervol uitzien, om sporters samen een drankje te laten doen en na te genieten van de mooie wedstrijd.

De kantine is een belangrijke plek om samen te komen. Onze vloeren bieden mogelijkheden voor uitnodigende warmte, naast vloeren die voldoen aan de belangrijkste functionele eisen. Dus zoekt u naar een geschikte vloer, specifiek voor de kantine? Dankzij onze diverse opties en mogelijkheden helpen we u de vloer(en) te vinden waar u naar op zoek bent.

Drie soorten topvloeren

Onze kantinevloeren voor bijvoorbeeld sportverenigingen zijn er in verschillende soorten. Dit zijn de drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen:

Dus zoekt u een sterke en functionele vloer? Of juist een sfeervolle designvloer? We adviseren u graag over de mogelijkheden, voor de specifieke delen van de kantine en uw sportvereniging.

Ontdek op die manier wat er mogelijk is en hoe we in de keuken of de voorraadruimte zorgen voor een heel andere vloer dan bij binnenkomst. Met aandacht voor de belangrijkste functie van de ruimte adviseren we het ideale vloertype.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Vloeistofdichte vloer

Binnen de kantinevloeren voor bijvoorbeeld sportverenigingen is de vloeistofdichte vloer een heel interessante keuze. Het voorkomt dat vloeistoffen kunnen doordringen in de bodem eronder. Bovendien helpt het de vloer makkelijker schoon te maken.

Dus gaat het om de kantinevloer waar de sporters bij elkaar komen? Of in de vloer in de keuken, het magazijn of een andere ruimte om bijvoorbeeld sportspullen op te bergen? We hebben voor iedere situatie de ideale vloer, die we in sommige gevallen zelfs binnen 1 dag kunnen leggen.

Kantinevloeren

Wilt u meer weten over onze kantinevloeren? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!