Dierenarts vloeren

Dierenarts vloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Dierenarts vloeren krijgen met het bezoek van vele viervoeters heel wat te verduren. Daarom is het belangrijk dat een dierenarts vloer niet alleen tegen een stootje kan, maar ook eenvoudig te reinigen is. Bovendien zijn de wensen voor een dierenartsvloer in de wachtkamer anders dan voor de behandelruimte. Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw dierenartspraktijk? Van epoxy troffelvloer tot de PU gietvloer. Ontdek de mogelijkheden bij Vekavloeren.

Dierenartsvloer voor in de behandelkamer

Epoxy troffelvloer

Dé vloer voor plekken waar extreem hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. Dat is de epoxy troffelvloer. Naadloos gelegd, vloeistofdicht én bestand tegen chemicaliën, waardoor schoonmaakmiddelen de vloer niet zullen beschadigen. De epoxy troffelvloer is in diverse kleuren en designs verkrijgbaar. 

Lees meer over epoxy troffelvloer

Epoxy gietvloer

Sterk, slijtvast en vloeistofdicht. Naadloos gelegd en daardoor zeer goed te reinigen. Dat is de epoxy gietvloer in een notendop. Een gietvloer van epoxy is een van de meest harde vloeren op de markt en kan wel tegen een stootje. De vloer is slag- en stootvast en blijft daardoor lang mooi. Een epoxy gietvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk meer over de epoxy gietvloer

Veka Original PVC vloersysteem 

PVC tegels in je dierenartspraktijk? Ook dat kan. Ons Veka Original PVC vloer systeem is vloeistofdicht, slijtvast en zwaar belastbaar. Maar ook zeer hygiënisch. De tegels worden afgewerkt met een PVC lasdraad, waardoor bacteriën zich er niet tussen kunnen hechten. Fijn voor uzelf: deze veka vloer is ergonomisch verantwoord om op te werken. 

Ontdek alle specificaties van de Veka Original

Dierenarts vloer voor in de wachtkamer

Waar dierenarts vloeren in de behandelkamer zo steriel mogelijk moeten zijn, mag de vloer in de wachtruimte en bijvoorbeeld het administratiekantoor wel wat behaaglijker zijn. Ook daarvoor hebben we een aantal hele fijne opties. Van design PVC stroken in bijvoorbeeld een houtlook tot een PU gietvloer met betonlook. Stuk voor stuk sfeervol, eenvoudig te reinigen, goed te onderhouden en in zeer veel kleuren en designs leverbaar. 

  • PVC design stroken
  • PU gietvloer
  • Linoleum
  • PVC banen

Deskundig advies voor de perfecte dierenarts vloer

Twijfelt u tussen een epoxy of PU-gietvloer? Wilt u weten welke combinaties van vloeren u in uw dierenartspraktijk kunt maken? Of wilt u gewoon graag deskundig advies? Bij Vekavloeren denken we graag met u mee. Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Op basis van al uw wensen en onze deskundigheid op het gebied van vloeren, zorgen we er samen voor dat u de perfecte dierenarts vloer in uw praktijk krijgt.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.