Een dansvloer van kwaliteit

Een fijne Veka vloer om op te dansen

De perfecte podiumvloer, disco vloer, balletvloer of dansvloer

U beseft het misschien niet, maar in ieder bedrijf is het belangrijk dat u een geschikte vloer hebt liggen die de vereisten van het uiteindelijke doel aankan. Zo is het in een school belangrijk dat de vloer lang meegaat en in een handomdraai schoongemaakt kan worden en dat een vloer in een fitnesszaal tegen een stootje kan. Ook een vloer in een balletzaal of poppodium heeft zo zijn vereisten. Bij Vekavloeren bieden wij alles rondom de geschikte vloer wat u nodig hebt voor uw bestemming. Door ons specialisme zijn we vakbekwaam, professioneel, betrouwbaar en persoonlijk in onze aanpak. Wij kunnen u daarom in alle opzichten helpen met het uitzoeken van de geschikte vloer voor uw poppodium of dansvloer.

Een neutrale linoleum vloer in uw balletzaal

Het belangrijkste in een balletzaal is dat de dansers niet uitglijden en dat de vloer geluiddempend is. Daarnaast is het van belang dat het onderhouden van de vloer snel gedaan is. Lees meer over het uitgebreide onderhoud- en schoonmaakadvies van uw vloer. Een vloer die aan de eisen voor een balletzaal voldoet is een linoleumvloer. Bij een linoleum vloer kunt u kiezen uit verschillende kleuren, waardoor u ook voor een neutrale linoleumvloer kunt kiezen. Verder is een linoleumvloer ideaal in een balletzaal, omdat linoleum slijtvast en duurzaam is.

Neem contact met ons op

Ergonomisch verantwoord dansen

Ook een podiumvloer of dansvloer hebben een specifieke vloer nodig die aan allerlei eisen moet voldoen. Zo is het daarbij extra belangrijk dat de vloer ergonomisch verantwoord is en dat bezoekers van een concert niet kunnen uitglijden. Evenals de artiesten zelf die op het podium staan. Een geschikte vloer om op te dansen is dan ook de Veka Original.

Slijtvast

Zwaar belastbaar

Geluiddempend

Ergonomisch verantwoord

Duurzaam

Antislip

Goed te reinigen

Slag- en stootvast

Dansvloer op maat

Bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget, wat uw wensen ook zijn. De prijs van uw vloer hangt natuurlijk af van een aantal factoren, waaronder de oppervlakte en uw keuze voor soort vloer voor uw dansvloer. Vragen over het kiezen van de geschikte vloer? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.