Forbo Allura Puzzle

Ideaal voor een snelle make-over, maar ook perfect als tijdelijke vloer

De Forbo Allura Puzzle is een zwevende vloer die bestaat uit luxe vinyltegels. Makkelijk te installeren zonder lijm en eenvoudig te verwijderen om ergens anders weer opnieuw te gebruiken. De Forbo Puzzle vloer is zeer geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Voor woningen en projectruimtes waar veel mensen komen, maar ook voor intensief industrieel gebruik. Ideaal voor een snelle make-over, maar ook perfect als tijdelijke vloer. Lees hier meer over de Forbo Allura Puzzle.

Duurzaam

Snel gelegd

Flexibel inzetbaar

Zwaar belastbaar

Geluiddempend

Ergonomisch verantwoord

Warmte en geluid isolerend

Milieuvriendelijk

Goed te reinigen

Herbruikbaar

Slijtvast

Slag- en stootvast

Zwevend

Geschikt voor vloerverwarming

Modulair

Verschillende designs

De Forbo Allura Puzzle is een zwevend vloersysteem dat u installeert op uw ondervloer. Het systeem bestaat uit luxe vinyltegels die zijn gemaakt in een fabriek in Coevorden. De materialen, afwerking en het puzzel-kliksysteem bieden diverse voordelen. We zetten er enkele op een rij:

  • Duurzaam: de Forbo Allura Puzzle vloer wordt ftalaatvrij geproduceerd in een fabriek die draait op groene stroom. Bovendien wordt er zoveel mogelijk van het restproduct weer hergebruikt in Allura. 
  • Makkelijk te onderhouden: Dankzij de zogenaamde PUR Pearl finish is de Forbo Puzzle vloer eenvoudig schoon te maken. Door zoveel mogelijk droog te reinigen en aangehecht vuil te verwijderen met een natte reinigingsmethode, houdt u de vloer hygiënisch. 
  • Slijtvast: De extra dikke toplaag van wel 0,7 mm beschermt uw Forbo Allura Puzzle vloer optimaal tegen vlekken, krassen en slijtage. Dit maakt de vloer bestand tegen zware belasting en intensief gebruik. 
  • Antislip: Met een slipweerstand van R10 is de vloer uitermate geschikt voor gebruik in ruimtes met een verhoogd risico op uitglijden. Denk bijvoorbeeld aan keukens of kantines

Herbruikbaar: Omdat de Forbo Allura Puzzle een zwevende vloer is, kunt u hem eenvoudig demonteren en weer ergens anders neerleggen. Ideaal als evenementenvloer, of om uw vloer een tweede leven te gunnen op een andere plek.

De Forbo Puzzle vinyltegels hebben een unieke puzzelvormige maat van 96x96 cm. De tegels zijn 5 mm dik en hebben een sterke slijtlaag van 0,7 mm. Een Forbo Allura-vloer kunt u zwevend leggen, zonder lijm te gebruiken. U klikt de vinyltegels eenvoudig in elkaar dankzij het gemakkelijke kliksysteem, waar de vloer de naam ‘Puzzle’ aan te danken heeft. Doordat u de vloer niet hoeft vast te lijmen, kunt u hem eenvoudig verwijderen en weer ergens anders gebruiken.

 

Kies uw design

De zwevende vloer van Forbo Allura is verkrijgbaar in 18 verschillende designs met hout- of betonlook. Zo kunt u bij de betonlook tegels kiezen tussen lichte cementkleuren en donkere, maar ook tussen egale structuren en gekorrelde. Bij de houtdesigns van de Forbo Puzzle vloer variëren de kleuren van warme bruintinten tot modern grijs. Zo vindt u altijd wel een kleur die past bij de uitstraling van uw bedrijfspand. Ook fijn: dankzij een lichtechtheid van meer dan 6 blijven de kleuren extra lang mooi.

Meer over de zwevende vloer Allura Forbo Puzzle

Wilt u meer weten over de Allura Forbo Puzzle? Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons op telefoonnummer 010 437 14 10, stuur een e-mail naar [email protected], of gebruik het online contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie