Winkelvloer

Bent u op zoek naar een goede winkelvloer? Dan zit u bij Vekavloeren helemaal goed. Wij hebben een aantal hele mooie vloeren die zeer geschikt zijn voor vele toepassingen in de retail. Dus of u nu op zoek bent naar een supermarktvloer of een winkelvloer voor in een bakkerij. Als specialist in bedrijfsvloeren voorzien wij u graag van een goed advies. Zo vindt u bij Vekavloeren altijd wel een winkelvloer die aan alle eisen voldoet. 

Verschillende toepassingen voor winkelvloeren

Van kledingwinkel tot supermarktvloer

Een winkelvloer moet aan vele eisen voldoen. Voor uw bezoekers wilt u graag een winkelvloer met een mooie uitstraling. Voor uw medewerkers moet de vloer ergonomisch verantwoord zijn. En in winkels waar met eten wordt gewerkt - zoals in het geval van een supermarktvloer - is ook hygiëne erg belangrijk. Daarnaast heb je nog winkels met een duo-functie. Zoals een fietsenmaker of autogarage, waar je naast een winkelvloer ook de combinatie hebt met een werkplaatsvloer.

Onze top 3 winkelvloeren

Van een vloeistofdichte vloer zoals de Veka Original tot de sfeer- en designvloeren. Voor elke branche hebben wij wel een geschikte winkelvloer of een passende combinatie. Om de zoektocht voor u iets makkelijker te maken, zetten we onze top 3 winkelvloeren voor u op een rij.

R-Tek kliktegel

De R-Tek kliktegel is een pvc winkelvloer die u snel, gefaseerd en zwevend kunt leggen, veelal bovenop uw bestaande vloer. Onze R-Tek vloeren zijn stijlvol, slag- en stootvast en eenvoudig schoon te maken. Bovendien zijn ze vloeistofdicht te maken en multi-inzetbaar. Van supermarkt tot kapsalon.

Bekijk de R-Tek Kliktegel

Veka Original

De Veka Original is een vloersysteem dat bestaat uit gerecyclede pvc-tegels met naden die worden dichtgelast. Daardoor is deze vloer zeer hygiënisch, vloeistofdicht en voldoet deze aan de HACCP-eisen. Dat maakt het de perfecte winkelvloer voor winkels waar met vloeistoffen of eten wordt gewerkt.

Lees meer over Veka Original

Sfeer- en designvloeren

Zijn de technische kwaliteitseisen voor uw winkel niet zo hoog? Dan kunt u ook kiezen voor onze sfeer- en designvloeren. Van een gietvloer met betonlook tot linoleum of projecttapijt. Maar bijvoorbeeld ook onze populaire design pvc-stroken met houtlook, betonlook, of steenlook. 

Ontdek alle sfeer- en designvloeren

Project: winkelvloer in fietsenwinkel Shimano

Vekavloeren werkt al enige tijd samen met Shimano. Iedere fietsenmaker die zich aanmeldt als Shimano Service Center neemt de complete werkplaatsinrichting van Shimano af, waaronder de uniforme uitstraling van de werkplaatsvloer die door Vekavloeren wordt verzorgd. De Veka Original als vloeistofdichte vloer is hier de perfecte oplossing. De vloer is niet alleen geschikt voor de winkel, maar ook in de werkplaats waar de fietsenmakers werken. Lees hier meer over de vloeistofdichte werkplaatsvloer bij Shimano.

Winkelvloer op maat

Bij Vekavloeren leveren wij al onze vloeren op maat. Dat geldt dus ook voor onze winkelvloeren. Wilt u meer weten over één van onze winkelvloeren? Bent u benieuwd naar de combinatiemogelijkheden van een sfeer- en designvloer met een technische vloer? Of zou u graag advies ontvangen over de beste vloer voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige verkoopadviseurs zijn gespecialiseerd in bedrijfsvloeren voor elke branche. Ze staan u vrijblijvend te woord en helpen u graag aan een passende vloer voor elke toepassing.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.