Design PVC Stroken

Een vloer die eruit ziet als hout, beton of steen

Design pvc stroken zijn razend populair. Het is de perfecte optie wanneer u op zoek bent naar een goede combinatie tussen praktisch en stijlvol. De design pvc tegels, ook wel luxe vinyltegels genoemd, vormen samen een sterke vloer, die makkelijk te plaatsen is, weinig onderhoud vraagt en waterbestendig is. Bovendien creëert u met pvc click tegels in een mooi design een fijne sfeer in iedere ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden met een design pvc vloer? We informeren u graag.

Kleuren sfeer & design pvc vloeren

Wij hebben een mooie selectie pvc design stroken en tegels in diverse kleuren en maten beschikbaar. Van warm hout tot beton en composiet. De verschillende designs zijn allemaal beschikbaar met een dryback. Dat wil zeggen dat de pvc vloer wordt verlijmd met de ondergrond. Daarnaast zijn een paar designs ook mogelijk in een klik variant waardoor het een zwevende vloer wordt. Erg makkelijk voor in een tijdelijke ruimte. 

De beton en composiet designs zijn naast de standaard stroken maten ook beschikbaar in een XL tegel van 91,4 x 91,4 cm.

Voordelen pvc tegels

Pvc stroken is een veel gekochte vloer en dat is natuurlijk niet voor niets. Een vloer van vinyltegels brengt tal van voordelen met zich mee. We zetten er een aantal voor u op een rij: 

  • Lange levensduur. Pvc vloerstroken zien eruit als laminaat of hout, maar gaan langer mee dan echt houten vloeren. De pvc click tegels hebben een flinke slijtlaag en kunnen wel tegen een stootje. Dat maakt het een duurzame vloer!
  • Makkelijk in onderhoud. Pvc stroken zijn glad. Daardoor kan de vloer goed tegen vocht en kunt u het makkelijk onderhouden. Enkel stofzuigen of dweilen is voldoende voor een pvc vloer van deze tegels.
  • Geluiddempend. Een pvc vloer van deze stroken zorgt voor een hoge mate van geluiddemping. Zo klinken bijvoorbeeld voetstappen minder hard en galmt stemgeluid niet zo na. Daarom worden pvc tegels veel gebruikt in scholen, zorgpraktijken en winkels. 
  • Makkelijk te vervangen. In tegenstelling tot laminaat, hout of steen, kunt u pvc stroken makkelijk vervangen. Wanneer er een strook beschadigd is, hoeft u niet direct de hele vloer te vernieuwen, maar kunt u enkel de beschadigde strook aanpakken. 
  • Mag nat worden. Dat betekent dat een vloer van PVC stroken niet per se geschikt is voor natte cabines. Voor echt vochtige ruimtes, kun je beter een vloeistofdicht vloersysteem leggen.

Toepassing pvc stroken

Onze design pvc stroken voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn van zeer hoge kwaliteit. De pvc stroken zijn ergonomisch verantwoord, duurzaam, warmte- en geluidsisolerend, geluiddempend én slijtvast. Ook zijn ze gemakkelijk zelf te onderhouden en kun je ze eenvoudig hergebruiken, wanneer je de pvc tegels zwevend monteert. Pvc vloerstroken zijn bovendien verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs, zoals hout, beton of (natuur)steen. 

Dat alles maakt een pvc vloer zeer multifunctioneel. De tegels zijn bijvoorbeeld geschikt voor schoolgebouwen, restaurants en winkels.

 

Advies over pvc vloertegels

Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden met pvc vloertegels? Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten pvc tegels? Of zou u graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor pvc click tegels? Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, het leveren en installeren ervan. Vul onderstaand contactformulier in met uw vraag of verzoek en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op. Met behulp van ons advies op maat, kiest u zonder meer de juiste pvc stroken voor uw gebruikstype.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.