Cafévloeren

Cafévloeren krijgen veel te verduren. Tegelijkertijd draagt de vloer bij aan de gastvrije ontvangst die u wilt bieden. Onze vloeren zijn speciaal geschikt voor cafés en andere horeca. Bovendien heeft u de keuze uit zowel technische en functionele vloeren als designvloeren.

In cafés en andere horeca plaatsen we onze horecavloeren, volledig op basis van uw specifieke wensen. We kunnen daarmee voldoen aan de eisen zoals de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit die stelt. U garandeert met onze vloeren dan zowel de hoogste hygiënestandaarden als veiligheid voor zowel uw gasten als medewerkers. Daarnaast plaatsen we designvloeren, die bijdragen aan de stijl en uitstraling van uw horecagelegenheid.

Ervaring in de horeca

We plaatsen onze cafévloeren in grote en kleine cafés. We hebben ervaring met grote keukens bij de cafés, dansvloeren die moeten uitnodigen om op te staan en allerlei andere situaties, omgevingen en wensen van horeca-eigenaren. Het type vloer stemmen we af op de manier waarop u de ruimte gebruikt.

Dus zoekt u een sfeer- en designvloer van de hoogste kwaliteit? Of juist een functioneel supersterkte vloer? Onze vloeren presteren technisch optimaal of zorgen specifiek voor de warme ontvangst die voor u belangrijk is. Ontdek hoe we bij bijvoorbeeld Smullers, Poppodium 013 en Grandcafé Dickys naar volledige tevredenheid vloeren plaatsten.

De mogelijkheden

Hoogwaardige cafévloer laten plaatsen

We kunnen met onze hoogwaardige cafévloeren voldoen aan de strikte HACCP-eisen. We letten bijvoorbeeld extra op bij het leggen van HACCP vloeren. Of we bieden juist de warme ontvangst die uw gasten zo waarderen. We plaatsen vloeren in alle kleuren en diverse uitvoeringen en materialen. Vraag ons naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld als u benieuwd bent naar PVC tegels of een strakke gietvloer. Samen met u bepalen we welk type vloer het best geschikt is voor uw café of andere horecagelegenheid.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.