Sfeer & Designvloeren

Zakelijke vloeren die het interieur versterken

Naast onze technische vloeren, hebben we bij Vekavloeren een ruim aanbod van sfeer- en designvloeren. Deze vloeren zijn perfect voor in commerciële ruimtes waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan.

Bekijk hier de technische vloeren

Design PVC Stroken

Een vloer die de uitstraling heeft van natuurlijk hout, beton of (natuur)steen, maar zonder het speciale onderhoud. Design pvc-stroken zijn niet voor niets razend populair. Ze zijn sterk, makkelijk te plaatsen, vragen weinig onderhoud en zijn waterbestendig. De perfecte combinatie tussen praktisch en stijl. 

Lees meer over de Design PVC Stroken

Gietvloer Betonlook

Het is misschien wel de meest gewilde uitstraling van deze tijd: de betonlook. Dankzij de robuuste uitstraling past het in vrijwel elk interieur en uitstekend bij een industriële stijl. Een kunststof vloer dat weinig onderhoud vraagt, gemakkelijk te reinigen is en goed tegen vocht kan. 

Ontdek meer over de Gietvloer Betonlook

 

Linoleum

Linoleum wordt samengesteld uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Het is een milieuvriendelijke vloer, met een fantastische uitstraling. Linoleum is uitermate geschikt voor mensen met een allergie of astma en is eenvoudig te reinigen.

Lees meer over Linoleum vloeren

 

Projecttapijt

Wie op zoek is naar een veelzijdige en flexibele vloer, denkt al gauw aan tapijttegels. Past in elk interieur en doet geen afbreuk aan stijl en kwaliteit. Zeker in commerciële ruimtes die intensief gebruikt worden, vormen tapijttegels de ideale vloer. Snel te plaatsen, makkelijk in onderhoud en relatief goedkoop.

Ontdek meer over de tappijttegels

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op