Project bij Shimano: vloeistofdichte werkplaatsvloer van Vekavloeren

Eén vloeistofdichte vloer voor alle werkplaatsen. Dat was de wens van het Japanse fietsenmerk Shimano, voor alle fietsenmakers die bij hen zijn aangesloten. Om zo een uniforme uitstraling te creëren en tegelijkertijd te zorgen voor een veilige vloer die antislip is, bestand tegen oliën en vetten en ergonomisch verantwoord voor alle werknemers die erop werken. Vekavloeren kwam met dé oplossing: de Veka Original. Lees hier meer over ‘project Shimano’.

Shimano Service Center

Fietsenmakers die een Shimano Service Center willen worden kunnen zich daarvoor aanmelden. Ze komen dan als vestiging op de website van Shimano te staan en mogen de merknaam actief uitdragen. In ruil daarvoor moeten ze niet alleen de Shimano-producten verkopen, maar ook een speciale training volgen én de complete Shimano werkplaatsinrichting afnemen. Belangrijk onderdeel daarvan is de werkplaatsvloer die Vekavloeren verzorgt. 

Veka Original als de oplossing

Shimano was hiervoor op zoek naar een werkplaatsvloer die niet alleen een professionele uitstraling heeft. Maar die ook nog eens aan de hoge gebruikerseisen voldoet. De Veka Original bleek dé oplossing. Dit systeem bestaat uit gerecyclede pvc-tegels die zowel onderling chemisch, als aan de bovenzijde thermisch aan elkaar worden gelast. Het is een vloeistofdichte vloer die slijtvast is, antislip en zwaar belastbaar. Ook belangrijk voor een werkplaatsvloer: de Veka Original is bestand tegen vetten en chemicaliën, slag- en stootvast én ergonomisch verantwoord. Bovendien is de vloer erg goed te reinigen.

Werkplaatsvloer van Vekavloeren binnen 3 dagen

Van groot belang voor fietsenmakers, zoals die van Shimano, is dat ze hun zaak na de installatie van de nieuwe werkplaatsinrichting zo snel mogelijk weer kunnen openen. Ook daarvoor is de werkplaatsvloer van Vekavloeren ideaal. Afhankelijk van de grootte van de werkplaats is deze vloer over het algemeen al binnen 1 tot maximaal 3 dagen gelegd. Bovendien kan de Veka Original direct na de installatie gebruikt worden. Zo kan de Shimano fietsenmaker zijn of haar werkzaamheden snel weer hervatten. 

Meer vloeistofdichte vloeren

Ook op zoek naar een vloeistofdichte vloer of een werkplaatsvloer, zoals die van Shimano? Bekijk alle werkplaatsvloeren op onze website. Bij Vekavloeren hebben we tal van vloeren die geschikt zijn voor uw werkplaats of garage. Ook voor vloeistofdichte vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren en helpen u graag verder aan de juiste vloer. Of u nu actief bent in de retail, industrie of horeca, of misschien toch met gevaarlijke stoffen en grote machines werkt, dat maakt niet uit. Wij hebben voor elke toepassing een geschikte vloeistofdichte vloer. 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!