R-Tek Flooring

De ideale kliktegel voor uw winkel, pop-up store of supermarkt

De kliktegel voor een winkel, pop-up store of supermarkt

Maak kennis met R-Tek. Dé ideale vloer voor uw winkel, fitnessruimte of garage. Het R-Tek vloersysteem bestaat uit pvc-tegels die u snel, gefaseerd en zwevend in elkaar kunt klikken. Veelal boven uw bestaande vloer. Daardoor hoeft u uw oude vloer niet te verwijderen en neemt u de R-Tek eenvoudig weer mee als u van locatie verandert. Een zeer duurzame keuze dus en ook nog eens multi-inzetbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden met R Tek Flooring? We vertellen u er hier alles over.

R-Tek Urban Tile

Onze R-Tek Urban Tiles zijn design pvc-tegels. De vloer is zwaar belastbaar, slag- en stootvast en goed te reinigen. Ook is onze R Tek snel gelegd, geschikt voor vloerverwarming en ergonomisch verantwoord. Extra fijn: de geluiddempende werking. Met onze R-Tek Urban Tile kunt u een reductie van wel 16dB verwachten zónder toepassing van ondervloer. Ze zijn verkrijgbaar in twee formaten. 66 bij 33 centimeter en 61 bij 61 centimeter. De tegel is 8,2 millimeter dik en kunnen we voorzien van een extra beschermende toplaag van nog eens 0,55 millimeter. Daardoor gaat uw vloer extra lang mee.

Duurzaam

Snel gelegd

Flexibel inzetbaar

Zwaar belastbaar

Antislip

Herbruikbaar

Slijtvast

Zwevend

R-Tek voor verschillende toepassingen

R-Tek Flooring is voor verschillende toepassingen geschikt. Van winkelvloer tot garagevloer. We lichten er hieronder een aantal uit. Heeft u een andere toepassing in gedachte en wilt u graag weten of ook dit een mogelijkheid is? Als expert in bedrijfsvloeren voorzien wij u graag van een passend advies. zo weet u zeker dat u de juiste vloer kiest voor uw zaak. 

Winkelvloer

Van de hoge hygiëne tot de professionele uitstraling. R-Tek heeft het allemaal. Dat maakt dit de ideale winkelvloer. Niet alleen geschikt als retailvloer, zoals bijvoorbeeld in een modezaak, warenhuis of woonwinkel. Maar ook goed toepasbaar als supermarktvloer of vloer in bijvoorbeeld een bakkerij, bloemist of viswinkel. 

Bekijk meer winkelvloeren

Fitnessvloer

Ook als fitnessvloer komt de R Tek perfect tot zijn recht. De Urban Tiles zijn namelijk stevig genoeg om de apparatuur te dragen. Ze zijn bovendien slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te onderhouden. U kunt de R Tek reinigen met de droge methode. U hoeft de tegels alleen maar even te vegen of stofzuigen - dweilen is niet nodig. 

Meer informatie over fitnessvloeren

Garagevloer

R-Tek Flooring als garagevloer? Geen enkel probleem. Uw monteurs en verkoopmedewerkers kunnen op deze vloer ergonomisch verantwoord werken. Bovendien is de R Tek vloer vloeistofdicht te maken. Met een speciale sealer tussen de verbindingen voorkomen we dat de chemische stoffen, vetten en oliën waar u mee werkt tot de bodem doordringen. 

Lees meer over onze garagevloeren

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.