Kazerne- en brandweervloeren

Functioneel en technisch

Kazerne- en brandweervloeren

Kazerne- en brandweervloeren vragen om weerstand bij de hoogste belasting. Er staan zware voertuigen en machines op de vloer, die bovendien met hoge snelheid moeten vertrekken als er nood aan de man is.

Onze epoxy gietvloer en Veka Original™ zijn vloeistofdichte vloeren, die bijzonder goed geschikt zijn voor zware druk. De loodzware brandweerwagens kunnen er zonder problemen op staan, net als andere machines en materialen die nodig zijn voor onze brandweermensen. 

Epoxy gietvloer: bestand tegen zware druk

Een epoxy gietvloer is een sterke no-nonsense-oplossing. De vloer is goed geschikt voor bijvoorbeeld magazijnen en bedrijfsruimtes, net als in de kazerne van de brandweer. De vloer is vloeistofdicht en bovendien ontzettend sterk.

Zelfs de zware druk van brandweerwagens of andere machines en materialen in kazernes leidt niet tot problemen. En komen er chemicaliën of zuren vrij? De vloer is er gewoon tegen bestand, net als tegen stoten en slagen.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Vloeistofdichte vloer

De Veka Original™ voor kazernes en de brandweer is een vloeistofdichte keuze die de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert. Vloeistoffen kunnen niet doordringen in de grond eronder. Bovendien laten de vloeren zich makkelijk reinigen en is van zichzelf antislip. 

Op die manier zorgen we voor de beste kazerne- en brandweervloeren, specifiek afgestemd op de manier waarop u die wilt gebruiken. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan maken we een voorstel voor een passende oplossing.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.