Gietvloer plinten

Voor naadloze overgangen

Plinten voor uw gietvloer? Neem holplinten!

Heeft u een gietvloer in uw pand liggen en wilt u ook de onderkant van de muren tegen vocht beschermen? Dan kunnen vloeistofdichte vloerplinten het verschil maken. Zeker in horecaondernemingen en de gezondheidszorg wordt een holplint vaak toegepast. Dankzij deze hoge plinten kunt u de vloer makkelijk schoonmaken en kunnen vloeistoffen niet via de muur de fundering bereiken. Ook is het een hygiënische afwerking bij sanitaire voorzieningen als douchecabines en toiletten.

Gietvloer plinten in de praktijk

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren, dus ook plinten bij gietvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gietvloer plinten zijn geen houten plinten, zoals die op veel huiskamervloeren. Gietvloer plinten zijn een naadloze overgang tussen muur en vloer. Zo kan er geen vloeistof doorlekken en is het een makkelijk schoon te maken en een hygiënische toevoeging aan uw pand. Heeft u dus een epoxy gietvloer of een kunststof gietvloer? Dan kunnen gietvloer plinten iets voor u zijn. Wat voor een vloer u ook wilt, bij Vekavloeren hebben we het in huis. We zijn specialist op het gebied van bedrijfsvloeren van alle soorten en maten: van technische vloeren tot sfeer- en designvloeren. We zijn actief in de zakelijke branche en leveren vloeren die aan extreme eisen moeten voldoen. Al onze vloeren zijn van topkwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik.

Holplinten voor gietvloeren op maat

Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u altijd een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe vloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Kies een Epoxy Gietvloer - of juist iets heel anders. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie