Dierenarts vloeren

Dierenarts vloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Dierenarts vloeren krijgen met het bezoek van vele viervoeters heel wat te verduren. Daarom is het belangrijk dat een dierenarts vloer niet alleen tegen een stootje kan, maar ook eenvoudig te reinigen is. Bovendien zijn de wensen voor een dierenartsvloer in de wachtkamer anders dan voor de behandelruimte. Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw dierenartspraktijk? Van epoxy troffelvloer tot de PU gietvloer. Ontdek de mogelijkheden bij Vekavloeren.

Dierenartsvloer voor in de behandelkamer

Epoxy troffelvloer

Dé vloer voor plekken waar extreem hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. Dat is de epoxy troffelvloer. Naadloos gelegd, vloeistofdicht én bestand tegen chemicaliën, waardoor schoonmaakmiddelen de vloer niet zullen beschadigen. De epoxy troffelvloer is in diverse kleuren en designs verkrijgbaar. 

Lees meer over epoxy troffelvloer

Epoxy gietvloer

Sterk, slijtvast en vloeistofdicht. Naadloos gelegd en daardoor zeer goed te reinigen. Dat is de epoxy gietvloer in een notendop. Een gietvloer van epoxy is een van de meest harde vloeren op de markt en kan wel tegen een stootje. De vloer is slag- en stootvast en blijft daardoor lang mooi. Een epoxy gietvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk meer over de epoxy gietvloer

Veka Original PVC vloersysteem 

PVC tegels in je dierenartspraktijk? Ook dat kan. Ons Veka Original PVC vloer systeem is vloeistofdicht, slijtvast en zwaar belastbaar. Maar ook zeer hygiënisch. De tegels worden afgewerkt met een PVC lasdraad, waardoor bacteriën zich er niet tussen kunnen hechten. Fijn voor uzelf: deze veka vloer is ergonomisch verantwoord om op te werken. 

Ontdek alle specificaties van de Veka Original

Dierenarts vloer voor in de wachtkamer

Waar dierenarts vloeren in de behandelkamer zo steriel mogelijk moeten zijn, mag de vloer in de wachtruimte en bijvoorbeeld het administratiekantoor wel wat behaaglijker zijn. Ook daarvoor hebben we een aantal hele fijne opties. Van design PVC stroken in bijvoorbeeld een houtlook tot een PU gietvloer met betonlook. Stuk voor stuk sfeervol, eenvoudig te reinigen, goed te onderhouden en in zeer veel kleuren en designs leverbaar. 

  • PVC design stroken
  • PU gietvloer
  • Linoleum
  • PVC banen

Deskundig advies voor de perfecte dierenarts vloer

Twijfelt u tussen een epoxy of PU-gietvloer? Wilt u weten welke combinaties van vloeren u in uw dierenartspraktijk kunt maken? Of wilt u gewoon graag deskundig advies? Bij Vekavloeren denken we graag met u mee. Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Op basis van al uw wensen en onze deskundigheid op het gebied van vloeren, zorgen we er samen voor dat u de perfecte dierenarts vloer in uw praktijk krijgt.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op