Gietvloer Betonlook

Een gietvloer met een industriële uitstraling

Gietvloer Betonlook

Het is misschien wel de meest gewilde uitstraling van deze tijd: de betonlook. Dankzij de robuuste uitstraling past het in vrijwel elk interieur en uitstekend bij een industriële stijl. Een kunststof vloer dat weinig onderhoud vraagt, gemakkelijk te reinigen is en goed tegen vocht kan. 

De gietvloer betonlook is een naadloze kunststof gietvloer die in meerdere lagen wordt aangebracht op een bestaande ondervloer. De gietvloer betonlook heeft, net als bij een minerale gietvloer, de uitstraling van een robuuste betonvloer en de voordelen van een kunststof vloer. Slijtvast, eenvoudig schoon te maken en toepasbaar met vloerverwarming. De betonlook maakt met zijn moderne industriële uitstraling van iedere ruimte een eyecatcher.

Vloeistofdicht

Geschikt voor vloerverwarming

Naadloos

Duurzaam

Slijtvast

Zwaar belastbaar

Bestand tegen vetten & chemicaliën

Elke gewenste kleur

Antislip

Conform HACCP

Warmte en geluid isolerend

Slag- en stootvast

Voordelen gietvloer betonlook

De uitstraling staat bij een gietvloer betonlook centraal. Met deze vloer bent u verzekerd van een mooi en professioneel resultaat, maar er zijn nog andere voordelen:

 • Duurzaamheid: de vloer wordt van kunststof gemaakt en heeft daardoor een lange levensduur.
 • Toepasbaar met vloerverwarming: kunststof is bestand tegen hitte, waardoor de vloerverwarming aan kan blijven staan en u altijd met warme voeten over de nieuwe vloer loopt.
 • Volledig vloeistofdicht: houten vloeren zuigen vloeistof op, met het risico dat deze kan vervormen. Bij een kunststof vloer is dit onmogelijk. Hij is volledig vloeistofdicht.
 • Volledig naadloos: hij wordt zoals de naam al doet vermoeden, gegoten. Er is geen enkele naad te vinden.
 • Slijtvast en krasbestendig: de samenstelling van het kunststof dat we gebruiken voor de vloer, maakt de vloer slijtvast en krasbestendig.
 • Zwaar belastbaar: een gietvloer betonlook is bestand tegen een hoge druk. U kunt zware meubels of bedrijfsapparatuur plaatsen, zonder dat deze in de vloer zakken.
 • Uv-bestendig: de vloer is uv-bestendig. Verkleuring door de zon is verleden tijd.
 • Natuurlijke materialen: in de samenstelling van deze vloer gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke materialen.
 • Goed te reinigen: het oppervlak is vlak en naadloos. Dat maakt het makkelijk te reinigen en te onderhouden. Met onze VekaCleaner bent u met weinig inspanning in een mum van tijd klaar.
 • Bestand tegen chemicaliën: geen paniek bij het morsen van chemische stoffen. Deze vloer is goed bestand tegen chemicaliën.
 • Oplosmiddelvrij en emissiearm: we dragen ons steentje bij aan het milieu, want de vloer bevat geen oplosmiddelen en is daarnaast emissiearm.

Toepassing gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook is de perfecte vloer voor uw kantoorruimte, restaurant,  winkel of showroom. Het creëert rust en geeft de ruimte een professionele en moderne uitstraling. Het wordt opgebouwd uit vier lagen. Deze worden één voor één in vloeibare vorm aangebracht op uw bestaande ondervloer. Wanneer de vorige laag droog is, kan de volgende er overheen. De toplak - keuze uit zijdeglans of mat - heeft een grote invloed op het uiteindelijke resultaat. Wanneer alle lagen volledig zijn uitgehard, ontstaat er een uniek vloersysteem dat jarenlang meegaat.

Kies de gewenste kleur

De betonlook wordt gecreëerd door het combineren van twee verschillende kleuren. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, net als bij een minerale gietvloer. Daarnaast zijn er ook opties om vormen, lijnen of zelfs uw logo in de vloer te laten gieten. Zo wordt een gietvloer betonlook niet alleen mooi en professioneel, maar ook nog eens uniek.

Onze experts staan voor u klaar

Op zoek naar een moderne vloer met een professionele uitstraling voor in uw bedrijfspand of interieur van uw woning? Een vloer die makkelijk te onderhouden is, bestand tegen chemische stoffen en uv-straling én toepasbaar met vloerverwarming? Kortom alle voordelen van een kunststof gietvloer, maar met de robuuste uitstraling van een echte betonvloer? Dan is een gietvloer betonlook de juiste vloer voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.