Antislip Vloer

Antislipvloeren voor ál uw gebruiken

Antislipvloeren voor ál uw gebruiken

Het allerbelangrijkste op de werkvloer is veiligheid, in welke sector dan ook. Als werkgever staat u garant voor de gezondheid van uw werknemers wanneer zij hun beroep uitoefenen. Dagelijks gebeuren er namelijk nog ongelukken door gladde vloeren. Uitglijden kan nare gevolgen hebben, zeker als de persoon in kwestie iets in zijn of haar handen heeft. Als er op de werkvloer om wordt gegaan met kokend water, hete olie of bijtende stoffen, dan mag uitglijden niet tot de risico’s behoren. De oplossing is simpel, een antislipvloer. Bij Vekavloeren verkopen we kwaliteit. Zo hebben we antislipvloeren voor keukens, antislipvloeren voor de horeca en ook voor industrieel gebruik.

Antislip vloeren in de praktijk

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook antislipvloeren zitten in ons assortiment. Of u nu zoekt naar een antislip gietvloer of antislip PVC-vloer op de werkplaats of in de keuken, bij Vekavloeren zit u goed. Geniet van ons eersteklas Veka Original™ vloersysteem, gemaakt van PVC-tegels. Liever een antislip gietvloer? Onze no-nonsense epoxy gietvloer voorziet uw bedrijf van dezelfde veiligheid die onze PVC-antislipvloeren bieden. Deze wordt gecomplementeerd met vloeistofdichte naden, waardoor het goed past bij allerlei verschillende gebruiken. Het is niet voor niets dat sterrenchefs Robert Kranenborg en Herman den Blijker ervoor kiezen met antislipvloeren van Vekavloeren te werken.

Diverse antislipvloeren bij Vekavloeren

Dus of u nu op zoek bent naar een PVC-antislipvloer, een epoxy gietvloer of iets heel anders: Vekavloeren levert kwaliteit. Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: van vloeistofdichte vloeren tot sfeer- en designvloeren. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen. Al onze vloeren zijn van ultieme kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Voor elke sector bieden wij (vloeistofdichte) technische vloeren, PVC-klikvloeren, designvloeren en de bijbehorende accessoires.

Antislipvloeren op maat bij Vekavloeren

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u altijd een passende vloer. De prijs van uw nieuwe antislipvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies zelf uit een epoxy gietvloer, PVC-antislipvloer, PVC kliktegels – of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Vul onderstaand formulier is en onze experts helpen u graag verder