Kappersvloer

Een kappersvloer vraagt om uitstekende hygiëne. Het zorgt voor een opgeruimde indruk en helpt u te voldoen aan de strenge eisen die er gelden.

Onze vloeren zijn vloeistofdicht, laten zich makkelijk reinigen en zijn dus uitermate hygiënisch. Het maakt ze goed geschikt voor in uw kapperszaak. Bovendien gaat het om een slijtvaste vloer, waar u zonder problemen krukken en karren op kunt zetten. Sterker nog, zelfs als u vaak over dezelfde plek rijdt zal dit niet zomaar tot zichtbare slijtage leiden.

Drie passende mogelijkheden

De kappersvloer kunnen we op een aantal verschillende manieren aanbieden. In alle gevallen kiest u voor een hoogwaardig product, specifiek geschikt voor uw kapperszaak:

 • Veka Original™-vloer
  De ideale vloer voor veel kapperszaken. We kunnen met verschillende kleuren lasdraad zelfs een looprichting aangeven, net als de plekken waar stoelen of de wasbakken staan. Gebruik de handige functionele aspecten, bovenop de hoge mate van hygiëne en kwaliteit.
   
 • PVC-stroken
  De PVC-stroken voor de kappersvloer hebben een mooie en warme uitstraling. We gebruiken PVC met een extra dikke toplaag. Dat maakt de vloeren goed slijtvast, om daar jarenlang gebruik van te maken.
   
 • Biteo vloer
  Een Biteo-vloer voor uw kapperszaak is een zowel duurzame als flexibele keuze. We kunnen de vloer zwevend aanbrengen, waardoor het zelfs mogelijk is om die later weer mee te nemen naar een volgende locatie.

Vloeistofdichte vloer

We adviseren u graag over de mogelijkheden van een vloeistofdichte vloer voor uw kapperszaak. De kappersvloer is daarmee goed geschikt voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld dankzij de bestendigheid tegen vocht en vuil op te vloer.

Wij zorgen er met onze professionele vloeren voor dat u in de kapperszaak zorgeloos kunt wassen, knippen en behandelen. De vloer is bestand tegen alles wat er kan gebeuren, en blijft bovendien mooi schoon en hygiënisch.

 

Tip: bovendien kunnen we een speciale coating aanbrengen. Dit voorkomt schade aan de vloer door verfproducten of andere materialen die per ongeluk op de grond vallen.

Kappersvloer

Wilt u meer weten over onze kappersvloer? Bel ons op telefoonnummer 010 437 41 70, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op!