Op zoek naar een geschikte garagevloer? Bij Vekavloeren vindt u de ideale garagevloer die aan al uw wensen voldoet. Van vloeistofdichte tegels in de garage tot een epoxy gietvloer. In sfeervol design of juist met een robuuste betonlook. Ontdek de mogelijkheden voor de perfecte garagevloer.

 

Gietvloer garage

Een gietvloer in uw garage is een goed idee. Onze gietvloer met betonlook is een populaire keuze, vanwege de strakke en industriële look. Bovendien is een gietvloer onderhoudsarm, volledig vloeistofdicht, slijtvast en krasbestendig. Maar ook nog eens zwaar belastbaar en goed te reinigen. Wat verder handig is aan deze gietvloer in de garage: het materiaal is bestand tegen chemicaliën. Geen paniek dus bij het morsen van chemische stoffen, zoals motorolie of koelvloeistof.

Lees meer over de gietvloer betonlook

Veka Original

De Veka Original vloer is zeer geschikt als garagevloer. Vervaardigd uit gerecycled pvc dat zowel onderling chemisch als aan de bovenzijde thermisch aan elkaar is gelast. De tegels worden verlijmd aan de ondergrond en de naden gedicht. De vloer is daardoor niet alleen volledig vloeistofdicht, maar ook nog eens bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën en oliën. Verder kun je deze tegels goed als garagevloer gebruiken, omdat ze slijtvast zijn, zwaar belastbaar en veilig om op te werken.

Lees meer over de pvc-tegels

R-Tek Flooring kliktegels

Garage vloer tegels met een design, van R-Tek, zijn ideale pvc-tegels voor als u werkt met groot geschut. De vloer is zwaar belastbaar, slag- en stootvast en goed te reinigen. Ook is deze vloer snel gelegd. Extra fijn: de geluiddempende werking. Met de R-Tek Urban Tile kunt u een reductie van wel 16dB verwachten zónder toepassing van ondervloer. Uw monteurs en verkoopmedewerkers kunnen op deze vloer ergonomisch verantwoord werken. Bovendien is de R-Tek vloer vloeistofdicht te maken. Met een speciale sealer tussen de verbindingen voorkomen we dat de chemische stoffen, vetten en oliën waar u mee werkt tot de bodem doordringen.

Eisen waar een goede garagevloer aan moet voldoen

Een garagevloer moet aan een heleboel eisen voldoen. Zo moet een garagevloer zwaar belastbaar zijn. U wil natuurlijk niet dat de ondergrond beschadigt, wanneer er tientonners overheen rijden. Verder is het van belang dat de garagevloer slijtvast is. Automonteurs moeten hun werk kunnen doen en met gereedschap kunnen sleutelen, zonder dat de vloer in de werkplaats beschadigd raakt. Ook moet de garagevloer vloeistofdicht zijn. U wilt voorkomen dat de bodem verontreinigd raakt doordat er chemische stoffen door de vloer heen sijpelen. 

Daarnaast moet een garagevloer ergonomisch zijn voor degenen die er de hele dag rondlopen, zoals de monteurs en eventuele verkopers. Daar draagt ook enige geluiddemping aan bij: zo voorkomt u ernstig galmen van motorgeluid, piepende banden en gebruik van zwaar gereedschap. Tot slot is uw garage, en dan met name de autoshowroom, ook een plek waar u regelmatig mensen ontvangt. Een garagevloer in een mooi design is dan mooi meegenomen. Net als de onderhoudsvriendelijkheid: u wilt de garage vloer tegels met minimale inspanning zo mooi en schoon mogelijk houden.

Vind de perfecte garagevloer met het juiste advies

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Wij weten dan ook alles over de perfecte garagevloer en kunnen u van uitgebreid advies voorzien. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren heeft u keuze uit meerdere vloeren. Van garage vloer tegels tot een garage gietvloer met moderne betonlook. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een passend advies voor de beste garagevloer in uw situatie.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze garage tegels of gietvloeren? Bent u benieuwd of er nog andere mogelijkheden zijn dan bovengenoemde garage vloer tegels of gietvloeren voor in de garage? Of zou u graag een advies op maat ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze deskundige adviseurs voorzien u graag van de juiste informatie over garagevloeren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.