Sfeer & Designvloeren

Zakelijke vloeren die het interieur versterken

Naast onze technische vloeren, hebben we bij Vekavloeren een ruim aanbod van sfeer- en designvloeren. Van design PVC stroken tot een gietvloer in betonlook en van linoleum tot projecttapijt. Al deze design vloeren zijn perfect voor ruimtes waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan. Ze zijn bovendien goed te combineren met onze technische vloeren. Op deze pagina leest u meer over de uitgebreide mogelijkheden met onze designvloeren.

Mogelijkheden met designvloeren

U kunt een designvloer als aparte vloer afnemen, maar u kunt ze ook laten leggen in combinatie met een technische vloer zoals de Veka Original. Zo heeft u het beste van twee werelden. Een stijlvolle vloer met een professionele uitstraling én een technische vloer die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Een aantal mogelijkheden die wij vaak toepassen op een rij.

Horeca

In de horeca heeft u een keukenvloer nodig die aan allerlei eisen voldoet. Deze vloer moet hygiënisch, antislip en slijtvast zijn. Maar in het restaurant is sfeer van groter belang, zodat je gasten heerlijk kunnen eten in een fijne ambiance. Wij combineren daarom vaak een Veka Original in de keuken met een mooie designvloer in het restaurant.

Industrie

In de industrie moet de vloer in de productieruimte bestand zijn tegen allerlei invloeden. Van zware machines tot chemische stoffen. Een Veka Original is dan de ideale oplossing. Maar in de bedrijfskantine mogen medewerkers best even genieten van een welverdiende pauze in een prettige omgeving. Daarvoor leent een mooie designvloer zich beter.

Automotive

Voor werkzaamheden in een autogarage is een stevige, vloeistofdichte vloer met een goede antisliplaag van onmiskenbaar belang. Hier kunt u bijvoorbeeld een Veka Original leggen. Maar in de showroom, waar u uw klanten ontvangt, is een goede uitstraling veel belangrijker. Ook hier is de combinatie van een technische met een designvloer ideaal.

Medische sector

De vloer van een behandelkamer moet steriel en hygiënisch zijn. Afhankelijk van de precieze werkzaamheden misschien zelfs ESD-proof. De Veka Original is een technische alleskunner die u hier goed voor kunt gebruiken. Maar in de wachtkamer kunt u uw patiënten een prettiger klimaat bezorgen, door een designvloer toe te passen.

Onze top designvloeren

Design PVC Stroken

Een vloer die de uitstraling heeft van natuurlijk hout, beton of (natuur)steen, maar zonder het speciale onderhoud. Design pvc-stroken zijn niet voor niets razend populair. Ze zijn sterk, makkelijk te plaatsen, vragen weinig onderhoud en zijn waterbestendig. De perfecte combinatie tussen praktisch en stijl. 

Lees meer over de Design PVC Stroken

Gietvloer Betonlook

Het is misschien wel de meest gewilde uitstraling van deze tijd: de betonlook. Dankzij de robuuste uitstraling past het in vrijwel elk interieur en uitstekend bij een industriële stijl. Een kunststof vloer dat weinig onderhoud vraagt, gemakkelijk te reinigen is en goed tegen vocht kan. 

Ontdek meer over de Gietvloer Betonlook

 

Linoleum

Linoleum wordt samengesteld uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Het is een milieuvriendelijke vloer, met een fantastische uitstraling. Linoleum is uitermate geschikt voor mensen met een allergie of astma en is eenvoudig te reinigen.

Lees meer over Linoleum vloeren

 

Projecttapijt

Wie op zoek is naar een veelzijdige en flexibele vloer, denkt al gauw aan tapijttegels. Past in elk interieur en doet geen afbreuk aan stijl en kwaliteit. Zeker in commerciële ruimtes die intensief gebruikt worden, vormen tapijttegels de ideale vloer. Snel te plaatsen, makkelijk in onderhoud en relatief goedkoop.

Ontdek meer over de tappijttegels

Designvloer op maat

Bij Vekavloeren leveren wij al onze vloeren op maat. Dat geldt dus ook voor onze designvloeren. Zou u graag meer willen weten over een bepaalde vloer? Bent u benieuwd naar de combinatiemogelijkheden van een designvloer met een technische vloer? Of wilt u graag advies ontvangen over de beste vloer voor uw bedrijfsruimte? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Onze deskundige verkoopadviseurs zijn gespecialiseerd in allerhande bedrijfsvloeren en staan u gratis en geheel vrijblijvend te woord. Wij helpen u met onze kennis en kunde graag aan een passende vloer voor elke toepassing. U blij, wij blij.