Antislip Vloer

Antislipvloeren voor ál uw gebruiken

Antislipvloeren voor ál uw gebruiken

Het allerbelangrijkste op de werkvloer is veiligheid, in welke sector dan ook. Als werkgever staat u garant voor de gezondheid van uw werknemers wanneer zij hun beroep uitoefenen. Dagelijks gebeuren er namelijk nog ongelukken door gladde vloeren. Uitglijden kan nare gevolgen hebben, zeker als de persoon in kwestie iets in zijn of haar handen heeft. Als er op de werkvloer om wordt gegaan met kokend water, hete olie of bijtende stoffen, dan mag uitglijden niet tot de risico’s behoren. De oplossing is simpel, een antislipvloer. Bij Vekavloeren verkopen we kwaliteit en kunt u kiezen uit een ontzettend uitgebreid assortiment. Zo hebben we antislipvloeren voor keukens, antislipvloeren voor de horeca en ook voor industrieel gebruik. Hulp of advies nodig bij het uitzoeken van de juiste anti slip vloer voor uw ruimte? Dan bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres!

Antislip vloeren in de praktijk

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook antislipvloeren zitten in ons assortiment. Of u nu zoekt naar een antislip gietvloer of antislip PVC-vloer op de werkplaats of in de keuken, bij Vekavloeren zit u goed. Geniet van ons eersteklas Veka Original™ vloersysteem, gemaakt van PVC-tegels. De Veka Original vloer is niet alleen geschikt als antislip vloer, maar is ook ideaal als u veel met vloeistoffen werkt. De vloer is namelijk ook nog eens vloeistofdicht. U hebt de vloer snel gelegd, waardoor er voldoende tijd overblijft bij de verbouwing voor andere noodzakelijkheden.

Liever een antislip gietvloer? Onze no-nonsense epoxy gietvloer voorziet uw bedrijf van dezelfde veiligheid die onze PVC-antislipvloeren bieden. Deze wordt gecomplementeerd met vloeistofdichte naden, waardoor het goed past bij allerlei verschillende gebruiken, zoals bijvoorbeeld in horecakeukens.

Diverse antislipvloeren bij Vekavloeren

Of u nu op zoek bent naar een antislip PVC vloer, een epoxy gietvloer of iets heel anders: Vekavloeren levert de voor u geschikte vloer van kwaliteit in alle verschillende gevallen. Bij ons werken specialisten die alles weten op het gebied van bedrijfsvloeren. Wij leveren bedrijfsvloeren in alle soorten en maten: van vloeistofdichte vloeren tot sfeer- en designvloeren, zoals linoleum en PVC stroken. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren ook vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat de vloer ergonomische verantwoord moet zijn of dat het mogelijk moet zijn om de vloer eenvoudig te reinigen bij hardnekkige vlekken zoals bijtende stoffen en olie. In een werkplaats is het daarentegen van belang dat er zware voertuigen op de vloer kunnen staan, oftewel dat de vloer zwaar belastbaar is. Zo heeft iedere toepassing bepaalde eisen aan de vloer, als deze maar geschikt is voor de ruimte. All vloeren van Vekavloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Voor elke sector bieden wij technische vloeren, PVC-klikvloeren, designvloeren en de bijbehorende accessoires, waarbij alles antislip is. Voor iedere onderneming bieden wij de oplossing.

Antislipvloeren op maat bij Vekavloeren

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u altijd een passende vloer. De prijs van uw nieuwe antislipvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies zelf uit een epoxy gietvloer, PVC-antislip vloer, PVC kliktegels – of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Vul onderstaand formulier is en onze experts helpen u graag verder