Project: ASV Mercedes-Benz in Eindhoven

Een showroomvloer voor een Mercedes dealer moet niet alleen functioneel zijn. Die moet er ook nog eens geweldig uitzien. Met de vraag of die twee eigenschappen samengebracht kunnen worden, kwam de Mercedes garage in Eindhoven bij Vekavloeren terecht. En natuurlijk konden we dat. Wij realiseerden de perfecte vloer voor de showroom van ASV Mercedes-Benz in Eindhoven en vertellen u er hier graag wat meer over. 

Mercedes-Benz dealer

De Mercedez Benz-dealer in Eindhoven was op zoek naar een vloer die als rijbaan geplaatst kon worden in de showroom van de begane grond naar de eerste etage. Diezelfde vloer zouden ze graag gebruiken in de servicelobby, waar mensen naar binnen rijden voor kleine reparaties en onderhoud. De vloer moest dus niet alleen slijtvast, antislip en zwaar belastbaar zijn, maar ook vloeistofdicht en ergonomisch verantwoord. Daarnaast moest het de allure uitstralen die past bij een merk als Mercedes.

Een nieuwe vloer voor de Mercedes garage in Eindhoven

Vekavloeren ging de uitdaging aan en plaatste de Veka Original in de Mercedes garage in Eindhoven. Deze vloer bestaat uit PVC-tegels die volledig aan de ondergrond worden vastgelijmd. De tegels worden onderling aan elkaar gelijmd en aan de bovenzijde thermisch gelast. Dat maakt de vloer bijzonder sterk. Bovendien is de vloer verkrijgbaar in een aantal stijlvolle kleuren. De Mercedes-Benz dealer in Eindhoven koos uit de diverse mogelijkheden een combinatie van grijs en zwart.

Veka Original als de ideale showroomvloer

Veka Original is om bovengenoemde redenen de ideale showroomvloer. Ook een veelgenoemde reden om voor deze vloer te kiezen, is de snelle installatie. De Veka Original is relatief snel te installeren en kan direct in gebruik genomen worden. Daardoor kunt u de werkzaamheden in uw showroom na een korte onderbreking meteen weer hervatten. Zo legden wij bij de Mercedes Benz-dealer in Eindhoven de vloer van in totaal ruim 600 vierkante meter al binnen twee weken. Op kleinere locaties kunnen we dat zelfs al binnen enkele dagen.

Meer showroomvloeren

Ook interesse in een mooie vloer voor in uw showroom? Bekijk alle showroomvloeren op onze website. Naast de Veka Original die we bij de Mercedes garage in Eindhoven plaatsten, kunt u bij ons ook terecht voor epoxyvloeren en designvloeren. Al onze showroomvloeren zijn bestand tegen de zware druk en hoge belasting van auto’s. We bieden optioneel ook een extra beschermende coating aan tegen schade door weekmakers van de autobanden. Neem contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden!