Kazerne- en brandweervloeren

Functioneel en technisch

Kazerne- en brandweervloeren

Kazerne- en brandweervloeren vragen om weerstand bij de hoogste belasting. Er staan zware voertuigen en machines op de vloer, die bovendien met hoge snelheid moeten vertrekken als er nood aan de man is.

Onze epoxy gietvloer en Veka Original™ zijn vloeistofdichte vloeren, die bijzonder goed geschikt zijn voor zware druk. De loodzware brandweerwagens kunnen er zonder problemen op staan, net als andere machines en materialen die nodig zijn voor onze brandweermensen. 

Epoxy gietvloer: bestand tegen zware druk

Een epoxy gietvloer is een sterke no-nonsense-oplossing. De vloer is goed geschikt voor bijvoorbeeld magazijnen en bedrijfsruimtes, net als in de kazerne van de brandweer. De vloer is vloeistofdicht en bovendien ontzettend sterk.

Zelfs de zware druk van brandweerwagens of andere machines en materialen in kazernes leidt niet tot problemen. En komen er chemicaliën of zuren vrij? De vloer is er gewoon tegen bestand, net als tegen stoten en slagen.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Vloeistofdichte vloer

De Veka Original™ voor kazernes en de brandweer is een vloeistofdichte keuze die de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert. Vloeistoffen kunnen niet doordringen in de grond eronder. Bovendien laten de vloeren zich makkelijk reinigen en is van zichzelf antislip. 

Op die manier zorgen we voor de beste kazerne- en brandweervloeren, specifiek afgestemd op de manier waarop u die wilt gebruiken. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan maken we een voorstel voor een passende oplossing.

Kazerne- en brandweervloeren

Wilt u meer weten over onze kazerne- en brandweervloeren? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!