Dierenarts vloeren

Dierenarts vloeren | Functioneel en technisch | Veka Vloeren

Dierenarts vloeren moeten schoon zijn en bovendien bijzonder hygiënisch ogen. Dat is precies waar we voor zorgen met de hoogwaardige vloeren die we kunnen leveren en leggen. Ondertussen hebben de vloeren een mooie professionele uitstraling, bijvoorbeeld dankzij het slijtvaste karakter.

Dus bent u benieuwd naar de ideale vloer voor uw dierenartspraktijk? Gebruik bijvoorbeeld onze Veka Original™-vloer. De vloer kunnen we met verschillende kleuren lasdraad zelfs voorzien van een looprichting of andere informatie.

Makkelijk te reinigen

Een belangrijk voordeel van de dierenarts vloeren die we leggen is dat ze zich makkelijk laten reinigen. Dat geldt voor het begin en einde van de dag, net als gewoon tussendoor. Dus zoekt u een vloer die er zowel schoon uitziet als ook daadwerkelijk hygiënisch is? Dat is precies waar we met onze vloeren voor zorgen.

Tip: om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden kunnen we een coating aanbrengen. Dit voorkomt beschadiging of slijtage door materialen of stoffen die op de vloer vallen.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Vloeistofdichte vloer

De vloer voor de dierenartspraktijk is een vloeistofdichte vloer. Dat biedt een aantal belangrijke voordelen. Het voorkomt dat vloeistoffen in de bodem eronder kunnen doordringen. Daarnaast maakt dit het schoonmaken van de vloer een stuk eenvoudiger.

En heeft u specifieke wensen voor de dierenarts vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden speciaal voor praktijken? We hebben veel ervaring met dit type vloeren en kennen de uitdagingen waarmee u worstelt. We kunnen u daarom uitstekend adviseren over de ideale vloer en de kenmerken die daaraan bijdragen. Op die manier weet u zeker dat de vloer in uw dierenartspraktijk precies beantwoordt aan de belangrijke wensen die u daarvoor heeft.

Dierenarts vloeren

Wilt u meer weten over onze dierenarts vloeren? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar info@vekavloeren.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!