Zeecontainer vloer - Project bij Pure blue water

Vloer in een zeecontainer

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in een zeecontainer? Dan bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres. Met onze waterdichte vloer vervangt u de standaard houten vloer in uw zeecontainer eenvoudig door een ondergrond die multifunctioneel kan worden gebruikt. Van koelcel vloer tot horecavloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen. 

Verschillende toepassingen voor zeecontainer vloeren

De meest gekozen vloer voor zeecontainers bij Vekavloeren is onze eigen Veka Original. Met deze pvc vloer in uw zeecontainer heeft u de perfecte basis voor vele modificaties. Zo voldoet de vloer onder andere aan de eisen van de HACCP voor voedselverwerking. Daardoor kunt u de vloer goed gebruiken in een zeecontainer die bijvoorbeeld wordt ingericht als pop-upbar. Maar deze vloeistofdichte vloer kan ook goed gebruikt worden in een zeecontainer die dient als keet of studentenwoning. Of voor meer praktische invullingen, zoals een externe koelcel of opslagruimte voor spullen.

Casus: waterdichte vloer bij Pure Blue

Eerder heeft Vekavloeren al eens zo’n vloeistofdichte vloer gelegd in een viertal zeecontainers voor het bedrijf ‘Pure Blue’. De zeecontainers in dit specifieke geval worden gebruikt als decentrale afvalwaterzuivering. Bijvoorbeeld op industrieterreinen of vakantieparken. In deze zeecontainers kan het afvalwater dicht bij de bron worden gezuiverd op een CO2-neutrale manier. Het is een duurzame oplossing, omdat het water hergebruikt kan worden zonder dat het ver verpompt moet worden naar grote centrale waterzuiveringsinstallaties.

Vloeistofdichte vloer in een zeecontainer

Op een plek als deze, waar met afvalwater wordt gewerkt, is het extra belangrijk dat de vloer waterdicht is. Bij de Veka Original die we in de zeecontainer hebben gelegd, is dat zeker het geval. Dit systeem bestaat uit gerecyclede pvc tegels die zowel onderling chemisch als aan de bovenzijde thermisch aan elkaar worden gelast. Daarnaast wordt er gewerkt met een pvc lasdraad. Na deze bewerking krijg je een vloeistofdichte vloer die geschikt is voor vele toepassingen. Zo is het niet alleen de ideale koelcelvloer, maar kunt u de vloer ook prima gebruiken in een bouwkeet of opslagruimte.

Op maat gemaakte vloer in zeecontainer

Zeecontainers hebben veelal vergelijkbare afmetingen. Toch is het fijn om zeker te weten dat uw vloer precies goed past. Daarom maken wij bij Vekavloeren elke vloer op maat. Dus ook de vloer voor in uw zeecontainer, wanneer u deze bij ons bestelt. Doe uw aanvraag direct online of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor meer informatie en vrijblijvend advies, kunt u altijd bij onze kundige verkoopadviseurs terecht. We denken graag met u mee om de perfecte waterdichte vloer te vinden voor in uw zeecontainer.