Kantinevloeren

Kantinevloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Kantinevloeren voor bijvoorbeeld sportverenigingen moeten voldoen aan diverse strenge eisen. Als het gaat om de keuken gelden er HACCP-richtlijnen. De rest van de kantine moet er vooral sfeervol uitzien, om sporters samen een drankje te laten doen en na te genieten van de mooie wedstrijd.

De kantine is een belangrijke plek om samen te komen. Onze vloeren bieden mogelijkheden voor uitnodigende warmte, naast vloeren die voldoen aan de belangrijkste functionele eisen. Dus zoekt u naar een geschikte vloer, specifiek voor de kantine? Dankzij onze diverse opties en mogelijkheden helpen we u de vloer(en) te vinden waar u naar op zoek bent.

Verschillende topvloeren voor in kantines

Onze kantinevloeren voor bijvoorbeeld sportverenigingen zijn er in verschillende soorten. Dit zijn de mogelijkheden waar u uit kunt kiezen:

 

Dus zoekt u een sterke en functionele vloer? Of juist een sfeervolle designvloer? We adviseren u graag over de mogelijkheden, voor de specifieke delen van de kantine en uw sportvereniging.

Ontdek op die manier wat er mogelijk is en hoe we in de keuken of de voorraadruimte zorgen voor een heel andere vloer dan bij binnenkomst. Met aandacht voor de belangrijkste functie van de ruimte adviseren we het ideale vloertype.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Vloeistofdichte vloer

Binnen de kantinevloeren voor bijvoorbeeld sportverenigingen is de vloeistofdichte vloer een heel interessante keuze. Het voorkomt dat vloeistoffen kunnen doordringen in de bodem eronder. Bovendien helpt het de vloer makkelijker schoon te maken.

Dus gaat het om de kantinevloer waar de sporters bij elkaar komen? Of in de vloer in de keuken, het magazijn of een andere ruimte om bijvoorbeeld sportspullen op te bergen? We hebben voor iedere situatie de ideale vloer, die we in sommige gevallen zelfs binnen 1 dag kunnen leggen.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.