Cafévloeren

Cafévloeren krijgen veel te verduren. Tegelijkertijd draagt de vloer bij aan de gastvrije ontvangst die u wilt bieden. Onze vloeren zijn speciaal geschikt voor cafés en andere horeca. Bovendien heeft u de keuze uit zowel technische en functionele vloeren als designvloeren.

In cafés en andere horeca plaatsen we onze horecavloeren, volledig op basis van uw specifieke wensen. We kunnen daarmee voldoen aan de eisen zoals de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit die stelt. U garandeert met onze vloeren dan zowel de hoogste hygiënestandaarden als veiligheid voor zowel uw gasten als medewerkers. Daarnaast plaatsen we designvloeren, die bijdragen aan de stijl en uitstraling van uw horecagelegenheid.

Ervaring in de horeca

We plaatsen onze cafévloeren in grote en kleine cafés. We hebben ervaring met grote keukens bij de cafés, dansvloeren die moeten uitnodigen om op te staan en allerlei andere situaties, omgevingen en wensen van horeca-eigenaren. Het type vloer stemmen we af op de manier waarop u de ruimte gebruikt.

Dus zoekt u een sfeer- en designvloer van de hoogste kwaliteit? Of juist een functioneel supersterkte vloer? Onze vloeren presteren technisch optimaal of zorgen specifiek voor de warme ontvangst die voor u belangrijk is. Ontdek hoe we bij bijvoorbeeld Smullers, Poppodium 013 en Grandcafé Dickys naar volledige tevredenheid vloeren plaatsten.

De mogelijkheden

Hoogwaardige cafévloer laten plaatsen

We kunnen met onze hoogwaardige cafévloeren voldoen aan de strikte HACCP-eisen. We letten bijvoorbeeld extra op bij het leggen van HACCP vloeren. Of we bieden juist de warme ontvangst die uw gasten zo waarderen. We plaatsen vloeren in alle kleuren en diverse uitvoeringen en materialen. Vraag ons naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld als u benieuwd bent naar PVC tegels of een strakke gietvloer. Samen met u bepalen we welk type vloer het best geschikt is voor uw café of andere horecagelegenheid.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op