Design PVC Stroken

Een vloer die eruit ziet als hout, beton of steen

Prachtige design pvc-stroken

Wanneer u een nieuw pand bouwt, dan wilt u dat alles er strak uit gaat zien. Zeker als het een kantoorpand is, waarin mensen acht uur per dag leven. Een prettige ambiance is dan wenselijk. Met design pvc-stroken kunt u een fijne sfeer creëren in iedere ruimte. Design pvc-stroken, ook wel luxe vinyltegels (LVT) genoemd, zijn niet voor niets razend populair. Ze zijn sterk, makkelijk te plaatsen, vragen weinig onderhoud en zijn waterbestendig. De perfecte combinatie tussen praktisch en stijl. Advies nodig? Bij Vekavloeren weten wij exact welke type vloer geschikt is voor uw bedrijf en toepassing.

Duurzaam

Flexibel inzetbaar

Geschikt voor vloerverwarming

Herbruikbaar

Elke gewenste kleur

Geluiddempend

Geschikt voor vloerverwarming

Goed te reinigen

Slijtvast

Ergonomisch verantwoord

Snel gelegd

Zelf te plaatsen

Zwevend

Warmte en geluid isolerend

Milieuvriendelijk

Voordelen pvc-stroken

Pvc-stroken zijn de laatste jaren razend populair geworden. Het grote voordeel van deze vinyltegels is de uitstraling. Uiteraard kennen pvc-stroken nog meer voordelen:

  • Lange levensduur: het ziet eruit als laminaat of hout, maar gaat een stuk langer mee. Deze vloer is sterk, heeft een flinke slijtlaag en kan tegen een stootje. Een duurzame vloer!
  • Makkelijk in onderhoud: het oppervlak van pvc-stroken is glad. De vloer kan daardoor goed tegen vocht en u kunt het makkelijk onderhouden. Enkel stofzuigen of dweilen is voldoende.
  • Ook voor vochtige ruimtes: Daar waar u vroeger in een vochtige ruimte enkel tegels kon gebruiken, kunt u tegenwoordig ook pvc-stroken leggen. 
  • Dempt geluid: zeker op professioneel gebied is de mate van geluiddemping bij deze vloer, een prettig voordeel. Vanwege de weinig ‘loopgeluiden’ wordt het veel gebruikt in bijvoorbeeld (zorg)praktijken.
  • Makkelijk te vervangen: in tegenstelling tot laminaat, hout of steen, kunt u pvc-stroken makkelijk vervangen wanneer ze beschadigd zijn.

Toepassingen bij design pvc-vloeren

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Al onze vloeren moeten aan de strengste veiligheidseisen voldoen en zijn hierdoor van zeer hoogwaardige kwaliteit – dus ook de Veka pvc stroken. Zo zijn design pvc-stroken ergonomisch verantwoord, duurzaam, warmte- en geluidsisolerend, geluiddempend en slijtvast. Ook zijn ze makkelijk zelf te onderhouden: schoonmaken is kinderspel en ze zijn eenvoudig te hergebruiken. Een pvc vloer laten leggen is geen tijdrovend karwei, plus ze komen in iedere gewenste kleur of sfeer, zoals hout, beton of (natuur)steen.

Wat is pvc eigenlijk?

Een pvc-vloer wordt gemaakt van kunststof en bevat verschillende lagen pvc (polyvinylchloride). Het is een vloer die eruit ziet als hout of steen, zonder dat het deze stoffen bevat. Zeker bij pvc-stroken is de vloer niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Design pvc-stroken op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe design pvc-vloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Het is simpelweg afhankelijk van de oppervlakte die u wenst te bedekken. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie