Milieuvriendelijke vloeren

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke vloer? Dan zit u bij Vekavloeren helemaal goed. Bij ons heeft u keuze uit tal van milieuvriendelijke vloeren. In die zin van het woord dat ze vervaardigd zijn uit gerecyclede materialen, bestaan uit natuurlijke materialen en een lange levensduur hebben. Ook kunt u veel van onze milieuvriendelijke vloeren hergebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Van een milieuvriendelijke pvc vloer tot een gietvloer. We informeren u graag.

Milieuvriendelijke pvc-vloeren

Veka Original pvc kliktegel

Een vloer die géén chemicaliën of olie doorlaat en zo bodemverontreiniging voorkomt. Dat is de Veka Original pvc kliktegel. Een echte alleskunner en geschikt voor allerlei sectoren: van horeca tot industrie. Zwaar belastbaar, zeer slijtvast en met een lange levensduur. Maar ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal. En dus hartstikke milieuvriendelijk. 

Lees meer over deze Veka Original pvc kliktegel

 

Biteo pvc kliktegel

De Biteo kliktegel is een milieuvriendelijke pvc vloer. Niet in de laatste plaats, omdat de onderlaag van deze tegels is gemaakt van gerecycled pvc. De tegels zijn daarnaast voorzien van een duurzame toplaag, waardoor die extra lang meegaat. Ook milieuvriendelijk: door de zwevende montage, kunt u de vloer steeds weer meenemen naar nieuwe locaties. 

Bekijk deze Biteo pvc kliktegel

Wala pvc kliktegel

Vervaardigd uit 100% gerecycled pvc, voorzien van een duurzame bovenlaag en desgewenst is een extra beschermende toplaag mogelijk. De Wala kliktegel is ontzettend slijtvast en gaat zeer lang mee. Dat maakt het een zeer milieuvriendelijke pvc vloer. Bovendien worden de pvc tegels zwevend gelegd en zijn ze dus goed herbruikbaar. 

Ontdek meer over deze Wala pvc kliktegel

 

Design pvc stroken

Een milieuvriendelijke vloer die eruit ziet als hout, beton of steen? Kies dan voor onze design pvc stroken. Dankzij een flinke slijtlaag ontzettend sterk en met een zeer lange levensduur. Ook milieuvriendelijk: bij beschadiging hoef je niet meteen de hele vloer te vervangen. Aan een enkele strook heb je al genoeg! 

Lees meer over deze Design pvc stroken

 

Milieuvriendelijke gietvloeren

Liever een milieuvriendelijke gietvloer in plaats van een pvc vloer? Ook dat kan. Belangrijk daarbij is niet alleen de lange levensduur, maar ook het materiaal waarmee de milieuvriendelijke gietvloer is gemaakt. Naast de productie telt ook het transport van de gietvloer mee. Net als de middelen die u nodig heeft voor het onderhoud. Elke vloer belast het milieu in enige mate, maar er zijn wel degelijk gietvloeren die milieuvriendelijker zijn dan andere.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze milieuvriendelijke vloeren? Wenst u graag advies, zodat u zeker weten de juiste keuze maakt? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Onze experts helpen u graag verder aan een milieuvriendelijke vloer. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.