Welke ruimtes zijn geschikt voor een design pvc vloer?

U heeft een prachtig PVC vloer gevonden. In betonlook, marmerlook of een van de vele andere prachtige uitvoeringen. En nu vraagt u zich af: in welke ruimtes zijn design PVC vloeren eigenlijk geschikt? Goed nieuws! PVC vloeren zijn multi-inzetbaar. Ze zijn sterk, goed te reinigen en ergonomisch verantwoord. Daardoor kunt u PVC vloeren gebruiken in allerlei soorten ruimtes. Van garages tot sauna’s en van kantoren tot restaurants. Ontdek de mogelijkheden.

Hotelkamers: PVC vloer in hotels

Een PVC vloer op de hotelkamer? Dat kan heel goed. Onze design PVC vloer is hygiënisch, waterdicht en voorzien van een antisliplaag. Kies bijvoorbeeld voor een PVC marmerlook voor het luxe gevoel en plaats deze met vloeistofdichte naden. Zo is de PVC vloer zeer geschikt voor in een luxe hotelkamer.

 

Restaurants: PVC horecavloer

Een horecavloer moet sfeervol zijn, maar ook vloeistofdicht én ergonomisch verantwoord voor de medewerkers. PVC kan ook prima dienen als horecavloer. Verkrijgbaar in een houtlook, stenen look, of onze favoriet: de PVC vloertegels in betonlook. De perfecte basis voor een fijne ambiance in uw restaurant.

Showrooms & winkels: PVC vloer garage

Dankzij de sfeervolle designs en het geluiddempende karakter is een PVC vloer zeer geschikt voor winkels en showrooms. Wilt u de PVC vloer gebruiken in een garage? Dan raden wij aan twee vloeren te combineren. Een PVC designvloer voor de showroom en bijvoorbeeld een gietvloer van epoxy in de werkplaats.

Scholen & kantoren: Kantinevloer van design PVC

Slijtvast, duurzaam en geluiddempend. Dat maakt een design vloer van PVC ook uitermate geschikt om te dienen als kantinevloer in bijvoorbeeld scholen en kantoren. De vloer heeft een flinke slijtlaag en kan wel tegen een stootje. Maar zorgt ook voor een fijne ambiance waar de gebruikers elke dag weer met veel plezier gebruik van maken.

Advies over PVC strokenvloer

Heeft u een aantal specifieke wensen en eisen en wilt u zeker weten of een PVC design vloer daar aan kan voldoen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bij Vekavloeren weten wij exact welk type vloer geschikt is voor uw ruimte en de toepassingen waar het voor gebruikt wordt. Ook denken wij graag mee over eventueel een andere sfeer- en designvloer. In alle gevallen denken wij graag met u mee, zodat u de juiste keuze maakt en extra lang kunt genieten van uw design PVC-vloer.

Neem contact met ons op